Κοιτα παιρνω ενα μπετονακι απιονισμενο νερο των 4 λιτρων και αδειαζω το μισο σε ενα αλλο, ο ηλεκτρολυτης που βαζω ειναι υδροξειδιο του νατριου δλδ NaoH που πουλανε σε χρωματοπωλεια, λεγεται και καυστικη σοδα (οχι μαγειρικη δεν κανει!), επισης μπορεις να βαλεις καυστικη ποτασα ΚοΗ δλδ υδροξειδιου του καλίου αλλα ειναι δυσκολο να την βρεις. Αυτο που εχω ειναι σε κατι κοματια δεν ειναι σκονη, ριχνω καμια 10αρια απο αυτα μεσα σε μισο μπετονακι και το ανακατευω κουνοντας το. Το εχω μαζι μου να συμπληρωνω οταν μου χρειαζεται, ενα δοχειο σαν αυτο που εχω δεν ξερω ποσα λιτρα χωραει μαλλον κανα λιτρο? βγαζει πανω απο 2000-3000χλμ απο πανω μεχρι να τελειωσει και χωρις ακομα να μου ζητησει. Θα το καταλάβεις γιατι δεν θα σηκωνει αμπερ το συστημα.
Γιατι ρωτας? εβαλες και εσυ ?
τετοια κοματια ειναι στα 2λιτρα ριχνω καμια 10αρια και ανακατευω καλα να διαλυθουνε!
http://kosmaser.files.wordpress.com/...D435%26h%3D367
ΠΡΟΣΟΧΗ ειναι καυστικο! δεν πιανουμε με γυμνα χερια και δεν το αναπνεουμε! επισης μετα με την γεννητρια παλμων δινω τερμα ενταση και βλεπω ποσα αμπερ σηκωνει! εγω χρειαζομαι 6Α για τα 1300cc και το μεγεθος του διαχωριστη υδρογονου που εχω, το ποσο χρειαζεσαι εξαρταται το ποσο παραγει στο λεπτο ο διαχωριστης σου, να ξερεις για καθε 1000 cc κινητηρα θες 0.3 λιτρα το λεπτο υδρογονο. Κανεις πραξεις και βρισκεις ποσα αμπερ πρεπει να το δουλευεις. Αν λοιπον μου σηκωνει πχ 8-10Α δεν χρειαζεται περισσοτερο ηλεκτρολυτη μεσα. Με αυτο που σου ειπα φτανει τα 9-10Α με τερμα την ενταση παλμων στην PWM generator.