Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-06-12, 14:24
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Μια διορθωση ολοι οι βολεμενοι του δημοσιου αλλα τα Golden Boys And Girls του δημοσιου και των ΔΕΚΟ!!!
Γιατι και τους δασκαλακους αλλα και τους γιατρους των νοσοκομειων αλλα και κυριως των νοσηλευτων ,που ολοι εχουμε βρεθει σε δημοσιο νοσοκομειο ,τους εφτασαν στα 900 ευρω με 10+χρονια υπηρεσιας και απο 2 παιδια!!!

Πολλα τα παραδειγματα αλλα μην ξεχναμε και τους Ελευθερους Κλεφτες εεεεεε Επαγγελματιες ηθελα να πω....
Συμφωνώ, αλλα για τους ελευθερους επαγγελματιες αναλογα, πχ ξερω υδραυλικους που επειδη δεν εχουν δουλειες εκλεισαν βιβλια και αν τυχει κατι δουλευουν....μαυρα! ομως και τι να κανουν? πως να πληρωνουν το ΤΕΒΕ? ειναι αρκετα ευρω τον μηνα και δεν βγαζουν ουτε το 1/4 απο το ποσο αυτο!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-06-12, 19:48
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμφωνώ, αλλα για τους ελευθερους επαγγελματιες αναλογα, πχ ξερω υδραυλικους που επειδη δεν εχουν δουλειες εκλεισαν βιβλια και αν τυχει κατι δουλευουν....μαυρα! ομως και τι να κανουν? πως να πληρωνουν το ΤΕΒΕ? ειναι αρκετα ευρω τον μηνα και δεν βγαζουν ουτε το 1/4 απο το ποσο αυτο!
Αν δεν ημασταν μπανανια Νικηφορε θα υπηρχε τροπος να λυθει και αυτο!
Αναλογα με το τζιρο να ηταν και οι εισφορες!!!Επισης εχει παρει κανεις αποδειξη απο υδραυλικο ή ηλεκτρολογο ή μπογιατζη ή πλακατζη στο σπιτι που φωναξε?

Δεν τα βαζω με κανεναν προσωπικα αλλα θεωρω οτι εχουν την ευθυνη τους και αυτοι που με το προσχημα της αναδουλειας καπιλευονται και δουλευουν μαυρα αλλα το κοστος της εργασιας το χρεωνουν το ιδιο,δεν σου λενε επειδη ειμαι παρανομος αντι για 30 θα σου παρω 20 παραδειγματος χαριν!!!

Τελοσπαντων δεν χρειαζεται να εισαι οικονομολογος να λυσεις αυτα τα απλα πραματα αλλα αυτοι δεν θελουν να τα λυσουν και καλουμαστε εμεις οι εργατες να πληρωνουμε!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-12, 16:45
Το avatar του χρήστη mikess
mikess Offline:
Μέλος

Μοντέλο: auris 1.4 trendy
Περιοχή: Χαλάνδρι - ΑΝΔΡΟΣ
Δύναμη Σεβασμού: 171
mikess είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πολύ καλάσνικοφ πέφτει και δεν ξέρω πως θα διορθωθεί αυτό....
Παλιά 05-06-12, 20:14
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mikess Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολύ καλάσνικοφ πέφτει και δεν ξέρω πως θα διορθωθεί αυτό....
Με "σκούπα" της προκοπής και όχι π@π@ρι@ "σκούπες".
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-12, 21:49
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν δεν ημασταν μπανανια Νικηφορε θα υπηρχε τροπος να λυθει και αυτο!
Αναλογα με το τζιρο να ηταν και οι εισφορες!!!Επισης εχει παρει κανεις αποδειξη απο υδραυλικο ή ηλεκτρολογο ή μπογιατζη ή πλακατζη στο σπιτι που φωναξε?

