Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 29-08-12, 23:10
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Λεγε με τι προγραμμα εκανες το HDR...
Πολυ ωραιες φωτο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-08-12, 23:16
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αντι να πεις τι ωραιες φωτογραφιες του λες με τι προγραμμα τις εκανε???φαινεται οτι ειναι καλλιτεχνης...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-08-12, 23:21
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Λεγε με τι προγραμμα εκανες το HDR...
Πολυ ωραιες φωτο.
Thanks!
Τα στιγματα που εχουν οι φωτος (αν και δεν το ειπε κανεις το λεω εγω, ειναι επειδη ειχε παρει σκονες το CCD τωρα το καθαρισα!), κανονικα τις HDR τις κανουμε με 3 φωτος διαφορετικης φωτεινοτητας σε RAW μορφη (ασυμπιεστη) αλλα θελει τριποδο και τηλεχειριστηριο, και επειδη βαριεμαι, βγαζω μια σε Jpeg και μετα με το προγραμμα The gimp εχει και windows-mac εκδοση (γινεται και με photoshop) κανω 3 αρχεια διαφορετικα αλλαζοντας τις καμπυλες φωτεινοτητας, μετα με το προγραμμα photomatix pro 4 κατι (σε εικονικα win) γιατι στο linux δεν εχει καποιο τοσο καλο, βαζω τις 3 και βγαζω 1 και κανω τις αντιστοιχες ρυθμισεις με το tone mapping, απο εκει βγαζει TIFF, το βαζω ξανα στο Gimp και το βγαζω σε jpeg και ανεβαζω λιγο και το sharpen. Αυτά..... ολο το album με τις HDR αν και δεν εχει μονο την corolla είναι εδώ : http://s180.photobucket.com/albums/x...20photography/
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-08-12, 23:35
Το avatar του χρήστη mlt184
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla G6 f/l
Δύναμη Σεβασμού: 271
mlt184 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Thanks!
Τα στιγματα που εχουν οι φωτος (αν και δεν το ειπε κανεις το λεω εγω, ειναι επειδη ειχε παρει σκονες το CCD τωρα το καθαρισα!), κανονικα τις HDR τις κανουμε με 3 φωτος διαφορετικης φωτεινοτητας σε RAW μορφη (ασυμπιεστη) αλλα θελει τριποδο και τηλεχειριστηριο, και επειδη βαριεμαι, βγαζω μια σε Jpeg και μετα με το προγραμμα The gimp εχει και windows-mac εκδοση (γινεται και με photoshop) κανω 3 αρχεια διαφορετικα αλλαζοντας τις καμπυλες φωτεινοτητας, μετα με το προγραμμα photomatix pro 4 κατι (σε εικονικα win) γιατι στο linux δεν εχει καποιο τοσο καλο, βαζω τις 3 και βγαζω 1 και κανω τις αντιστοιχες ρυθμισεις με το tone mapping, απο εκει βγαζει TIFF, το βαζω ξανα στο Gimp και το βγαζω σε jpeg και ανεβαζω λιγο και το sharpen. Αυτά..... ολο το album με τις HDR αν και δεν εχει μονο την corolla είναι εδώ : http://s180.photobucket.com/albums/x...20photography/
χμμμμμμ αρα γινεται αυτοματα ε????
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-08-12, 23:39
NikiforosGT Offline:
Moderator

εχει καποια προτυπα στο προγραμμα αλλα εχει απειρες ρυθμισεις και εξαρταται πως θα τα κανεις ολα αυτα μεταξυ τους σωστα! επισης μεγαλο ρολο παιζει η ποιοτητα στις αρχικες φωτος, οπως ειπα θελει 3 φωτος με τριποδο (αλλιως η καθε μια δεν θα δειχνει τα ιδια!) που σημαινει μηχανη DSLR (αυτες με τους εναλλαξιμους φακους), αν ειναι κανονικη μια φωτο σε jpeg και καλη δουλεια με τις ρυθμισεις, αν βασιζεσαι μονο στο αυτοματο οι περισσοτερες φωτος δεν βλεπονται! ξερεις ποσες εχω χαλασει για να κανω σωστα αποτελεσματα? και ποσες ωρες εχω κανει δοκιμες?
αν θελει κανεις να πειραματιστει και εχει κινητο iphone ή καποιο με android καντε αναζητηση με την λεξη HDR στο appstore και google play να δειτε ποσα προγραμματα εχει! οσο καλα αποτελεσματα και να εχει ομως σε καμια περιπτωση δεν φτανουν αυτα που κανει ενα πραγματικο προγραμμα σαν το photomatix pro! τα εχω δοκιμασει γιαυτο το λεω!
Επισης μερικες φορες υπαρχουν συσκευες-προγραμματα που κανουν ψευτοHDR εφε χωρις ομως να ειναι πραγματικο HDR πχ το iphone 4 εχει στην φωτογραφικη του μηχανη, αν εχει κανεις θα δει πως οι φωτος αυτες εχουν καλυτερη λεπτομερεια πχ σε συνεφα κτλ. Οι κανονικες HDR θελουν πολλες φωτος διαφορετικης φωτεινοτητας τουλαχιστον 3! ξερω ατομα φωτογραφους που κανουν και με 6, 9 κτλ αλλα θελει πολυ δουλεια!!! αλλα μιλαμε για ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ φωτος!
http://www.stuckincustoms.com/hdr-tutorial

