Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 21-06-12, 00:17
The_Emperor Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Toyota Corolla 2006
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 198
The_Emperor είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Eγώ ξέρω οτι μας κυβερνούν ένα κάρο μασσώνοι και ένα κάρο άχρηστοι και ηλίθιοι. Χαιρομαι πολύ που το κόμμα που ψήφισα αυτή την φορά, μπήκε ξανά στην βουλή για να τους βάλει λίγο μυαλό επιτέλους. Τώρα το τρίο στούτζες θα μας καταστρέψει περισσότερο και εμάς και την Ελλάδα και θα ξεπουληθούμε γρηγορότερα στα "φιλαράκια" μας τους Γερμανούς που τόσα χρόνια θέλουν το καλό μας! στα υπόλοιπα με καλύψατε απόλυτα όπως πολύ σωστά τα είπατε παραπάνω. Οντως είναι απαράδεχτο να υπάρχει αποχή, με το να μην ψηφίζουμε εκτός οτι δεν δίνουμε λύση στο πρόβλημα είναι να να συμφωνούμε με αυτό που βγάζουν οι αλλοι! εγώ ετσι το βλέπω τουλάχιστον. Επισης μου την σπάει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ άτομα που δεν ψηφίζουν να κρίνουν αλλους για αυτό που ψήφισαν!!!! ΔΕΝ εχουν δικαίωμα να μιλάνε! εγώ ετσι τους λέω.
όλοι έχουν δικαίωμα να κρίνουν και όσοι εκφέρουν λόγο κρίνονται με βάση τα λεγόμενά τους. Ακόμη και το λευκό ή το άκυρο αποτελούν κατοχυρωμένες επιλογές το κάθε ψηφοφόρου. Εάν πάω σε ένα εστιατόριο και μου πουν ότι τα μοναδικά πιάτα είναι σάπιο ψάρι, χαλασμένο μπιφτέκι και ωμή μπριζόλα...έχω το δικαίωμα να μη φάω ή να φύγω χωρίς να πάρω τίποτα από αυτά...Και φυσικά να πω στους άλλους ότι το εστιατόριο είναι χάλια...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-06-12, 00:54
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Unhappy

Παράθεση:
... θα γίνει της Χ.Α στην βουλή θα πέφτει ξύλο στο τέλος όπως στα videos στην Β.Κορέα!
Στη Νότια Κορέα πέφτει ξύλο στο Κοινοβούλιο.
Στη Βόρεια Κορέα, οι αντιφρονούντες χάνουν το κεφαλάκι τους ή σαπίζουν σε τίποτε "εξελιγμένα" γκουλάγκ! Εκεί, άμα δεν κλαίνε σωστά, τους τρώει το μαύρο -συγνώμη, το κόκκινο- σκοτάδι, πόσο μάλλον αν διαφωνείς...
Για τα αποτελέσματα των εκλογών και τις εξελίξεις, τι να πω; Περίμενα περισσότερο μυαλό και ευθυκρισία. Κρίμα...

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-06-12, 08:56
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Επισης μου την σπάει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ άτομα που δεν ψηφίζουν να κρίνουν αλλους για αυτό που ψήφισαν!!!! ΔΕΝ εχουν δικαίωμα να μιλάνε! εγώ ετσι τους λέω.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από The_Emperor Εμφάνιση μηνυμάτων
όλοι έχουν δικαίωμα να κρίνουν και όσοι εκφέρουν λόγο κρίνονται με βάση τα λεγόμενά τους. Ακόμη και το λευκό ή το άκυρο αποτελούν κατοχυρωμένες επιλογές το κάθε ψηφοφόρου. Εάν πάω σε ένα εστιατόριο και μου πουν ότι τα μοναδικά πιάτα είναι σάπιο ψάρι, χαλασμένο μπιφτέκι και ωμή μπριζόλα...έχω το δικαίωμα να μη φάω ή να φύγω χωρίς να πάρω τίποτα από αυτά...Και φυσικά να πω στους άλλους ότι το εστιατόριο είναι χάλια...
Σαφέστατα όλοι έχουν δικαίωμα να έχουν λόγο και να κρίνουν. Αλλά για να το κάνουν θα πρέπει να συμμετέχουν. Για να πεις στους άλλους για το χάλια εστιατόριο θα πρέπει να έχεις πάει πρώτα. Έτσι και με τη συμμετοχή μας στα κοινά. Δε μπορεί να μη συμμετέχεις στην διαδικασία επιλογής των προσώπων που θα σε αντιπροσωπεύσουν αλλά ταυτόχρονα να κρίνεις και ακόμα χειρότερα να κατακρίνεις το τι έκαναν τελικά αυτοί.

