Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ |
|
|
09-02-13, 15:35
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Γιωργο δεν πολυκαταλαβα τι εννοεις με τη μασκα και τα πλαστικα στα προβολάκια. Εννοεις να τα αφησω μαυρο χρωμα αλλα να τα βαψω μαυρο γυαλιστερο?
|
ναι ..ακριβώς αυτο είναι κατι που δεν το βλέπεις συχνά δλδ δεν είναι κατι κοινό και πιστεύω θα είναι ορεο θα εχει μια ''αποψη '' δοκίμασε το να δεις πως θα σου κάτσει στο μάτι η με photoshop η με καπιο προσωρινό αυτοκόλλητο.
το συγκεκριμένο χρωμα του αυτοκινήτου σου δεν βοηθάει πολύ σε αντιθέσεις αλα με μερικές λεπτομέρειες θα το κανει ξεχωριστό .
Τωρα οσο για τα τριμακια ρε συ σε ψιλο προστατεύουν απο καπιο λάθος αμα ανοίξεις καταλαθος την πόρτα και ακουμπήσει η σε ακουμπήσει καπια άλλη πανω σου
|
09-02-13, 16:29
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kερκυρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
Τωρα οσο για τα τριμακια ρε συ σε ψιλο προστατεύουν απο καπιο λάθος αμα ανοίξεις καταλαθος την πόρτα και ακουμπήσει η σε ακουμπήσει καπια άλλη πανω σου
|
μονο και μονο γιαυτο τον λογο πρεπει να μεινουν επανω, μπορει να μην σου εχει συμβει η να εισαι ο πιο προσεκτικος ανθρωπος του κοσμου αλλα θα την πατησεις μολις τα βγαλεις ειμαι παθων! (οχι με το Rolla ευτυχως)
09-02-13, 17:41
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
09-02-13, 17:56
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ποιος μιλάει! χαχαχαχα
Δεν ειναι πολυ δουλεια να βγαλω 4 σηματακια! (υποθέτω)...
|
09-02-13, 18:00
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Ρε φίλε εγώ όταν είναι να κάνω κάτι το κάνω μόνος μου μπαμ και κάτω, δεν διενεργώ δημοψήφισμα για να το κάνω ή όχι!!!
Υ.Γ. Εγώ λέω ότι αν πας να τα βγάλεις μόνος σου θα κάνεις γρατσουνιά......(με τον καλό τον λόγο είμαι έτσι; )
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
09-02-13, 18:19
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εγω δεν μπορω. Αν δεν παρω τη γνωμη σου δεν κανω τιποτα...
|
|
|
|
09-02-13, 20:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΣΑΛΑΜΙΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MITSOS
Μια βοήθεια και από εμένα Μιχάλη.
Μόλις διάβασα το τόπικ αυτό μου ήρθε αμέσως στο μυαλό.
Το αυτοκίνητο μήπως σας θυμίζει κάτι....???(μάλλον
μήπως σας μυρίζει αντιηλιακό???)
Πάντως προσωπικά δεν μου αρέσει χωρίς τα τρίμ γιατί
πιστεύω ότι δείχνουν τεράστιες σε ύψος οι πόρτες.
Αλλά η λύση αυτή μπορεί να είναι καλή μετά πχ από κανένα
ολικό βάψιμο του αυτοκινήτου, γιατί με τις κόλλες μόνο
δεν είναι και τόσο εύκολο να ξανατοποθετηθούν.
Οπότε σε τέτοια περίπτωση μ' ένα σμπάρο δύο τρυγώνια.
Αλλά να μπεις σε τέτοιες περιπέτειες από μαμά κατάσταση
μετά από τόσα χρόνια κυκλοφορίας και να έχει τίποτα διαφορές
στο χρώμα πιστεύω ότι είναι ταλαιπωρία που δεν αξίζει.
|
A ρε Μήτσο τι μου θυμισες. Τεσπα το αμαξακι χωρις τα trim εμενα μου αρεσε παρα πολυ. Και τωρα που το βλεπω παλι μου αρεσει ακομη περισσοτερο. Κατι γινεται παντως αυτες τις ημερες. Εχθες ειδα το 111 που ειχα, σημερα την 12αρα. Να 'ναι καλα τα αυτοκινητακια.
