Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
αλλαγη αμορτισερ ελατηρια
Παλιά 17-11-12, 01:23
miltosssss Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 160
miltosssss είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αλλαγη αμορτισερ ελατηρια

γεια σας παιδια...σκεφτομαι να αλλαξω αμορτισερ και ελατηρια στο κορολλακι...ε12 σενταν ειναι..εχετε να μου προτεινετε τπτ? σκεφτομαι να το χαμηλωσω 2-2.5 ποντους αλλα δεν ξερω αν υπαρχουν τετοια ελατηρια χαμηλωματος..απαραιτητο να ειναι ανετο με τα καινουρια αμορτισερ και να μν κοπαναει...οποιος μπορει να μου απαντησει παιδια να στε καλα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-11-12, 01:34
Το avatar του χρήστη Edessaios
Edessaios Offline:
Moderator

Μοντέλο: COROLLA ZZE12? 1.8/ KE36
Περιοχή: Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 589
Edessaios έχει φοβερή αύρα Edessaios έχει φοβερή αύρα
Ελατήρια με τόσο λίγο χαμήλωμα νομίζω ότι δεν μπορείς να βρεις στο εμπόριο, αν δεν κάνω λάθος ξεκινάνε από τα 3 εκ. και πάνω. Μπορείς να βρεις από Corolla TS f/l τα μανίσια ελατήρια που σε σύγκριση με τα μανίσια ελατήρια από τις απλές Corolla είναι 1,5 εκ. πιο χαμηλά. Απλώς δεν ξέρω αν ταιριάζουν στο sedan, αν και νομίζω ότι δεν θα πρέπει να έχουν διαφορά.

Από αμορτησέρ τώρα υπάρχου πολλές επιλογές αναλόγως το τι χρήματα διαθέτεις. Η πιο οικονομική λύση είναι τα Kyb ExelG που είναι ένα κλικ καλύτερα από τα μανίσια.

COROLLA EE101 SW
COROLLA ZZE122 1.8
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-11-12, 03:02
Το avatar του χρήστη tasos27
tasos27 Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: E12 1.4 f/l sedan
Περιοχή: Αίγιο
Δύναμη Σεβασμού: 171
tasos27 έχει φοβερή αύρα tasos27 έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από miltosssss Εμφάνιση μηνυμάτων
γεια σας παιδια...σκεφτομαι να αλλαξω αμορτισερ και ελατηρια στο κορολλακι...ε12 σενταν ειναι..εχετε να μου προτεινετε τπτ? σκεφτομαι να το χαμηλωσω 2-2.5 ποντους αλλα δεν ξερω αν υπαρχουν τετοια ελατηρια χαμηλωματος..απαραιτητο να ειναι ανετο με τα καινουρια αμορτισερ και να μν κοπαναει...οποιος μπορει να μου απαντησει παιδια να στε καλα...
Έχω το ίδιο φίλε μου, 2005 1.4 sedan..Ψάχνομαι κι εγώ αυτό τον καιρό για αλλαγή αμορτισέρ γιατί είναι πεθαμένα,τα είχα αλλάξει με Monroe πολύ μάπα αμορτισέρ, καλύτερα τα Kyb..Και θέλω να το χαμηλώσω επιτέλους 3πόντους με ελατήρια Eibach, είναι το φτηνό του θέματος, 150€ όπου και να τα βάλεις..Από κει και πέρα τα αμορτισέρ είναι άλλο θέμα, έχει να κάνει με το τι θες από το αμάξι σου, τι χρήση του κάνεις δηλ.. Εγώ δε θέλω να πηγαίνω σε πίστες για δοκιμές ούτε να μπαίνω σε στροφές με 200, θέλω όμως να βελτιωθεί η συμπεριφορά του στο δρόμο, να στρίβει καλύτερα και χωρίς να γέρνει πολύ και να μη βουτάει μπροστά με το παραμικρό φρενάρισμα (το έχω σιχαθεί πια!!)..Ντάξει τα KYb Excel-g είναι η εύκολη λύση και σε 2-3 χρόνια τα πετάς και βάζεις καινούρια(200€ τα έχω βρεί)..Όμως αν το χαμηλώσεις θα πιέζονται πολύ τα αμορτισέρ γιατί είναι για το μαμίσιο ύψος..Από εκεί και πέρα μου πρότειναν γνώστες του αμαξιού τα Koni sport-κίτρινα (470€ τα βρήκα) που είναι και ρυθμιζόμενα, και επισκευάσιμα!!μετά από κάποια χρόνια-ανάλογα τη χρήση-τα στέλνεις για επισκευή στην εταιρία, αν είναι τελείως νεκρά παίρνουν 60€ το καθένα,αλλιώς λιγότερα..για μένα αξίζουν τα Κoni και αυτά θα βάλω προσεχώς, απλά ψάχνουν να μου βρουν 2μπροστινά αμορτισέρ σε κανα συνεργείο παρατημένα για να τα κόψουν να μπουν μέσα τα koni,μόνο έτσι γίνεται.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-11-12, 18:12
miltosssss Offline:
Μικρό Μέλος