Όσον αφορά το λευκό και το άκυρο, διαφωνώ με την άποψη του LISSAS ότι χαρακτηρίζει ανευθυνότητα. Είναι μία επιλογή. Και είναι σεβαστή. Δε μου αρέσει κανένας σας, δε με πείθετε ότι κάποιος από εσάς μπορεί να κάνει κάτι σωστό, επιλέγω λευκό ή άκυρο. Συμμετέχω όμως...

Υ.Γ.: Φίλε The_Emperor, συμφωνώ απολύτως με όσα ανέφερες σε προηγούμενο μήνυμά σου. Μία ένσταση μόνο σχετικά με την ουσιαστική δυνατότητα εκλογής συγκεκριμένων μόνο προσώπων και κομμάτων. Είναι δεδομένο ότι η προβολή και οι καμπάνιες παίζουν το ρόλο τους, αλλά στη τελική, εγώ και εσύ είμαστε αυτοί που ρίχνουμε το χαρτάκι στη κάλπη. Και εμείς έχουμε το τελικό λόγο για την τελική επιλογή. Και θεωρώ ότι οι περισσότεροι από εμάς είμαστε αρκετά ευφυείς να αντιληφθούμε τι κρύβεται πίσω από τα ωραία λόγια, τις ωραίες υποσχέσεις και τις ωραίες διαφημίσεις των κομμάτων και των υποψηφίων.
Παλιά 23-06-12, 01:56
thanosk88 Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Πάτρα
Δύναμη Σεβασμού: 180
thanosk88 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Λοιπόν... Θα πω και εγώ την αποψή μου επί των φλεγόντων θεμάτων...

1. Θεωρώ ότι κανένας δεν εχει τα @@ καιτην αισθηση του καθηκοντος προς την χώρα για να κυβερνήσει όπως πρέπει...

2. Από το να κυβερνήσει ο τσίπρας καλύτερα ο οποιοσδηποτε αλλος... Απο την προεκλογικη περιοδο μου έιμειναν 2 πραγαμτα για ΣΥΡΙΖΑ (εκτός από τα ψέμματα όλων των αλλων...):
α. Είδα στην εκπομπη του Θεοδωράκη μέλος του κόμματος με οικονομικες αρμοδιότητες να λέει επι λέξη ότι το σχεδιο που θέλουν να εφαρμοσουν πέτυχε στην Βενεζουέλα και γιατί όχι και εδώ...;
β. 3 μέρες πριν τις δεύτερες εκλογές σε δύο συνεχομενες αφισες, η μια έλεγε Κ.Ο.Ε. νμζ και υποστηριζε εξω απο ευρώ κτλπ και η άλλη κουβεντα για ευρώ...
Αυτός ο τύπος είναι σαν να οδηγεί ενα αυτοκινητο το οποιο εχει κορεατικο σασι, ρωσικη αναρτηση, ινδικό μοτέρ δεμενα όλα μαζι με συρμα(ελληνθική πατέντα)...

