Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Αύριο Κυριακή 9/3/14 θα ανέβω Αθήνα για να συμμετάσχω σε ένα DYNODAY που διοργανώνει ένα γκρουπάκι φίλων γιαπωνέζικων αυτοκινήτων στο Facebook. Το dyno θα πραγματοποιηθεί στο δυναμόμετρο DYNOWORX στο Κορωπί και εάν οι πληροφορίες που βρήκα στο internet είναι σωστές, έχει VAMAG δυναμόμετρο. Ευκαιρία να δω τι θα δείξει το αυτοκίνητο σε άλλο δυναμόμετρο, εκτός του DASTEK που το έχω μετρήσει κάμποσες φορές. Φυσικά θα ενημερώσω και θα ανεβάσω τα διαγράμματα από τη μέτρηση...
|
Καλα ρε τι Internet και μ@λ@κιες μου λες???
Γιατι δεν ρώτησες εμενα για το dyno να σου πω???
Το ξερω και το ξερω καλα και από 1οχερι!!!
Λοιπον ακουτε για να μαθαίνετε και εσεις!!!
Η DYNOWORX είναι η εταιρια και ο ιδιοκτητης της είναι ο Δημητρης Αλουμανης!!!
Είναι VAMAG και είναι το πρωην Dyno του Freddy από την Θηβα!!!
Αν θυμαστε ειχα παει για dynoday με το Greek Renault Club εκει και ειχα μετρηθει!!!!
Λοιπον Αντρεα αν δεν εχει αλλαξει τις ρυθμισεις που του ειχε ο Freddys κατά κοσμο Γιαννης Ζαχαρης θα είναι λιγοοοοο πιο αυστηρο από ότι του ΜΑΙΚΟΝ!!!
Ωστοσο μια μετρηση στο δικο σου αμαξι θα μας πει ακριβως τι και πως!!!!
Εγω για την ιστορια ειχα βγαλει με το megane εκει 120 αλογα ακριβως και 153 Nm δηλαδή 15.6 κιλα ροπης διορθωμενη ισχυ!!!Αδιορθωτη ισχυ ειχε βγαλει 117 αλογα!!!
Και το αναφερω γιατι προεκυψε ένα θεμα εκει τοτε στο dynoday με καποια αμαξια και κακως για εμενα εμφανισε και την αδιορθωτη ισχυ κατι που φυσικα δεν μετρα ,αλλα μετρα η διορθωμενη ισχυ κατά DIN!!!!
Aυτα!!!Περιμενουμε νουμερα και καμπύλες!!!