Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
06-03-13, 04:07
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Φανη τα ΚΟΝΙ σου ηταν επισκευασμενα οταν τα εβαλες? Επειδη και η 101 μου φοραει τα ιδια αμορτισερ μπορω να σου πω οτι ειναι σκληρα γενικοτερα εντος πολης. Αν λοιπον τα υγρα τους θυμιζουν αφρο απο φραπε λογικο ειναι. Ή μπορει απλα να τα συνηθισες και να μη σου κανει αισθηση, οπως εχω παθει εγω τωρα με την TEIN SS στο Civic μου.
Petrakos δεν γινεται να μην ταιριαζουν, ΕΕ101 και ΕΕ111-ΖΖΕ111 εχουν ακριβως το ιδιο πατωμα, μπορει μονο να ισχυει αυτο που ειπε ο jason για την μπροστα αντιστρεπτικη, κατι που επειδη δεν εχω ασχοληθει δεν το ξερω.
|
06-03-13, 04:52
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Εγω εχω επισης τα κιτρινα περιπου 1 χρονο και σε κατι μερες περναω και ΚΤΕΟ. Τα εχω τερμα μαλακα και τωρα που θα βαλω τα hr το σαββατο θα τα σφιξω. Βεβαια σκεφτομαι ακομα ποσο να τα σφιξω. Στο τερμα μαλακο ειναι ενα κλικ περιπου πιο μαλακα απο τα κοκκινα που ειχα πριν. Επειδη λες οτι τα πηρες μεταχειρισμενα (απ'οτι καταλαβα ολα) δε τα τσεκαρεις καλυτερα πουθενα παρα να τα ζοριζεις; Εχω μπει σε civic με koni κιτρινα και το αμαξι πηγαινε τρενο. Εκεινος βεβαια τα ειχε και αρκετα σφιγμενα (γυρω στις 540 μοιρες μπροστα και 360 πισω), σα να λεμε, λανθασμενα βεβαια, μεσαια σκαλα πισω και 3η απο τις 4 μπροστα (σαν σκαλα=180 μοιρες), και κοπαναγε σχετικα. Τωρα οκ το κοπαναει ειναι σχετικο. Αλλος λεει μακρυα απο τα coilover και παει με αμορτισερ 2000 ευρω σαν κατσικι στο δρομο.
|
06-03-13, 09:13
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Οι μπροστά οι σκάλες είναι σίγουρα 4? Και πως τις καταλαβαίνεις? Γιατί όσο σιγά και αν το γύρισα, δεν ένιωθα διαφορά (εννοώ να νιώθεις πως αλλάζει σκάλα, όχι σα σκληρότητα).
JL_e10, δεν ήταν επισκευασμένα, όχι. Και αποκλείεται να τα συνήθισα κιόλας, ούτε μια βδομάδα δεν τα έχω πάνω στ' αμάξι.
|
06-03-13, 10:47
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από petrakosbjj
παιδια καλημερα.. ξερετε κανενα μαγαζι να παω να κανω την τραμπα στα αμορτισερ γιατι οπου εχω παρει τηλεφωνο μου λενε οτι δε ταιριαζουν απο το ενα αμαξι στο αλλο. (και κατι ακομα.. το ultra sr παιζει καλυτερα με eibach η hr ελατηριο? -εχω βρει ultra sr & eibach τοποθετημενα 550 ευρω..ειναι καλη τιμη?) Ευχαριστω ολους !
|
Mε Hr φιλε συνδυαζονται αψογα τα ultra sr
06-03-13, 13:25
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από FanIsHere
Οι μπροστά οι σκάλες είναι σίγουρα 4? Και πως τις καταλαβαίνεις? Γιατί όσο σιγά και αν το γύρισα, δεν ένιωθα διαφορά (εννοώ να νιώθεις πως αλλάζει σκάλα, όχι σα σκληρότητα).
|
Επειδη το εγραψα και πριν, λεμε λανθασμενα σκαλες, δεν εχουν σκαλες τα koni. Τα Kayaba AGX εχουν. Τα koni εχουν περιστροφη σε μοιρες. 720 μοιρες νομιζω ειναι max και επειδη σε ειδα να λες για σκαλες σου ειπα πχ οπου "σκαλα" βαλε 180 μοιρες (720 μοιρες δια 4). Καλο setup θεωρειτε 360 μπροστα και 180 πισω. Αν δεν εισαι σιγουρος απλα τις ξεσφιγγεις και ξεκινας απο την αρχη.
|
06-03-13, 19:44
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Αυτό έκανα, αλλά μόνο στις 720 μπροστά και 180 πίσω είμαι ικανοποιημένος. Βέβαια δε δοκίμασα 360 πίσω.
Κι εγώ σε μοίρες εννοούσα, αλλά 720/4 ή 720/3? Αυτό εννοώ. 3 ή 4 "επίπεδα" έχουν οι μπροστά?
|
06-03-13, 23:23
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Το ιδιο με τις πισω. Απλα οι πισω δυστυχως πρεπει να βγουν για να ρυθμιστουν. Πραγμα που θα γινει το σαββατο γιατι πολυ κατσαμε ενα χρονο τερμα μαλακο μπρος πισω
|
11-04-13, 20:39
|
Νεότατος
|
|
|
|
παιδες καλησπερα , σημερα το πρωι μιλησα με εναν τυπο ο οποιος φερνει για ολα τα αυτοκινητα ανταλλακτικα κλπ.. τον ρωτησα για τα ultra SR μαζι με ελατηρια HR... και μου ειπε πως τα Ultra SR δεν ειναι αμορτισερ χαμηλωματος και μου προτεινε να βαλω Bilstein.. αλλα βεβαια μετα μου ελεγε οτι το αμαξι θα σακατευτει κλπ.. και μoυ ελεγε να καταληξω στα Excle-G..(της μανα του δλδ).. ρε παιδια τα ultra SR χαμηλωματος δεν ειναι ? με εκαψε ο τυπος... ευχαριστω.
|
11-04-13, 20:49
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορινθος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από petrakosbjj
παιδες καλησπερα , σημερα το πρωι μιλησα με εναν τυπο ο οποιος φερνει για ολα τα αυτοκινητα ανταλλακτικα κλπ.. τον ρωτησα για τα ultra SR μαζι με ελατηρια HR... και μου ειπε πως τα Ultra SR δεν ειναι αμορτισερ χαμηλωματος και μου προτεινε να βαλω Bilstein.. αλλα βεβαια μετα μου ελεγε οτι το αμαξι θα σακατευτει κλπ.. και μoυ ελεγε να καταληξω στα Excle-G..(της μανα του δλδ).. ρε παιδια τα ultra SR χαμηλωματος δεν ειναι ? με εκαψε ο τυπος... ευχαριστω.
|
Χαμηλωματος ειναι,λαθος εκανε. Τα excel-g δεν κανουν για χαμηλωμα.
|
11-04-13, 20:55
|
Νεότατος
|
|
|
|
και εγω αυτο ξερω οτι τα Ultra κανουν για χαμηλωμα.. τελος παντων.. αν τα εχει καποιος απο εδω τα Ultra SR στο αμαξι του θα ηθελα να μου πει αν ειναι κουραστικά στο δρομο. Ευχαριστω
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18593693 seconds (78,43% PHP - 21,57% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:07. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|