3. Για να να μην παρεξηγηθω πρώτες εκλογες εριξα ακυρο και 2ες δεν πήγα γιατι δεν είχα λ7 να πάω...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-06-12, 11:48
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από The_Emperor Εμφάνιση μηνυμάτων
ΣΩΣΤΟ! αλλα θα έχεις πάει!!! οι αλλοι που ειπα κρινουν εμενα που ψηφισα τωρα Χ.Α γιατι ετσι γουσταρα, και αυτοι ΔΕΝ ψηφισαν επειδη απλα ΒΑΡΙΟΝΤΟΥΣΑΝ να πανε! οποτε δεν εχουν κανενα δικαιωμα να μιλανε! οταν πανε μπορουν να λενε οτι θελουν! επισης οταν ερθουν να μεινουν Κυψελη-ΠΑτησια-κεντρο κτλ να πουν γιατι μερικοι ψηφιζουμε Χ.Α και οχι να ειναι παιδια των Β.Π και Ν.Π και να μιλανε.....αν ερθετε να δειτε την γειτονια μου θα γελατε! εγω μεγαλωσα εδω 33 χρονια και τα τελευταια 5 χρονια το πολυ η κατασταση εχει ξεφύγει! πραγματικα νομιζω οτι ειμαι σε καμια τριτοκοσμικη χωρα στην Αφρικη!!!!! και οχι στο κεντρο της Αθηνας! πραγματικα λυπαμαι για το χαλι αυτο και την τοση καταντια! κριμα.......δεν χρειαζεται να επεκταθω στο ποσο εχει πεσει το βιοτικο μας επιπεδο και η καθημερινη μας ζωη, αν ειχαμε τα λεφτα θα φευγαμε για αλλες καλυτερες περιοχες. Τελος να πω ΑΝ η αστυνομια εκανε την δουλεια της δεν θα χρειαζομασταν την Χ.Α! γιαυτο μερικοι μερικοι που μας την λενε να βγαλουν τις παροπιδες τους και να ξυπνησουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! δεν μενουμε ολοι στην Εκαλη, στο Πανοραμα Βουλας, στην Ανω Γλυφαδα και αλλα τετοια μερη να εχουμε υπηρετες Φιλιπινεζους!

Υ.Γ δεν τα λεω για καποιον εδω μεσα, μερικοι κυριως στο FB αλλα και φιλοι μου την εχουν πει, απλα συζητηση κανουμε, μην παρεξηγηθω με κανεναν.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 23-06-12 στις 11:53.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-06-12, 14:35
The_Emperor Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Toyota Corolla 2006
Δύναμη Σεβασμού: 198
The_Emperor είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
ΣΩΣΤΟ! αλλα θα έχεις πάει!!! οι αλλοι που ειπα κρινουν εμενα που ψηφισα τωρα Χ.Α γιατι ετσι γουσταρα, και αυτοι ΔΕΝ ψηφισαν επειδη απλα ΒΑΡΙΟΝΤΟΥΣΑΝ να πανε! οποτε δεν εχουν κανενα δικαιωμα να μιλανε! οταν πανε μπορουν να λενε οτι θελουν! επισης οταν ερθουν να μεινουν Κυψελη-ΠΑτησια-κεντρο κτλ να πουν γιατι μερικοι ψηφιζουμε Χ.Α και οχι να ειναι παιδια των Β.Π και Ν.Π και να μιλανε.....αν ερθετε να δειτε την γειτονια μου θα γελατε! εγω μεγαλωσα εδω 33 χρονια και τα τελευταια 5 χρονια το πολυ η κατασταση εχει ξεφύγει! πραγματικα νομιζω οτι ειμαι σε καμια τριτοκοσμικη χωρα στην Αφρικη!!!!! και οχι στο κεντρο της Αθηνας! πραγματικα λυπαμαι για το χαλι αυτο και την τοση καταντια! κριμα.......δεν χρειαζεται να επεκταθω στο ποσο εχει πεσει το βιοτικο μας επιπεδο και η καθημερινη μας ζωη, αν ειχαμε τα λεφτα θα φευγαμε για αλλες καλυτερες περιοχες. Τελος να πω ΑΝ η αστυνομια εκανε την δουλεια της δεν θα χρειαζομασταν την Χ.Α! γιαυτο μερικοι μερικοι που μας την λενε να βγαλουν τις παροπιδες τους και να ξυπνησουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! δεν μενουμε ολοι στην Εκαλη, στο Πανοραμα Βουλας, στην Ανω Γλυφαδα και αλλα τετοια μερη να εχουμε υπηρετες Φιλιπινεζους!

