Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
04-02-13, 20:32
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
χρονια πολλα και καλη χρονια! Λοιπόν ...έχουμε και λέμε...βραδυ δευτερας με 0 βαθμους κελσιου κανονισμενο by PORFIRIS με επικινδυνες πιέσεις το οποιο δηλωνε 240 άλογα και οταν εμαθε οτι το celica ειναι 206 γελούσε. ηρθε απο βεροια αποκλειστικα για να πατησουμε και πατησαμε 2 φορες μια 2ες απο 70 μεχρι 200 και μια 3ες γυρω στα 100 μεχρι 4ες 7500 στροφες γιατι μας εκοψε αμαξι. στο πρώτο πάτημα η διαφορα ήταν ενα αμαξι πισω το astra και στο δευτερο πηγαιναμε μαζι μεχρι να κοψουμε. το παλικαρι με το astra δεν το πιστευε οτι δεν μπορουσε να φυγει. ειχε εντελως λανθασμενη αποψη για τα ts και το παραδέχτηκε. Σε λιγες μέρες θα ανεβει και βίντεο.
https://www.youtube.com/watch?v=GLp2zThJ6U4
|
04-02-13, 20:55
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Μπραβο για το αποτελεσμα !!!
Αλλα δεν καταλαβα ποτε τις κοντρες απο τα 70 και απο τα 100!!!!
Οπως και να εχει εισαι ΟΚ!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
04-02-13, 22:13
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
....................
|
05-02-13, 20:29
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ευβοια
|
|
corolla GT4 vs Evo IX = 1
ευγενικότατος αφού αναγνώρισε το "δυνατό" πνεύμα του corolla ,και παραδέχτηκε ότι είναι 1 στάδιο ,άλογα δεν είπε γιατί του έλεγα συνεχώς ότι είμαι μαμά :P
έχουν πλάκα οι φάτσες που βλέπεις όλο απορία xxaxaxa
|_..._...________________======||_|_|....,]
"(@)'(@)'''''''''''''"""'''''''*|(@)(@)*****" (@)
|
05-02-13, 22:04
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
χαχαχαχαχα απο φατσες αλλο τιποτα....
το καινουργιο cd του παντελιδη δεν το εψαχνε στο ντουλαπακι μετα απο την πρωτη ηττα? χαχαχαχαχαχα
06-02-13, 04:13
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ευβοια
|
|
xaxaxa Πάολα Καρράς παντελίδης .... τρελό σχήμα
από στάση μέχρι να κουμπώσω τεταρτη , μπροστά μισό κενό αυτός, μέχρι τα 240 η απόσταση αυξανότανε γεωμετρικά υπέρ μου με τελικό κολόνας :P
όταν σταματήσαμε στο για τσιγάρο (αντί για χαλκίδα έφτασα κοντά θήβα )
δεν έλεγε άλογα πεισματικά ... πλάκωσα τα γέλια προς το τέλος της κουβέντας και γύρισα από ριτσώνα γαμιδων :P
|_..._...________________======||_|_|....,]
"(@)'(@)'''''''''''''"""'''''''*|(@)(@)*****" (@)
|
05-03-13, 14:05
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
εχθες το βραδυ στα καρφουρ μετα απο αρκετο καιρο αποχης δεχτηκα προκληση για εμφυλιο με κορολα e111 liftback ολο ξηλωμενο (μονο λαμαρινα) το οποιο φορουσε 20v μαυροκαπακο εκκεντροφορους αγριους,φουλ εξατμιση,εισαγωγη,προγραμα ελαφρωμενο βολαν και με οδηγο ιαπωνικων διαστασεων (155 υψος και 50 κιλα).ισχυριζονταν οτι δεν εχει ανοιξει ποτε με ts και θα ηθελε πολυ να πατησει. ελεγε οτι με μαμα typer k20 ειναι μπροστα δυο αμαξια και ετσι ανοιξαμε. αρχικα ρολ δευτερες με 40, μεχρι 200 πεταχτηκα αρκετα μπροστα και μετα σταματησαμε. Ειπε πως δεν τον βολευε τοσο χαμηλα και ετσι ξαναπατησαμε ρολ 2ες απο 70, (αυτος στροφαρε 8800) μεχρι 200 με αποτελεσμα 2 αμαξια μπροστα εγω. Το πατημα εγινε σε πολυ καλη και φιλικη ατμοσφαιρα και το παιδι ηταν πολυ ενταξει. παραδεχτηκε οτι το αμαξι παει πολυ καλα και καταληξαμε οτι με μαμα ts μαλλον θα ειναι μπροστα.
|
|
|
|
05-03-13, 14:21
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kourou
εχθες το βραδυ στα καρφουρ μετα απο αρκετο καιρο αποχης δεχτηκα προκληση για εμφυλιο με κορολα e111 liftback ολο ξηλωμενο (μονο λαμαρινα) το οποιο φορουσε 20v μαυροκαπακο εκκεντροφορους αγριους,φουλ εξατμιση,εισαγωγη,προγραμα ελαφρωμενο βολαν και με οδηγο ιαπωνικων διαστασεων (155 υψος και 50 κιλα).ισχυριζονταν οτι δεν εχει ανοιξει ποτε με ts και θα ηθελε πολυ να πατησει. ελεγε οτι με μαμα typer k20 ειναι μπροστα δυο αμαξια και ετσι ανοιξαμε. αρχικα ρολ δευτερες με 40, μεχρι 200 πεταχτηκα αρκετα μπροστα και μετα σταματησαμε. Ειπε πως δεν τον βολευε τοσο χαμηλα και ετσι ξαναπατησαμε ρολ 2ες απο 70, (αυτος στροφαρε 8800) μεχρι 200 με αποτελεσμα 2 αμαξια μπροστα εγω. Το πατημα εγινε σε πολυ καλη και φιλικη ατμοσφαιρα και το παιδι ηταν πολυ ενταξει. παραδεχτηκε οτι το αμαξι παει πολυ καλα και καταληξαμε οτι με μαμα ts μαλλον θα ειναι μπροστα.
|
θυμησε μου τι φορας?
|
05-03-13, 17:16
|
|
|
|
Περιοχή:
ΛΑΡΙΣΑ
|
|
Φίλε (kourou) χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω αυτά που λες, θα ήθελα να μας πεις την βελτίωση που έχεις στο celica ts σου. Το λεω αυτό γιατί προσωπικά εγω έχω ανοίξει δύο φορες με corolla ts μαμα και απο στάση και απο ρολλ και ήμουνα ένα αυτοκίνητο μπροστά.
υ.γ Το κάρο μου είναι corolla EE101 20v blacktop 159 hp.
05-03-13, 18:54
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
παιδια το αμαξι μου φοραει εισαγωγη κρυου αερα φ75, χταποδι τις ppe,μετα το χταποδι σωληνα μεχρι το τελικο φ63.5 και apexi power fc που μου εχουν ρυθμισει μονο μιγματα 12.3 στο τερμα πατα απο 11.5 που ειχα μαμα. δεν εχω πειραξει vvt και avance. εχω λιφτ στις 5700 και κοφτη 8400! λογο οτι δεν εχω τελειωσει ακομη με την βελτιωσει του μοτερ μου!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18540096 seconds (76,18% PHP - 23,82% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:08. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|