Δεν τα βαζω με κανεναν προσωπικα αλλα θεωρω οτι εχουν την ευθυνη τους και αυτοι που με το προσχημα της αναδουλειας καπιλευονται και δουλευουν μαυρα αλλα το κοστος της εργασιας το χρεωνουν το ιδιο,δεν σου λενε επειδη ειμαι παρανομος αντι για 30 θα σου παρω 20 παραδειγματος χαριν!!!

Τελοσπαντων δεν χρειαζεται να εισαι οικονομολογος να λυσεις αυτα τα απλα πραματα αλλα αυτοι δεν θελουν να τα λυσουν και καλουμαστε εμεις οι εργατες να πληρωνουμε!!!
επιτρεψε μου λογω της δουλειας μου τουλαχιστον για υδραυλικους ξερω πολυ καλα τι γινεται! οι περισσοτεροι δουλευουν σχεδον τσαμπα! πολλες φορες τους φωναζουν πχ να πανε να αλλαξουν μια βρυση και ειναι περισσοτερο σχεδον το κοστος βενζινης απο αυτα που περνουν! αν δεις ποσο εχουν ριξει τις τιμες και εμεις που βγαζουμε προσφορες δλδ ξεφτυλα ειναι, τα περιθωρια του κερδους ειναι ελαχιστα, αφηνουμε δουλειες ακομα και μεγαλες γιατι δεν μας συμφερει οικονομικα! απο που να μειωσουμε? θελει ο πελατης και το καλο υλικο και φτηνες τιμες! αυτα δεν πανε μαζι! τι να κανουμε να βαζουμε κινεζικα? και μετα να τρεχουν? ασε που δεν πληρωνουν στην τελικη! η κατασταση ειναι ελεεινη οσο δεν παει!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-12, 23:24
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ασε ρε που δουλεουν τσαμπα οι υδραυλικοι.....
σε ταμας?

η κατασταση ειναι ελεεινη αλλα ο υδραυλικος εκμεταλευεται την αναγκη της νοικοκυρας και ζηταει οσα του καπνισει...

αν ομως η νοικοκυρα τον ρωτησει απο πριν ποσα θες? τοτε μασαει...
Παλιά 06-06-12, 00:01
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
ασε ρε που δουλεουν τσαμπα οι υδραυλικοι.....
σε ταμας?

η κατασταση ειναι ελεεινη αλλα ο υδραυλικος εκμεταλευεται την αναγκη της νοικοκυρας και ζηταει οσα του καπνισει...

αν ομως η νοικοκυρα τον ρωτησει απο πριν ποσα θες? τοτε μασαει...
ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη, αν δεν ξερεις συγκεκριμενες περιπτωσεις και μιλας γενικα αστο, ξερω 100% τι σου λεω! απο 1ο χερι! καταρχην εγω στην δουλεια μου δεν βγαζω προσφορες νομιζεις για υδραυλικα και τετοια? οι πελατες εκμεταλευομενοι της κρισης θελουν καλα υλικα και τσαμπα!! αυτο δεν γινεται!!! εκτος αυτου ακομα και αυτοι που τα εχουν, γιατι οταν πελατες πχ ειναι εφοπλιστες δεν μπορει να μην εχουν και παλι κλαιγονται!!! ελεος δλδ!!!! και μη πω οτι δεν πληρωνουν ενω εχεις τελειωσει τις δουλειες σου, ακαλυπτες επιταγες και αλλα τετοια. Δλδ τσαμπα θα δουλευουμε ολοι? ή αυτοι ειναι οι εξυπνοι και εμεις οι @#$#$?
παντα υπαρχουν σε ολες τις δουλειες ανεξαιρετως και τα λαμογια, εγω αυτους που ξερω και τις περιπτωσεις που ξερω εννοω, δεν μπορω να ξερω τι κανει ο καθε υδραυλικος που υπαρχει!
ασε που για να αγοραζεις υλικα οι εταιριες-προμηθευτες θελουν ειτε πολυ κοντινες επιταγες ειτε μετρητα? να τα βρεις που????? ετσι αν σου τυχει μια δουλεια εστω μεγαλη πως θα πληρωσεις αυτα που αγοραζεις για την δουλεια αυτη οταν ο αλλος δεν σε πληρωνει εξαρχης? αρα??? απλα δεν παιρνεις την δουλεια.....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 06-06-12 στις 00:08.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-06-12, 00:09
MARMEL Offline:
Αdministrator

εγω δεν ειπα οτι τα πραγματα δεν ειναι δυσκολα....
ουτε ειπα οτι δεν τραβας καναλια τη σημερον ημερα....