Υ.Γ δεν τα λεω για καποιον εδω μεσα, μερικοι κυριως στο FB αλλα και φιλοι μου την εχουν πει, απλα συζητηση κανουμε, μην παρεξηγηθω με κανεναν.
Μακάρι, το επίπεδο συζήτησης να παραμείνει κόσμιο όπως έχει γίνει έως τώρα. Χρειάζεται προσπάθεια από όλα τα μέρη για να συμβεί αυτό...ένας αρκεί να ξεφύγει και μετά να ακολουθήσουν οι άλλοι...

Έρχομαι στην επιλογή σου για τη Χ.Α., η οποία είναι απολύτως σεβαστή και φυσικά δεν έχω καμία απολύτως διάθεση να σου αλλάξω γνώμη. Από τη φράση σου "ΑΝ η αστυνομια εκανε την δουλεια της δεν θα χρειαζομασταν την Χ.Α!" καταλαβαίνω ότι ο συγκεκριμένος "κομματικός σχηματισμός" έχει "αναλάβει" την περιφρούρηση των περιοχών στις οποίες αναφέρεσαι. Όμως, διαρκώς ακούμε για επεισόδια επιθέσεων σε μετανάστες που δεν έχουν καμιά σχέση με τις σαφώς απαράδεκτες εγκληματικές ενέργειες άλλων μεταναστών. Είναι σωστό να σπάνε στο ξύλο ταλαίπωρους μετανάστες που παλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί και δεν έχουν κάνει καμία άνομη ενέργεια εξαιτίας άλλων που όντως θα έπρεπε να τιμωρηθούν; Είναι σωστό να μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι, ακόμη και αυτοί που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα ;
Ασφαλώς είμαι μαζί σου στο ότι δεν είναι σωστό και οι Έλληνες να είναι τρομοκρατημένοι και να σκοτώνονται όχι μόνο από μετανάστες αλλά από οποιονδήποτε. Αλλά όπως ανέφερες γι' αυτό φταίει η ελλιπής αστυνόμευση και όχι ΟΛΟΙ οι μετανάστες. Επειδή υπάρχουν 10-20-50 καθάρματα δεν μπορούμε να σκοτώσουμε κι όλους τους άλλους, τους αθώους.
Η βία φέρνει κι άλλη βία και δεν αποτελεί λύση. Ας αναλάβει η αστυνομία το ρόλο που της αναλογεί, να συλλάβει όλους τους παράνομους μετανάστες και να τους στείλει πίσω. Ας φυλάνε σωστά και τα σύνορα να μην μπαίνει όποιος θέλει όποτε θέλει...

Το θέμα είναι : η Χρυσή Αυγή σε καλύπτει με τις ενέργειές της και το πρόγραμμά της ; Ο εθνικισμός ενέχει την έννοια του φανατισμού. Κάθε έννοια φανατισμού δεν επιτρέπει την ορθή κρίση και οδηγεί σε ακραίες συμπεριφορές. Είναι αδύνατο να κάνεις διάλογο με κάποιον φανατικό, διότι ο φανατικός δεν ακούει...υποστηρίζει μέχρι θανάτου την άποψή του και επιχειρεί να την επιβάλει ακόμη και δια της βίας...Μπορεί να λειτουργήσει έτσι η δημοκρατία ;
Από την άλλη ακούω πολλούς που λένε ότι ψήφισαν ΧΑ για να "δέρνουν" τους απατεώνες βουλευτές που είναι μέσα στη βουλή ή γιατί αποκλείεται να είναι χειρότεροι από αυτούς. "Μεταφορικά" δε διαφωνώ ότι όσοι έφαγαν τα λεφτά της χώρας θα χρειάζονταν "γερό ξύλο", αλλά κυριολεκτικά το σωστό είναι να τους δημεύσουν την περιουσία και τα λεφτά να πάνε για την αποπληρωμή του χρέους (όνειρα θερινής νυκτός σε μια χώρα δίχως δικαιοσύνη...). Από την άλλη, μήπως έχουμε ασθενή μνήμη και ξεχνάμε τη δικτατορία πριν από λίγες μόλις δεκαετίες...;; Αυτό θέλουμε ;;

