Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
ασε ρε που δουλεουν τσαμπα οι υδραυλικοι.....
σε ταμας?
η κατασταση ειναι ελεεινη αλλα ο υδραυλικος εκμεταλευεται την αναγκη της νοικοκυρας και ζηταει οσα του καπνισει...
αν ομως η νοικοκυρα τον ρωτησει απο πριν ποσα θες? τοτε μασαει...
|
ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη, αν δεν ξερεις συγκεκριμενες περιπτωσεις και μιλας γενικα αστο, ξερω 100% τι σου λεω! απο 1ο χερι! καταρχην εγω στην δουλεια μου δεν βγαζω προσφορες νομιζεις για υδραυλικα και τετοια? οι πελατες εκμεταλευομενοι της κρισης θελουν καλα υλικα και τσαμπα!! αυτο δεν γινεται!!! εκτος αυτου ακομα και αυτοι που τα εχουν, γιατι οταν πελατες πχ ειναι εφοπλιστες δεν μπορει να μην εχουν και παλι κλαιγονται!!! ελεος δλδ!!!! και μη πω οτι δεν πληρωνουν ενω εχεις τελειωσει τις δουλειες σου, ακαλυπτες επιταγες και αλλα τετοια. Δλδ τσαμπα θα δουλευουμε ολοι? ή αυτοι ειναι οι εξυπνοι και εμεις οι @#$#$?
παντα υπαρχουν σε ολες τις δουλειες ανεξαιρετως και τα λαμογια, εγω αυτους που ξερω και τις περιπτωσεις που ξερω εννοω, δεν μπορω να ξερω τι κανει ο καθε υδραυλικος που υπαρχει!
ασε που για να αγοραζεις υλικα οι εταιριες-προμηθευτες θελουν ειτε πολυ κοντινες επιταγες ειτε μετρητα? να τα βρεις που????? ετσι αν σου τυχει μια δουλεια εστω μεγαλη πως θα πληρωσεις αυτα που αγοραζεις για την δουλεια αυτη οταν ο αλλος δεν σε πληρωνει εξαρχης? αρα??? απλα δεν παιρνεις την δουλεια.....