Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
19-06-12, 11:35
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλάνδρι - ΑΝΔΡΟΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
...και όταν ακούω οτι η Διαμαντοπούλου θέλει υπουργείο και μπορεί και να το πετύχει, με πιάνει το ...χρυσαυγιτικό μου...
......... |
|
19-06-12, 12:20
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κιατο κορινθοs
|
|
.........
το θεμα ειναι τι κανουμε με αυτουσ που ψηφισανε αυτα τα λαμογια
δεν ντρεποντε ιθελα να ηξερα???δεν ειναι ελληνεσ αυτοι δεν πονανε πρωτα πρωτα για τησ οικογενειε στουσ και μετα για την ελλαδιτσα μασ??
|
19-06-12, 12:30
|
|
Moderator
|
|
|
|
H 3η ηλικία μας έχει κυριολεκτικά @!&^%$*(!!!!!!κανονικα πάνω από τα 60 έπερεπε να σου αφαιρούν το δικαίωμα ψήφου λόγω μαλ*****ης στον εγκέφαλο!Οπως τα λες νικηφορε,δεν αλλαξε τιποτα με αυτές τις εκλογές απλά την θέση του λάος σαν μπαλάκι των άλλων θα κάνει η δημαρ και ακριβώς πάλι τα ίδια.Ο σαμαράς ο κωλοτούμπας από την πρώτη του κιόλας δήλωση άρχισε να παραποιεί τις προεκλογικές του θέσεις όχι ότι περιμέναμε τίποτα άλλο δλδ...
Ελληνα είσαι μεγάλος μαζόχας τελικά...λούσου τα τώρα!!!
19-06-12, 15:32
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλάνδρι - ΑΝΔΡΟΣ
|
|
Ολοι για τη θέση νοιάζονται...
19-06-12, 20:33
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
H 3η ηλικία μας έχει κυριολεκτικά @!&^%$*(!!!!!!κανονικα πάνω από τα 60 έπερεπε να σου αφαιρούν το δικαίωμα ψήφου λόγω μαλ*****ης στον εγκέφαλο!Οπως τα λες νικηφορε,δεν αλλαξε τιποτα με αυτές τις εκλογές απλά την θέση του λάος σαν μπαλάκι των άλλων θα κάνει η δημαρ και ακριβώς πάλι τα ίδια.Ο σαμαράς ο κωλοτούμπας από την πρώτη του κιόλας δήλωση άρχισε να παραποιεί τις προεκλογικές του θέσεις όχι ότι περιμέναμε τίποτα άλλο δλδ...
|
Δυστυχώς έτσι είναι και να μην ξεχνάμε και το 1/3 των ελλήνων που δεν ψήφισαν!!! Είχαν φαίνεται άλλα ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ πράγματα να κάνουν...
|
|
|
|
19-06-12, 21:02
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Επειδή είδα συζητήσεις στο fb φίλων μου αλλα για να μην τσακωθώ μαζί τους δεν σχολίασα, μου αρέσει που άτομα των B.Π και των καλών περιοχών στα N.Π (βλέπε Πανόραμα Βούλας) κατακρίνουν, βρίζουν και κοροιδεύουν αυτους που ψηφισαν Χ.Α, αυτη την φορα και εγω τους ψηφισα, γιατι τους γουσταρα με τα 1000! οχι για την ιδεολογια τους τοσο, ή που βαρανε αυτους που κοιμονται στα σπιτια τους (μεταναστες δλδ) αυτο δεν λεω οτι ειναι σωστο, αλλα για την γενικη κατασταση με ολα, και με τους μεταναστες, και γιατι μιλανε σε μερικα θεματα ποιο σωστά ειδικα αυτα που εχουν να κανουν με την Ελλαδα και τον Ελληνισμο, αλλα και επειδη θελουν να παιρνουν μισθο 1500 ευρω (οι βουλευτες) οταν οι αλλοι περνουν πανω απο 5000-6000 ευρω ++++ πολλα ακομα!!! τι να λεμε! και αλλα πολλα που ειπαν οτι θα εκαναν. Μια φιλη μου μαλιστα ελεγε οτι ειμαστε ζωα που τους ψηφισαμε και οτι μπηκαν τα ζωα στη βουλη ενω αυτοι που ειναι τωρα οπως ο Σαμαρας ειναι καλυτεροι!!!! η αυτη που τα ελεγε αυτα και ΔΕΝ πηγε να ψηφισει επειδη βαριοταν!!!! ουτε καν παραλια δεν ηταν! δλδ ελεος! καλα της ειπε καποιος οτι αυτη ειναι το μεγαλυτερο ζωο που βαριεται και ακολουθει το κοπαδι απλα!
τα μετρα ειναι πολυ αυστηροτερα που ερχονται και ο Σαμαρας εκτος οτι ειναι απο τα μεγαλυτερα πολιτικα λαμογια EVER, ειναι και απο τους μεγαλυτερους ψευτες, θα επρεπε να ειναι ο αδερφος του πινοκιο (ΓΑΠ), σα να ειπε λεφτα υπαρχουν με αλλον τροπο και ειπε για επαναδιαπραγματευση του μνημονιου και τωρα θα δουμε τα αποτελεσματα, αυτοι που τους εβγαλαν να τα βλεπουν, εγω τους θεωρω ζωα με παροπιδες!!!!
|
|
|
|
19-06-12, 23:14
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Δεν επεισε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσιπρας παιδια!!!
Και αναρωτιεμαι τελικα ηθελε να κυβερνησει ο Αλεξης?
'Η μηπως την Κυριακη του εφυγε ενα βαρος?