Και ας ερθω τωρα στον Mad. Ρε συ Mad μας εχεις ζαλισει. Κανε οτι θες και αφησε μας ησυχους.
|
09-02-13, 23:25
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
κι εγω το προτιμω χωρις τριμ αλλα να σου πω την αληθεια θα βαριομουν να ασχοληθω να τα βγαλω αν δεν ειχα να κανω κατι αλλο στο αμαξι οπως ολικο βαψιμο... χεχεχεχεχε
|
|
|
|
10-02-13, 11:40
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Τα πλαϊνά τριμ στις πόρτες εγώ τα θεωρώ απαραίτητα, εκτός αν παρκάρεις παντού σε δικό σου πάρκινγκ. Ούτως ή άλλως, με το χρώμα που έχουν δεν φαίνονται άσχημα.
Τα νικελωμένα σηματάκια στα φτερά και πίσω στην πόρτα βγαίνουν εύκολα με ένα πιστολάκι ζεστού αέρα και μία μαλακή σπάτουλα detailing, και στη συνέχεια με κάποιον ελαφρό διαλύτη αφαιρούνται και τα υπολείμματα κόλλας. Σε ιδιαίτερες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί και αλοιφαδόρος με κάποια κρέμα γυαλίσματος, ώστε να εξομαλυνθεί η περιοχή από τυχόν αντανακλάσεις.
Για μένα το πρόβλημα είναι άλλο, στο συγκεκριμένο θέμα.
Καθώς έχω αγοράσει μεταχειρισμένη την δικιά μου την corolla, δεν γνωρίζω αν η πέμπτη πόρτα έχει ξαναβαφτεί η όχι. Σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο, είναι πολύ πιθανό τα σηματάκια "ΤΟΥΟΤΑ" και "COROLLA" να έχουν τοποθετηθεί μετά την βαφή χρησιμοποιώντας κάποια άλλη, πιο ισχυρή κόλλα (πχ σιλικόνη), και με την αφαίρεσή τους να "τραβήξουν" και το χρώμα, δημιουργώντας ζημιά. Μετά η μόνη λύση είναι η βαφή. Και επειδή κάποιος μου είπε ότι η πόρτα του πορτ-μπαγκάζ μου "μάλλον" έχει ξαναβαφτεί, δεν παίρνω την απόφαση να αφαιρέσω τα σηματάκια.
Σε αντίθετη περίπτωση, θα το είχα ήδη κάνει, το clean look ειδικά στο πίσω μέρος μου αρέσει πολύ.
|
|
|
|
10-02-13, 14:03
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηλιούπολη
|
|
Τα πλαϊνά τριμάκια είναι και ωραία και απαραίτητα. Μόνο κάτι 12άρες που κυκλοφορούν με μαύρα σιλικόνης επιβάλλεται να τα αφαιρέσουν!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsavman
Για μένα το πρόβλημα είναι άλλο, στο συγκεκριμένο θέμα. Καθώς έχω αγοράσει μεταχειρισμένη την δικιά μου την corolla, δεν γνωρίζω αν η πέμπτη πόρτα έχει ξαναβαφτεί η όχι. Σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο, είναι πολύ πιθανό τα σηματάκια "ΤΟΥΟΤΑ" και "COROLLA" να έχουν τοποθετηθεί μετά την βαφή χρησιμοποιώντας κάποια άλλη, πιο ισχυρή κόλλα (πχ σιλικόνη), και με την αφαίρεσή τους να "τραβήξουν" και το χρώμα, δημιουργώντας ζημιά. Μετά η μόνη λύση είναι η βαφή. Και επειδή κάποιος μου είπε ότι η πόρτα του πορτ-μπαγκάζ μου "μάλλον" έχει ξαναβαφτεί, δεν παίρνω την απόφαση να αφαιρέσω τα σηματάκια.
Σε αντίθετη περίπτωση, θα το είχα ήδη κάνει, το clean look ειδικά στο πίσω μέρος μου αρέσει πολύ.
|
Αν το πας σε κάποιον φαναρτζή να το κοιτάξει πιθανότατα να μπορεί να σου πει αν είναι ξαναβαμμένο. Πάντως πιθανότατα αν το κάνεις με πετονιά να βγει πιο εύκολα και σε βαμμένο μιας και η πετονιά ξεχωρίζει το σήμα απ΄την πόρτα χωρίς να το τραβάει με κίνδυνο να ξεκολλήσει τελείως.
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17981100 seconds (79,77% PHP - 20,23% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:50. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|