Τέλος, να πω ότι άκουσα στο ραδιόφωνο ένα - δύο από τα δευτεροκλασάτα στελέχη της ΧΑ να μιλούν και για να μην κάνω χαρακτηρισμό, γιατί δε θέλω να μειώνω ποτέ τους ανθρώπους, διαπίστωσα ανθρώπους με παντελή έλλειψη βασικής μόρφωσης και γνώσης...Ρωτούσε ο δημοσιογράφος χωρίς να ειρωνεύεται τον "αγρότη-κτηνοτρόφο" (δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με οποιονδήποτε αγρότη ή κτηνοτρόφο, το αναφέρω για να καταλάβετε για ποιον μιλάω) για το τι θα κάνει η ΧΑ στη βουλή, ποιοι είναι οι στόχοι του κόμματος και ποιο το πρόγραμμά του, κι εκείνος απαντούσε : "ναι μωρέ..., θα δούμε..., δεν ξέρω (!!!), ας πάρουμε μεγαλύτερο ποσοστό..."
Είναι αυτός ο άνθρωπος ικανός να διαχειριστεί ζητήματα οικονομικής, κοινωνικής ή όποιας άλλης πολιτικής; Πέρα από τη γλωσσική πενία (το λιγότερο σημαντικό...) δεν έχει και το γνωστικό υπόβαθρο για έναν τέτοιο ρόλο...Με ποια κριτήρια τελικά επιλέγουμε τους αντιπροσώπους μας;;;
Θα μου πείτε, οι άλλοι, οι μορφωμένοι είναι καλύτεροι;; είδαμε που έφεραν τη χώρα...Εδώ οδηγούμαι εγώ σε αδιέξοδο...και όπως προείπα, δεν απέχω...πηγαίνω και ρίχνω άκυρο...

ΥΓ : Συγνώμη για την έκταση. Για να είμαι ειλικρινής σπάνια συζητώ για τέτοια θέματα και φοβάμαι ότι και την "έκθεσή" μου εδώ μάλλον θα τη μετανιώσω...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-06-12, 12:11
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
http://rethemnosnews.gr/2012/06/%CF%...3%CE%B3%CE%B5/

Τα μεγαλυτερα ποσοστα της νδ και του πασοκ ηταν απο ατομα που εχουν βγάλει μονο το δημοτικο και απο τους συνταξιουχους,ΚΟΙΝΩΣ τους ψηφισαν οι αμορφωτοι και οι γεροι.Δικαιλογημενοι οι μεν δεν εχουν αναπυξει προφανως στοιχειωδη κριτικη σκεψη(μην πω τπτ πιο χοντρο) οι δε πασχουν απο γεροντικη ανοια(παλι μην πω τπτ χοντρο...)

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-06-12, 09:36
NikiforosGT Offline:
Moderator