ομως.... κανε μια αναδρομη στο 2008 και 2009 αν θες και πες μου αν ηταν αλητες οι υδραυλικοι η οχι

προπερσυ φωναξα εναν υδραυλικο για μια πολυ απλη δουλεια στο σπιτι μου. τον φωναξα επειση ειχα δουλεια και δεν προλαβαινα και στην τελικη βαριομουν. μου ζητησε περι τα 1100 ευρω για 2 γαμοσωληνες Φ28 6 μετρων? τον εδιωξα κλωτσηδων και τις εβαλα ολομοναχος και μαμανε. κοστος? 186 ευρω + 7 ευρω το καλαι....!!!!

οι σιδεραδες? ζητησα καγκελα για τα μπαλκονια μου. 2200 εκαστο μπαλκονι....
κλωτσηδων και αυτος...
κοστος 440 ευρω ολα μαζι με τα ηλεκτροδια!!!!

αντιπροσωπεια πλυντηριων για να αλαξει 2 ρουλεμαν σε πλυντηριο 45αρι μου ζητησε 170 ευρω.και για να αλαξεις σασμαν σε αμαξι κανει πιο λιγα....
+ τα μεταφορικα να το παρουν αυτοι κ να το φερουν κτλ. δεν με αφηναν να το παω εγω.
2 ωρες εκανα να τα αλαξω το μαμημενο...

Ε ΟΧΙ ΡΕ....

εχεις κανενας απο μας μηπως λυπηθει καποιον μαντρα με αυτοκινητα που εκλεισε το μαγαζι του κλαιγοντας? οχι πεστε μου εχει κανενας σας λυπηθει καποιον μαντρα με τις αισχροκερδειες που εκαναν?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 06-06-12 στις 00:15.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-06-12, 00:12
NikiforosGT Offline:
Moderator

καλα ξερω πολλες περιπτωσεις που πχ ενας αυτοματος πληρωσης κανει 28 ευρω, ο υδραυλικος τον χρεωνει 80 και βαζει και εργασια και το φτανει 150! και αν ειναι ιδιος που αυτος ηταν, 5 λεπτα θες να τον αλλαξεις! αλλα ειπαμε δεν ειναι ολοι ιδιοι, αλλα αν σου βγει το ονομα......και τωρα που δεν εχει δουλεια κανεις τους σχεδον, πολλοι εκλεισαν τα βιβλια τους, λογικο αφου δεν εχουν για να πληρωνουν ΤΕΒΕ και αν τυχει κατι δουλευουν ετσι, τι να κανουν αφου δεν βγαινουν? μηπως τους πληρωνουν επιδομα ανεργιας? ο εξυπνακιας ο Σαμαρας ελεγε να δωσουν και σε αυτους και σε καταστηματαρχες που εκλεισαν τα μαγαζια τους! ας γελασω! και τα χρηματα απο που θα βγουν? να υποθεσω απο τις προσθετες φορολογιες των εφοπλιστων και βιομηχανων? ή θα ξαναστιψουν μισθωτους και συνταξιουχους που δεν τους εμεινε ζουμι τπτ για να πληρωνουν και αλλα επιδοματα?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-06-12, 00:19
MARMEL Offline:
Αdministrator

και γω τον αυτοματο πληρωσης γιατι τον αγορασα 7 ευρω? με μανομετρο κιολας

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,19070292 seconds (76,92% PHP - 23,08% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:50.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com