Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-11-12, 00:26
mpriskot Offline:
Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 201
mpriskot είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas auris Εμφάνιση μηνυμάτων
prenium contact 2 ότι ποιο χάλια λάστιχο έχω δει...Τ α είχα στο αμάξι και είναι πολύ σκληρό.. Γλιστράει απίστευτα αν είναι αρκετα κρύο..Για να τα ζεστάνω έπρεπε να κάνω διαδρομή απο Ορεστιάδα μέχρι καβάλα για να είναι καλά...κυριώς στο βρεγμένω δεν το συζητάω.......Φοβόμουν κυριολεκτικά να περπατήσω.....

συμφωνώ. το έχω και εγώ από τη μάνα του στο auris και νοιώθω το αμάξι να επιπλέει..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-11-12, 00:53
The_Emperor Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Toyota Corolla 2006
Δύναμη Σεβασμού: 198
The_Emperor είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas auris Εμφάνιση μηνυμάτων
Δέν χάνεις και τίποτα φίλε μου να ρωτήσεις σε ένα λαστηχά...
ο λαστιχάς θα προσπαθήσει να μου πασάρει ό,τι έχει στο μαγαζί και θέλει να το διώξει...
θεώρησα χρήσιμο να εμπιστευθώ οδηγούς που έχουν παρόμοιο αμάξι με το δικό μου και μπορούν να με συμβουλεύσουν με βάση την εμπειρία τους πάνω στο ίδιο αμάξι με τα λάστιχα που έχουν χρησιμοποιήσει...
π.χ. κι εγώ έχω γνώμη για τα bridgestone turanza...ήδη τα έχω γύρω στα 40.000 χλμ και τώρα που ερχόμουν σπίτι σε βρεγμένο δρόμο έκανα απότομα φρεναρίσματα και το αμάξι δε γλιστράει! Το καλοκαίρι όμως σε στεγνό δρόμο το αμάξι δεν έχει το ίδιο καλά κρατήματα...γλιστράει εύκολα και μου εμπνέει ανασφάλεια...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-11-12, 18:14
Το avatar του χρήστη tseves
tseves Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 0
tseves είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλησπερα σας παιδες! απευθυνομαι στους ειδημονες του ειδους: φοραω τωρα ελαστικα kleber dynaxer (διασταση 195/60/15) και αποφασισα να βαλω τα bridgestone turanza. τα βρηκαν σε εναν (δε χρειαζεται να πω ονομα) στα 310 γιουροπουλακια και ειναι 35ης εβδομαδας του 2012 (δηλαδη τελη αυγουστου-αρχες σεπτεμβρη). απ οσο ξερω (αν κανω λαθος διορθωστε με) τα ιδανικοτερα ελαστικα πρεπει να ειναι 6μηνου. ουτε πολυ παλια ουτε πολυ φρεσκα. να τα προτιμησω ή ειναι πολυ φρεσκα και θα εχω κανενα θεμα ; (πχ να φθαρθουν πιο ευκολα)
να συμπληρωσω οτι γενικα ειμαι συντηριτικος οδηγος (οικογενειαρχης με 8 μηνων μωρο γαρ), οτι θελω να τα αλλαξω αυριο-το πολυ μεχρι το σαββατο, γιατι κυριακη και δευτερα εχω ενα "μικρο" ταξιδι 1100 χιλιομετρων. (αρα αν τελικα βαλω τα φρεσκα θα μπορεσω να τα στρωσω μιας και θα'χω ταξιδι στην εθνικη). τι λετε;

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tseves : 08-11-12 στις 18:35.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-11-12, 20:03
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tseves Εμφάνιση μηνυμάτων
καλησπερα σας παιδες! απευθυνομαι στους ειδημονες του ειδους: φοραω τωρα ελαστικα kleber dynaxer (διασταση 195/60/15) και αποφασισα να βαλω τα bridgestone turanza. τα βρηκαν σε εναν (δε χρειαζεται να πω ονομα) στα 310 γιουροπουλακια και ειναι 35ης εβδομαδας του 2012 (δηλαδη τελη αυγουστου-αρχες σεπτεμβρη). απ οσο ξερω (αν κανω λαθος διορθωστε με) τα ιδανικοτερα ελαστικα πρεπει να ειναι 6μηνου. ουτε πολυ παλια ουτε πολυ φρεσκα. να τα προτιμησω ή ειναι πολυ φρεσκα και θα εχω κανενα θεμα ; (πχ να φθαρθουν πιο ευκολα)
να συμπληρωσω οτι γενικα ειμαι συντηριτικος οδηγος (οικογενειαρχης με 8 μηνων μωρο γαρ), οτι θελω να τα αλλαξω αυριο-το πολυ μεχρι το σαββατο, γιατι κυριακη και δευτερα εχω ενα "μικρο" ταξιδι 1100 χιλιομετρων. (αρα αν τελικα βαλω τα φρεσκα θα μπορεσω να τα στρωσω μιας και θα'χω ταξιδι στην εθνικη). τι λετε;
Ναι φιλε βαλτα για οικογενειακους ρυθμους ειναι οτι πρεπει τα turanza,απλα ειναι μονο για αυτο.Αυτο που λες οτι αν ειναι πολυ φρεσκα θα φαγωθουν γρηγορα απλα δεν ισχυει και μιας και εχεις ταξιδι μπροστα σου βαλτα να τα στρωσεις