να στε καλα για τισ απαντησεις παιδια...σε KYb Excel-g ειχα το νου μου και εγω αλλα αυτο ακριβως φοβαμαι πως αν το χαμηλωσω σε 2 χρονια θα με αποχαιρετησουν....εχω ακουσει παντως για εναν στο περιστερι που ζεστενει τα μαμα ελατηρια και στα χαληλωνει οσο θες..αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι αξιοπιστα ετσι...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-11-12, 18:41
tasos27 Offline:
Μικρό Μέλος

Δεν αξίζει νομίζω αυτή η διαδικασία, τα ελατήρια είναι φτηνά και δε χρειάζονται ξανά αλλαγή για αρκετά χρόνια,τα αμορτισέρ φθείρονται και αφού θες να το χαμηλώσεις, για μένα επέλεξε κι εσύ μια καλή λύση όπως τα Koni που σου είπα και αλλάζει πλέον το αμάξι τελείως συμπεριφορά και εξακολουθεί να είναι άνετο με μια ρύθμιση κόντα στη μέση,όχι στο τελείως σκληρό φυσικά..Πλέον ξεχνάς ότι βαρκίζει..Και 3 πόντους χαμήλωμα μη σου φαίνεται υπερβολικό, αισθητικά μετράει πολύ και δε θα βρίσκει παντού, λίγη προσοχή θέλει απλά, ε να μην καβαλάς και όλα τα κράσπεδα κτλ..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-11-12, 20:23
neoklis Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 434
neoklis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
να στε καλα για τισ απαντησεις παιδια...σε KYb Excel-g ειχα το νου μου και εγω αλλα αυτο ακριβως φοβαμαι πως αν το χαμηλωσω σε 2 χρονια θα με αποχαιρετησουν....εχω ακουσει παντως για εναν στο περιστερι που ζεστενει τα μαμα ελατηρια και στα χαληλωνει οσο θες..αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι αξιοπιστα ετσι...
μήν παίζεις με τέτοια πράγματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μήν ακούτε το κάθενα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-11-12, 16:39
miltosssss Offline:
Μικρό Μέλος

οποτε καλη λυση ειναι τα koni..και αν οπως μου λες μπορω να ρυθμισω σκληροτητα ειναι ενα συν αυτο...ας κανω και λιγη υπομονη λοιπον για να τα koni..και αν παιζουν γυρω στα 450 ειναι πολυ καλη τιμη...σας ευχαριστω πολυ παιδια....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-11-12, 19:00
tasos27 Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
οποτε καλη λυση ειναι τα koni..και αν οπως μου λες μπορω να ρυθμισω σκληροτητα ειναι ενα συν αυτο...ας κανω και λιγη υπομονη λοιπον για να τα koni..και αν παιζουν γυρω στα 450 ειναι πολυ καλη τιμη...σας ευχαριστω πολυ παιδια....
ένα συν είναι η ρύθμιση σκληρότητας και άλλο ένα το ότι επισκευάζονται..με καλό ψάξιμο τα έχω βρει 470€ και τα Eibach 3cm 150€ και 20€ τοποθέτηση 640€ κομπλέ..και σύντομα που θα αλλάξω και λάστιχα μια ευθυγράμμιση ένα 20€ και τέλος...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-11-12, 02:42
miltosssss Offline:
Μικρό Μέλος

taso αδερφε απλα οταν τα βαλεις θυμησου να μπεις και να γραψεις εντυπωσεις...για να δω τι θα κανω...να σε καλα αδερφε
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-11-12, 12:02
christojr1 Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 207
christojr1 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Καλημερα παιδες. Εγω εχω κονι κιτρινα και 3ποντα ελατηρια mad. Εντυπωσεις: Οταν ειχα κονι με μαμα ελατηρια το αμαξι σκληρυνε αλλα επλεε... με τα χαμηλωματος εδεσε πολυ καλα αν και μεσα στην Αθηνα με δρομους μπουρ€%&*λο κοπαναει λιγο. Αλλα τριγμους περισσοτερους απο αντιστοιχα αυτοκινητα μαμα δεν εχω... τα κονι ειναι απανω 4 χρονια και 35000 χλμ χωρις να πεσουν καθολου. Μαλιστα με τα χαμηλωματος ανεβηκαν 10% στην τελευταια αμορτισερομετρηση πριν μια βδομαδα...
Ξεχασα να αναφερω εχω corolla e12 2006 1.6 5θυρο
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αμορτισερ και ελατηρια για ee90 sedan 20v ee90grandpa ΦΟΡΟΥΜ 7 27-04-12 20:56
ΕΛΑΤΗΡΙΑ-ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ notiosanatolikos TOYOTA COROLLA E15 1 24-08-09 16:27
αμορτισερ ελατηρια g6 g6_dyklos TOYOTA COROLLA 111(G6) 14 24-10-07 01:06
Αμορτισερ-ελατηρια sharp TOYOTA COROLLA E 12 1 10-06-07 15:11
Τι Αμορτισερ Και Ελατηρια Χαμηλοματωσ Να Βαλω? dragon SUPPORT 8 06-09-05 20:54

Page generated in 0,17067099 seconds (82,12% PHP - 17,88% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:26.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com