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 29-08-12 στις 23:54.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-08-12, 00:21
sakis-33 Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Χαλκιδική
Δύναμη Σεβασμού: 170
sakis-33 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Είμαι το αυτός που σε ρωτούσε πριν από 3μήνες αν ήσουν ευχαριστημένος.
Ναι..Και εγώ το τοποθέτησα με όλα τα παρελκόμενα. Και την γεννήτρια από την Αμερική.Γ"αυτό ρωτάω.Είναι η πρώτη μέρα,και είμαι χαμένος στο διάστημα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-08-12, 13:25
NikiforosGT Offline:
Moderator

Αν θες κανε ενα θεμα με το αμαξι σου με μια παρουσιαση να δω και εγω την εγκατασταση σου, που με ενδιαφερει και εμενα! γιατι τωρα πρεπει να τα λεμε ολα στο δικο μου θεμα! απο ποιον την πηρες? απο εδω ? http://www.hydrofuelsys.com/
με τα δοχεια τι εκανες? με την υδατοπαγιδα? γεννητρια παλμων? ψηφιακο αμπερομετρο εβαλες? βλεπεις ειναι πολλα....
τις επομενες μερες θα βάλω ενα isolated power module για να μπορει το ψηφιακό αμπερόμετρο να πάρει ρευμα απο την μπαταρια του αυτοκινήτου, γιατί τωρα το εχω με μια 9βολτη και τελειωνει σχετικα γρηγορα και θελω συνεχεια απο 4 ευρώ! ο λογος ειναι οτι το αμπερομετρο θελει σύνδεση σε σειρα για να μετρησει δλδ το συνδεουμε απο το + για να διαρρέεται απο ρεύμα, αλλά ταυτόχρονα θέλει και σύνδεση παράλληλη για να εχει ρευμα για να δειχνει η οθόνη του! (αφου ειναι ψηφιακο), μαζι και τα 2 δεν γινονται και πρεπει να γινει διαχωρισμος. Aυτό εχω πάρει http://www.keepandshare.com/userpics...m-56135454.jpg
Απλά το παρεμβάλεις ανάμεσα στα 2 καλώδια που θα δώσου ρεύμα και γείωση στο ψηφιακό αμπερόμετρο.

Σακη στο ερωτημα σου αν ειμαι ευχαριστημενος ναι ειμαι 100%, αλλα οπως εχω ξαναπει αξιζει αν μιλαμε για κοστος 400-450 ευρω αντε 500 απο εξωτερικο για το συστημα με ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ υδρογονο-οξυγονο, 3 δοχεια οπως σωστα πρεπει, βάνα αδειάσματος υγρών, αντεπιστροφη βαλβιδα στο δοχειο παροχης, υδατοπαγιδα (αφυγραντηρας πεπιεσμενου αερα δλδ), γεννητρια παλμων, ψηφιακο αμπερομετρο, διακοπτη on-off, ασφαλεια, ρελέ, καλωδια χοντρα περασμενα σε σπυραλ, σωληνωσεις να αντεχουν καμια 200αρια βαθμους (τα δικα μου ειχαν 7 ευρω το μετρο!!!) και οχι τις διαφανες-αλφαδολαστιχα που δινουν στην Ελλαδα και γινονται μακαρονια!!! (αντεχουν 60 βαθμους μονο!) κτλ, αν πας εδω να βαλεις θες 800-1300 ευρω (τοσο εχω δει γιατι το εχω ψαξει) και ολα τα συστηματα ειναι ελλιπες! πχ δεν εχουν γεννητρια παλμων! ολα αυτα που πουλανε με 200-300 ευρω ειναι ολα μαζι σε ενα και ειναι τις πλακας, οχι οικονομια δεν θα δει κανεις αλλα θα παθει και καμια ζημια! οποτε με κοστος 400-500 ευρω (απο εξωτερικο) αξιζει με τα 1000! αν μιλαμε για κοστος 800-1300 τοτε καλυτερα δινουμε τα παραπανω χρηματα και βαζουμε υγραεριο που εχουμε μεγαλυτερη οικονομια στην τσεπη μας. Μπορουμε ομως να εχουμε ΜΑΖΙ και υγραεριο και υδρογονο χωρις προβληματα.
Διαχωριστη υδρογονου παρομοιο με αυτον της Αμερικης (αν λες Σακη του Χαιβανεζου) εχει και ο Telematica στην Πατρα αλλα σκετος κανει 400+ ευρω!!! πολυ ακριβα!!! http://www.telematica.gr/product_inf...f8db1872c1b3c3