Μηπως και αυτοι οι Αριστεροι ειναι πολυ λιγοι να κυβερνησουν αυτη την χωρα?
Το ΚΚΕ και η Αλεκα το αρνειται κατηγορηματικα εξ'ου και το 4.5 απο το 8.5 που ειχε παρει!!!
Απλα αναρωτιεμαι!!!
ΤΑ περι Χ.Α ειναι γνωστα και αυτοι οι ανθρωποι τα μισα απο αυτα που εχουν πει να κανουν θα ειναι για πολλα χρονια στη Βουλη!
Ηρθαν για να μεινουνε!!!
Εχω μεγαλες προσδοκιες για αυτους και ευχομαι να μην με απαγοητευσουν οπως ο κωλοτουμπας ο Καρατζαφερης!!!
Ευχομαι να μην τους αρεσει η ΔΟΞΑ γιατι το χρημα πολλοι εμισησαν την δοξα ουδεις!!!Ευχομαι ως παιδια της πιατσας να παραμεινουνε ετσι και να μην γραβατωθουνε αυριο μεθαυριο και γινουν Βοριδηδες!!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
|
|
|
20-06-12, 09:52
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa
Δυστυχώς έτσι είναι και να μην ξεχνάμε και το 1/3 των ελλήνων που δεν ψήφισαν!!! Είχαν φαίνεται άλλα ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ πράγματα να κάνουν...
|
Όταν η έννοια "δημοκρατία" ταυτιστεί με τον όρο "αξιοκρατία", τότε θα έχει νόημα η ουσιαστική συμμετοχή στις δημοκρατικές διαδικασίες...Στη νεότερη ελληνική ιστορία δεν έχει υπάρξει ποτέ ουσιαστική δημοκρατία διότι πραγματική δυνατότητα του "εκλέγεσθαι" έχει μονάχα μια οικονομική - κοινωνική ελίτ. Επομένως, μόνο "τύποις" έχουμε δημοκρατικό πολίτευμα. Καλούμαστε να επιλέξουμε από μετρημένα κουκιά, τα οποία κιόλας είναι συνήθως τα πιο σάπια της κοινωνίας!
Το μη χείρον βέλτιστον λοιπόν;;; Κάνουμε συμβιβασμούς σε κάθε τομέα της καθημερινότητάς μας. Εάν η ψήφος είναι ιερή χωράνε κι εδώ συμβιβασμοί;; Δηλαδή να ψηφίσουμε αυτούς που είναι οι "λιγότερο χειρότεροι";;
Προσωπικά μέχρι τώρα - από τα 18 έως τα 35 μου πια - δυστυχώς δεν μπόρεσα σε αυτά τα 17 χρόνια να ψηφίσω κανέναν. Η συνείδησή μου δεν μου το επιτρέπει. Δε θεωρώ ότι κάνω το σωστό, γιατί, αν έκαναν όλοι αυτό που κάνω εγώ, θα οδηγούμασταν σε αδιέξοδο...Απλά, δεν αντέχω το αίσθημα αηδίας που νιώθω κάθε φορά που βλέπω τους "πολιτικούς" και την "πολιτική" τους...Πώς να επιλέξω κάτι αηδιαστικό;; Ίσως, στο μέλλον εμφανιστεί ξανά ένας Βενιζέλος ("Ελευθέριος" φυσικά, όχι ο χοντρός...) και εμπνεύσει όχι μόνο εμένα, αλλά και τους υπόλοιπους Έλληνες...Μέχρι τότε...
|
20-06-12, 09:56
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Δυστυχώς όπως και η Παπαρήγα και ο Τσίπρας πιστεύω θέλει απλά να είναι στην αντιπολίτευση και να τους τα ψάλει, ΔΕΝ θέλει να κυβερνήσει, το έχει δείξει νομίζω πολλές φορές! τουλάχιστον εγώ έτσι καταλαβαίνω, και πολλοί ψήφισαν Κουβέλη και τώρα πήγε και αυτός με τα λαμόγια! κρίμα....εγώ χαίρομαι που θα είναι η Χ.Α μέσα στην Βουλή για να υπάρχει κανείς να συμμαζεύει τις λαμογιές τους, θα γίνει της Χ.Α στην βουλή θα πέφτει ξύλο στο τέλος όπως στα videos στην Β.Κορέα!
|
|
|
|
20-06-12, 09:59
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
|
Συγνώμη, αλλά αυτό δε μπορώ να μη το σχολιάσω :
Μήπως, αυτή την "μαλ*****η" στον εγκέφαλο την έχει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού για να μην πω το σύνολό του; Προφανώς, τη μεγαλύτερη ευθύνη για τα χάλια της χώρας την έχουν οι πολιτικοί, σε αυτό συμφωνούμε όλοι...ΑΛΛΑ ποιοι μ******ες τους ψήφιζαν εδώ και δεκαετίες;;;; Ποιος έχει την ευθύνη της επιλογής;;; Οι Έλληνες φταίμε και έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν...τέτοιος λαός είμαστε, τέτοιους πολιτικούς έχουμε, τέτοια δεινά περνάμε...
PS : προφανώς και αγαπώ τον τόπο μου, την πατρίδα μου και το λαό με όλα τα θετικά που όλοι γνωρίζουμε ότι έχουν...Εδώ, όμως, δεν μπορώ να παραβλέψω και τα στραβά και τα ανάποδα που έχουμε...Κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε βήματα προόδου στους τομείς αυτούς...να διατηρήσουμε τα καλά και να διορθώσουμε τα ανάποδα...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18085194 seconds (74,78% PHP - 25,22% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:50. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|