Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Νεοκλη ειναι θεμα αντιληψης του καθενος!Υπαρχει αυτη η μαγικη αναλογια κιλων ανα ιππο!!!
Αλλος την βελτιωνει με ελαφρωμα και αλλος με δυναμη!!!
Ο γραφων προτιμα τον 2ο τροπο!!!Ειναι πιο του στυλ μου θα ελεγα......
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 213
βολτιτσα βουτα-λιμανακια-ribas με το anivaki μου!χαχαχα,ειχε πολυ γελιο....
1)φαναρι κοκκινο κατι λευκο γυαλιζει μπροστα απο 2 αυτοκινητα...ωπ bmw 850!!εδω ειμαστε λεω...ξεκιναει προσπαθω να παω διπλα του με το θορυβο απο το external να ξεσηκωνει τη βουλιαγμενης!με ακουσε!τελειωνει η βουλιαγμενης και στριβουμε αριστερα για λιμανακια ενω εχουμε αναμεσα μας ενα παπι και ενα punto...ανοιγει και προσπαθω να απεγκλωβιστω απο το punto και το παπι....η συνεχεια γνωστη για τους γερμαναραδες!με 0.6bar τον πλησιαζα σαν τρελος!μολις τον εφτασα εκοψε....φαναρι παλι αλλα ειμαστε διπλα διπλα!δεν παταει καθολου,κανει οτι κατι του επεσε στο διπλα καθισμα και στριβει αριστερα λιγο πιο κατω!!
2)mini δεν ξερει που εχει μπλεξει....χαχα...φαναρι σταση τον ακουω μαρσαρει...λαθος του...ανοιγουμε και πεταγομαστε ταυτοχρονα μπροστα...με το κουμπωμα δευτερας μου εβαλε τα κλαματα!
Δύναμη Σεβασμού: 482
το μυστικο ειναι να μην ακουγεται το external και η σκαστρα, αν καταφερεις να τον τσιτωσεις χωρις να ακουστεις και μετα φαπππππ...
ημουν παλια με ενα φιλο με golf 1600 fsi και ερχεται διπλα μας ενα παλιο golf στρογγυλοφαναρο...μου λεει κοιτα το σαπιο και παταει.εγω τον εβλεπα τον αλλον μια μπροστα μια πισω...κατι παιζοταν.παμε φαναρι και ξεκιναει ταπα το fsi, ε μετα εγινε πολεμος, ακουγουγαμε απο πισω να γινεται τις πουτ@ν@ς, μας περασε σαν σταματημενους βγαζοντας φλογες... το φιλαρακι ξενερωσε
Δύναμη Σεβασμού: 379
χαχα έτσι μου τα έσκασε και μενα ενας με ενα polo 2000 tt λέω κοιτα εναν καγκουρα κόλλησε ττ εγώ με το corolla όπου και τα ειχε όλα αυτα ,φαναρι και με το που κάνω εκκίνηση 1τη αυτός δεν ξερω με τη ξεκίνησε πάντως πέρασε με κόφτη και δεν το ξεκολλαγε το ποδαρι του να αλαξει ταχύτητα
α ξεχασα polo gti dsg μεγααααααλο εργο....
ιασωνα,το αυτοκιν μου ακουγεται σαν ατμοσφαιρικο!ο θορυβος απο το external δεν ξερεις απο τι ειναι!μονο αμα σηκωσω πιεση καταλαβαινεις τι και πως!η σκαστρα δεν ακουγεται καθολου!μονο το inetrcooler με προδιδει!αν με ακουσεις ρελαντι θα πεις...σαξοραλο ειναι!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
χαχα έτσι μου τα έσκασε και μενα ενας με ενα polo 2000 tt λέω κοιτα εναν καγκουρα κόλλησε ττ εγώ με το corolla όπου και τα ειχε όλα αυτα ,φαναρι και με το που κάνω εκκίνηση 1τη αυτός δεν ξερω με τη ξεκίνησε πάντως πέρασε με κόφτη και δεν το ξεκολλαγε το ποδαρι του να αλαξει ταχύτητα
το tt παιζει να ειναι και "trip team" ειναι ενας στο Γαλατσι που λεγεται Τριποτσερης και το μαγαζι του το ονομασε tt!κοινως trip team!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 29-06-12 στις 08:35.
Αιτία: Συγχώνευση...
ελα μην ακουσεις για audi και εσυ...ενα ειναι και δεν θα ξαναυπαρξει αλλο τετοιο! δεν εχω δει πολλα vagητικα να κανουν χρονους στα dragster!αν δεν κανω λαθος μονο αυτο το s3 ειναι!
Δύναμη Σεβασμού: 379
μπα ελλαδα τπτ παντος για να μη βγούμε και εκτοσ θέματος δεν νομιζω οτι θα εχει μέλλον καποιο vag με τα άλογα και τα κιλά σου τώρα τελευταία έπεσε στα ματια μου καποιος έφτοιαξε πυροτέχνημα ενα tsi 160-170 στα 500 hp