Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ |
|
|
04-09-12, 20:38
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ρε συ αυτες που σου εδειξα ειδικα οι ZISCO είναι φιρμες μαρκες εργοστασιακες! δεν τις κανουν οπως νανε δεν ειναι δλδ χειροποιητες! εμενα πχ κολλησαν μετα τα σωληνακια επανω και στραβωσαν τα πλακακια απο την ζεστη και δεν τα πλαναραν.....τι να λεμε! μερικες φορες ισχυει και το ότι πληρώνεις παίρνεις!
|
04-09-12, 22:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
ισως να πουλησω τo zisco χταποδι μου, αν ενδιαφερεσαι πες μου.
|
04-09-12, 22:54
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
ισως να πουλησω τo zisco χταποδι μου, αν ενδιαφερεσαι πες μου.
|
γιατι εσυ τι θα εχεις??? και με το external τι κανουμε? δεν θελω εγω να εχω! θα το εχω υποψη αλλα προς το παρον δε νομιζω! αν ειδες στο αλλο θεμα για το υγραεριο ειπα πως θελω να μαζεψω χρηματα να βαλω καποια στιγμη!
|
04-09-12, 22:56
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
βαζεις μια ταπα κ δουλευεις με την μαμα wastegate
|
05-09-12, 01:23
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Ρε Νικηφορε οταν στα λεγαμε εσυ κοιταζες τον κωλο της γειτονισας ή το τετοιο του γειτονα και μας εγραφες..
Ο Ιασωνας θα ξαναβαλει την μαμα πολλαπλη και θα το δωσει το αμαξι.Παρε το δικο του χταποδι ειναι ευκαιρια.
05-09-12, 12:51
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Εχω δώσει σχεδον 200 ευρω για το δικο μου δεν προκειτε να δωσω αλλα τοσα και παραπανω δλδ τι θα πανε για πεταμα τοσα ευρω? αν διαλυθει εντελως και δεν επισκευαζεται θα παρω ενα καινουριο εταιριας. Εξαλου και αλλα εξοδα εχω στην μεση, και προσπαθω να μαζεψω χρηματα να βαλω υγραέριο. Ναι ειχες δικιο τωρα τι να πω...ποιος ειπε οτι ο Jason θα δωσει το αμαξι? φημες ειναι?
|
05-09-12, 15:37
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Ασε να ξερω καλυτερα αν ειναι φημες ή οχι.Το χταποδι θα βγει και θα πουληθει..
05-09-12, 20:49
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
οκ ασχετο απο αυτο, εξηγησα παραπανω πως εχουν τα πραγματα, αν δεν διαλυθει να γινει κουρουμπελο και να μην επισκευάζεται δεν προκειτε να το αλλαξω! το θεμα ήταν να μην το αγοραζα αρχικά, τωρα που εχει κοστισει σχεδον 200 ευρω δεν το πεταω να πληρωνω και αλλα χρηματα! εξάλου του Ιασωνα ειναι με εξοδο για external και εγω δεν θελω τετοια. Ασε που θέλω να βαλω υγραεριο κιολας ειπαμε! δεν την παλευω!!! τον μηνα Αυγουστο εσκασα 210 ευρω για βενζινες! ασχετο οτι οτι σαν καταναλωση ειχα λιγοτερη ανα 100χλμ, το θεμα ηταν οτι εμενα εξοχικο και καθημερινα πηγαινελα δουλεια ειναι 92χλμ! ετσι εκανα πολλά!
|
07-09-12, 19:48
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Μα καλά ρε γμτ δεν είναι δυνατόν!!! πως γίνεται τωρα με το isolated power module οταν βαζω μπρος το αμπερομετρο να εμφανιζει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ το νουμερο 666!!!! και μετα να μετραει τα αμπερ! αν ειναι δυνατον!!!! απιστευτο??? πως γινεται να το ξεφορτωθω? ελεος !!! δεν θελω τον Αντιχριστο στο αμαξι μου!!! :PPP
|
07-09-12, 20:03
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Με τοσα που εχεις κανει στο αμαξι σου και σκοπευεις να του κανεις ακομα απορω που δεν εβγαλε και χερια να σου ριξει καμια..Ο θεος των σαμουραι σε εκδικειται!!
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17547989 seconds (77,82% PHP - 22,18% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:27. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|