Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas auris
Φίλε μου με ενδιαφέρουν και εμένα τα χenon στα προβολάκια με 40 €..Αν πάρεις θα κάνεις το καλό και για εμένα????
|
ότι θες, για πες τι λάμπα παίρνει το auris στα προβολάκια? η Ε12 παίρνει ΗΒ4/9006..θα πάρω τηλ αύριο πρωί σε 2-3 μαγαζιά να συνεννοηθώ και θα σου πω τι παίζει ακριβώς! πριν 10 μέρες πήρα για τη μεσαία και τα έβαλα μόνος μου, 45€ στοίχισαν με 2χρόνια εγγύηση λάμπες και ballast από μαγαζί στην Αθήνα,φωτίζουν απίστευτα!! γνώμη μου,δεν αξίζει να πας σε πιο φτηνά,είναι ήδη πολύ φτηνά..και μην ακούω μερικούς ότι τα πιο ακριβά είναι και πιο καλά,τα ίδια ακριβώς με αυτά που πήρα τα δίνουν στην πόλη μου 90-100...και οι μισοί έξω έχουν χρυσοπληρώσει xenon νομίζοντας ότι είναι καλές μάρκες αλλά είναι ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ, βλέπε bosch, siemens, philips, cobra, osram, narva..γι αυτό εγώ το ψάχνω όσο μπορώ.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από makiscorolla
|
φίλε μου 45€ αλλά 1 χρόνο εγγύηση..είναι τα Vision που μου έχουν πει απο μαγαζιά κάποιοι ότι δεν τα φέρνουν πλέον γιατί είχαν πολλοί προβλήματα.. Άσε που τα έχω βρει αλλού με 37€ και 2 χρόνια εγγύηση..
Μίλησα με αρκετούς στην Αθήνα και πάλι γυρίζω σε αυτόν που πήρα για τη μεσαία τα xenon, ψάξε hxostyle.gr τηλ 2102400410 με 45€ δίνει 2 χρόνια εγγύηση για λάμπες και ballast και χρεώνεται αυτός μεταφορικά πήγαινε-έλα αμα χαλάσει κάτι..