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αν δεν εχεις βαλει υδατοπαγιδα να το κανεις αμεσα γιατι σε λιγο καιρο θα παρει στην εισαγωγη σου υγρα-ηλεκτρολυτη στο μοτερ σου!!! στο λεω γιατι εγω νομιζα οτι δεν χρειαζεται και μου περασαν μεχρι το i/c , τα εβγαλα ολα και τα καθαρισα, επειδη ο αλλος απο Χαβαη http://www.hydrofuelsys.com/cubecart...d&productId=10 κανει 10 χρονια να στειλει πηρα αυτο : http://www.smart-cover.gr/product_in...roducts_id=422

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 31-08-12 στις 14:34.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-09-12, 11:13
sakis-33 Offline:
Μικρό Μέλος

Γεια σου Νικηφόρε
Ήθελα να σου πω ότι εσύ με έπεισε να βάλω υδρογόνο στο αυτοκίνητο μου,γιατί είχα αμφιβολίες και δεν πίστευα ότι έλεγαν,αυτή που το πουλάνε αλλά και το έψαχνα κανένα χρόνο για να δω αν ήταν καλό για το αυτοκίνητο μου.
Και τώρα πάμε αναλυτικά με το σύστημα μου όλο..
1.Διακόπτης on/off..
2.Ρελε..εκκίνησης από την αντλία βενζίνης ,έτσι ώστε όταν δουλεύει ο κινητήρας να ανάβει,και όταν σβήνει να σβήνει..
3.Διαχωριστικό υδρογόνου 6 πλάκες (Χαβά'ι')..
4.Διαχωριστής αερίου..
5.Δεξαμενή..
6.Ασφαλειοθήκη..
7.Βαλβίδα αντεπιστροφής..
8.Βάνα αποστράγγιση του συστήματος..
9. Σωληνώσεις..
10.Αφροπαγίδα..
11.Καλωδιώσεις..
12.Ρυθμιστής έντασης (PWM)..
13.Φλοτέρ για την δεξαμενή όταν δεν έχει νερό να σβήνει όλο το σύστημα με το 14.Ρελε του με το λαμπάκι του όταν δεν έχει νερό να ανάβει..
15.Ψηφιακό αμπερόμετρο..
16. Ηλεκτρολύτης (ΚΟΗ).
Από αυτά τα πράγματα αποτελείτε όλο το σύστημα,μου κόστισε περίπου 500 ευρό πάνω κάτω.Επίσης το σύστημα το τοποθέτησα μόνος,μου πήρε καμία βδομάδα.Όλα τα πράγματα τα αγόρασα δεν κατασκεύασα τίποτα..
Από σήμερα ξεκινάω της μετρήσεις με την καταναλώσει..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-09-12, 11:16
sakis-33 Offline:
Μικρό Μέλος

Επίσης πειτε μου πώς να ανεβάσω της φωτογραφίες..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-09-12, 15:28
Το avatar του χρήστη Edessaios
Edessaios Offline:
Moderator

Μοντέλο: COROLLA ZZE12? 1.8/ KE36
Περιοχή: Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 589
Edessaios έχει φοβερή αύρα Edessaios έχει φοβερή αύρα
Πας επεξεργαστής κειμένου => Διαχείριση συνημμένων αρχείων => Αναζήτηση => Ανέβασμα

Να προσέξεις οι φωτογραφίες να μην είναι πάνω από 244KB.

COROLLA EE101 SW
COROLLA ZZE122 1.8
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,18899608 seconds (81,16% PHP - 18,84% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:59.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com