The_Emperor το είπα και πριν πως δεν συμφωνω μαζί τους σε όλα! φυσικά και εχεις δικιο! μπορει να ειναι αγραμματοι και αμορφωτοι, αλλα και οι αλλοι που ειναι το αντιθετο ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ????? βρηκαν πλαγιους τροπους να κλεβουν ΝΟΜΙΜΑ! δεν τους πιανει κανεις, εκαναν δικους τους κρυφους νομους και αλλα πολλά! αφου ετσι κι αλλιως οποιος και να ειναι δεν θα δουμε προκοπη, τουλαχιστον να φτιαξουμε λιγο την ποιοτητα ζωη μας! αναφερομαι ξανα στις περιοχες κοντα στο κεντρο και το κεντρο Αθηνας, και ισως και αλλες πολλεις με προβλημα μεταναστων, ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ειναι σωστο να τους χτυπανε να κανουν ολα αυτα που κανουν, αλλα καπως πρεπει να μαζευτει το προβλημα! ετσι δεν ειναι? αν γινοντουσαν ξανα εκλογες παλι αυτους θα ψηφιζα! θα προτιμουσα τον Τσιπρα αλλα μα τον ΘΕΟ ξενερωσα την ζωη μου με τις ηλιθιοτητες που ειπε!!!! να ερθουν μεταναστες με τις οικογενειες τους??? να τους δινουμε επιδοματα ανεργειας ? και αλλα τετοια! αυτος ηταν η γυναικα του απο Κυψελη και τωρα ειναι παιδι των Β.Π, λογικο δεν ειναι να μην ενδιαφερεται???? και ο Σαμαρας που ειπε διαφορα οτι θα κανει και πηγαν οι γεροι και τον ψηφισαν τι κανει? απο τωρα βλεπουμε τα ψεματα που ειπε προεκλογικα! με λιγα λογια συμφωνουμε, αλλα οταν ριχνεις ΑΚΥΡΟ ειναι για μενα σα να μην ψηφιζεις!!! επειδη το κομμα που ψηφισα εγω δλδ συνδεσμος Εθνικης ενοτητας δεν μπηκε στην βουλη προτιμησα να ψηφισω κατι που μετραει....και εφοσον δεν βρηκα κατι που να με καλυπτει εμενα προσωπικα, προτιμησα την Χ.Α επειδη με καλυπτει μερικως στο προβλημα το μεγαλο που μαστιζει εδω και χρονια την περιοχη που μενω 33 χρονια!!!! και στο εξοχικο μου εχει γεμισει Πακιστανους και αρχιζουν να γινονται ενοχλητικοι! πολυ ομως.....και μετα μου λενε γιατι θες Χ.Α? ας ερθουν να δουνε!!!!
Για να μην με παρεξηγησετε ξαναλεω ΔΕΝ πιστευω στο ναζισμο ΟΥΤΕ και στο φασισμο, σε καμια περιπτωση δεν ασχολουμε μαζι τους, απλα τους ψηφισα μια φορα μονο. Και ΔΕΝ συμφωνω στις επιθεσεις που κανουν, μονο για κανα ντου ΧΩΡΙΣ τραυματισμους. Δεν ειναι σωστο να τους στελνουν ολους στα νοσοκομεια ανεξερετως!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-06-12, 09:50
Το avatar του χρήστη mikess
mikess Offline:
Μέλος

Μοντέλο: auris 1.4 trendy
Περιοχή: Χαλάνδρι - ΑΝΔΡΟΣ
Δύναμη Σεβασμού: 171
mikess είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φίλε Emperor, 430.000 Έλληνες ψήφισαν ΧΑ. Κάποιο λόγο θα είχαν. Όσο για τους λαθρομετανάστες όντως δεν λέω οτι είναι όλοι ίδιοι... Όμως όταν αρχίσει το στομάχι να είναι άδειο και θα κλέψεις και θα κάνεις το χειρότερο...
Παλιά 25-06-12, 10:16
NikiforosGT Offline:
Moderator

Αν δειτε ποιοι ψηφισαν Χ.Α, ολοι ειναι κεντρο Αθηνας και στα περιγυρα + αστυνομικοι + στρατιωτικοι! αυτο νομιζω κάτι λέει! εκτος αυτου οπως ειπα παραπανω πριν για τους πακιστανους ηδη αρχισαν να ανοιγουν σπιτια και αποθηκες! οχι τοσο για να κλεψουν οσο για να μενουν μεσα!!! ετυχε ακομα και σε γειτονες που ειχαν καιρο να ερθουν....ξερω περιπτωσεις που απλοι ανθρωποι οχι Χ.Α δλδ τους επιασαν και τους εκαναν τοπι στο ξυλο! εμενα συνεχεια με ρωτανε αν εχει δουλεια, εχει τυχει να ανοιξουν να μπουν μεσα στο οικοπεδο πριν το σπιτι δλδ, μια φορα εναν τον επιασε η Ιρμα και του δαγκωσε τον κολο, ακομα τρεχει!!! ΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧ!!! πας για μπανιο και 1 λεπτο δεν μπορεις να ηρεμησεις! ελεος ποια!!!
Υ.Γ ο Τσιπρας που το παιζει τσαμπα μαγκας ας τους παρει σπιτι του να τους ταιζει και να τους ποτιζει ολους αυτους!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,20508003 seconds (78,01% PHP - 21,99% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:07.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com