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-11-12, 21:50
tseves Offline:
Νεότατος

ναι, καθαρα για οικογενειακη χρηση το εχω το corolla μου και για να πηγαινω στη δουλεια στους κακοτραχαλους δρομους της αθηνας. αντε και κανα 2-3 φορες το χρονο για ταξιδια αθηνα-θεσσαλονικη-καβαλα. τι εννοεις οτι ειναι μονο για "οικογενειακη χρηση" τα turanza; τα θεωρω οτι γενικα ειναι αρκετα αξιοπιστα και εχουν πολυ καλα κρατηματα. οσο αφορα τη φρεσκαδα των ελαστικων, οι αποψεις διιστανται λιγο. στο παρακατω φορουμ εξαφρασε καποιος την αποψη οτι δεν πρεπει να βαζουμε ελαστικα κατω των 3 μηνων (και αυτα που ανεφερα εγω ειναι 2+). http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtop...22755&start=15

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tseves : 08-11-12 στις 21:57.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-11-12, 22:07
Το avatar του χρήστη mlt184
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla G6 f/l
Δύναμη Σεβασμού: 271
mlt184 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
ναι, καθαρα για οικογενειακη χρηση το εχω το corolla μου και για να πηγαινω στη δουλεια στους κακοτραχαλους δρομους της αθηνας. αντε και κανα 2-3 φορες το χρονο για ταξιδια αθηνα-θεσσαλονικη-καβαλα. τι εννοεις οτι ειναι μονο για "οικογενειακη χρηση" τα turanza; τα θεωρω οτι γενικα ειναι αρκετα αξιοπιστα και εχουν πολυ καλα κρατηματα. οσο αφορα τη φρεσκαδα των ελαστικων, οι αποψεις διιστανται λιγο. στο παρακατω φορουμ εξαφρασε καποιος την αποψη οτι δεν πρεπει να βαζουμε ελαστικα κατω των 3 μηνων (και αυτα που ανεφερα εγω ειναι 2+). http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtop...22755&start=15
μπορεις να τα παρεις και να τα κρατησεις ςνα μηνα στο γκαραζ πλακιτσα...ο GMASTER6 θελει να πει οτι μην περιμενεις να στριψεις και τερμα σαν να εχεις r1r..ουτε καν pilot...ειναι για κανονικες συνθηκες...προσωπικα δεν μ αρεσουν...στο στεγνο δεν.....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-11-12, 22:36
tseves Offline:
Νεότατος

τι εννοεις οτι "στο στεγνο δεν..."; δεν εχουν καλα κρατηματα στους στεγνους δρομους και ειδικα το καλοκαιρι; για ποιες συνθηκες ειναι δηλαδη;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-11-12, 23:06
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
τι εννοεις οτι "στο στεγνο δεν..."; δεν εχουν καλα κρατηματα στους στεγνους δρομους και ειδικα το καλοκαιρι; για ποιες συνθηκες ειναι δηλαδη;
καλησπερα φιλε τα εχω δοκιμασει τα turanza...ειναι απλα ενα σκληρο ελαστικο με χαμηλες τριβες ωστε να παρεχει μειωμενη καταναλωση και αντοχη στο χρονο...σε κρατηματα στεγνο και βρεγμενο υστερει αρκετα γιαυτο και σου ειπα ειναι μονο για οικογενειακες καταστασεις,δεν ειναι να το πιεζεις.Για την χρηση που το θες ειναι οτι πρεπει...

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-11-12, 23:17
tseves Offline:
Νεότατος

υποτιθεται οτι ενας φιλος που ασχολειται με το ολο θεμα μου τα συστησε ακριβως επειδη εχουν καλα κρατηματα. η αληθεια ειναι οτι δεν το πιεζω το κορολλα μου. ακομη και στην εθνικη (λογω του μωρου) πανω απο 130-140 πολυ σπανια το παταω. θα ειμαι ενταξει με τα turanza με τη χρηση που ανεφερα; μη βρεθουμε σε κανενα χαντακι και οι τρεις μας εχετε να προτεινετε κατι αλλο για τη χρηση που κανω; επαναλμβανω οτι το αυτοκινητο το χρησιμοποιω κυριως στην αθηνα (με οτι αυτο συνεπαγεται) επιπλεον, τα r1r που αναφερατε ειδα οτι δεν υπαρχουν στις διαστασεις μου. αλλα και να υπηρχαν, ειναι too sporty for me..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-11-12, 23:21
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
δοκιμασε τα michelen exalto 2, ειναι πολυ καλα.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ελαστικά kosbar TOYOTA COROLLA E 12 318 11-10-18 00:23
Νέα ελαστικά από michelin AELARA OFF TOPIC 7 10-12-11 01:51
Ελαστικά Auris mpriskot TOYOTA AURIS 3 26-07-09 03:22
ελαστικά michalex ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2 17-03-07 20:33
Vredestein Ελαστικά Ayrton SUPPORT 8 24-11-05 13:06

Page generated in 0,17955494 seconds (80,40% PHP - 19,60% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:58.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com