Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 27-05-12, 00:50
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Nικηφορε αν δεν σκοπευεις να αλλαξεις ζαντες,βγαλε τα καπακια θα δειξει πολυ περισσοτερο η ζαντα

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-05-12, 00:53
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Nικηφορε αν δεν σκοπευεις να αλλαξεις ζαντες,βγαλε τα καπακια θα δειξει πολυ περισσοτερο η ζαντα
Ζαντες εχω αλλαξει ηδη μια φορα δεν σκοπευω να ξαναλλλαξω! τωρα που το λες μπορει να εχεις και δικιο! το χταποδι τι λετε να παθει χειροτερο? να ανοιξει καμια τρυπα τπτ??? :P αμα ακουσω κανα κραου να ξερω τι ειναι δλδ ε? :P H αντλία υδραυλικού χάνει πίσω απο το καπάκι, το καλοκαιρι την ειχα ανοιξει και της ειχα αλλαξει ενα λαστιχο που εχει εκει http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=21849, φαινοταν να μην χανει αλλα παλι τα ιδια....αν βαλω σιλικονη υψηλων θερμοκρασιων θα γινει δουλεια? γιατι δεν εχει καποιο προβλημα και εχω αγορασει και το σετ επισκευης απο την Toyota 27 ευρώ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-05-12, 01:07
aliengoa Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 254
aliengoa είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Νικηφόρε παρατήρησες κανένα πρόβλημα, να κάνει creep (δλδ να ανεβάσει περισσότερο απο το ανεμενόμενο) η πίεση που λένε και οι βρετανοί τώρα που αφαίρεσες τον πλαστικό σωλήνα εισαγωγής;
Για το πλαστικό δεν μου φαίνεται περίεργο γιατι και εγώ τώρα που άλλαξα την πολλαπλή και δεν έχω το μαμα προστατευτικό κάλυμα μου έβαλε ο μηχανικός ένα θερμονωτικό για να την προστατεύσει απο την ζέστη. Καλό θα ήταν πιστέυω να την τυλίξεις με την ειδική ταινία πχ DEI.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-05-12, 01:33
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 379
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
για έλεγξε το έλασμα πάλι στην αντλία μήπως δεν δίνει αρκετή αντίσταση στο καπάκι . τοτε που την είχες επισκευάσει πάλι την καθάρισες καλά με καθαριστικό carburetor ? μετά θέλει λίγο λάδωμα και το νεο λαστιχάκι πριν το βάλεις
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-05-12, 01:59
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ειδες που στο ειχα πει οτι θα παρει λιγο σε δυναμη και δεν θα χτυπαει κοφτη πιεσης?μια χαρα εγινε, βαλε στο προγραμμα ενα χταποδακι, ειναι το μονο σημειο που μπορει να παρεις το μοτερ στο χερι...κ θα παρει κ 10 αλογακια απο το χταποδι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-05-12, 09:22
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa Εμφάνιση μηνυμάτων
Νικηφόρε παρατήρησες κανένα πρόβλημα, να κάνει creep (δλδ να ανεβάσει περισσότερο απο το ανεμενόμενο) η πίεση που λένε και οι βρετανοί τώρα που αφαίρεσες τον πλαστικό σωλήνα εισαγωγής;
Για το πλαστικό δεν μου φαίνεται περίεργο γιατι και εγώ τώρα που άλλαξα την πολλαπλή και δεν έχω το μαμα προστατευτικό κάλυμα μου έβαλε ο μηχανικός ένα θερμονωτικό για να την προστατεύσει απο την ζέστη. Καλό θα ήταν πιστέυω να την τυλίξεις με την ειδική ταινία πχ DEI.
Αν έχεις την μαμα σωληνα εισαγωγης προσεχε γιατι θα σου καει!!!! στην φωτο δεν φαινεται τοσο πολυ οσο ειναι πραγματικα! το πλαστικο εχει λεπτυνει πολυ!!! οπως ειπα κοφτη πιεσης δεν βαραει με ΤΙΠΟΤΑ! χτες το βραδακι στον Σχοινια εκανα πολλες δοκιμες και δεν εγινε τπτ, ουτε και προκειτε με κρυα να βαρεσει επειδη πολυ απλα ειναι Φ40 και συστολαρετε στην φιλτροχοανη και εκτος αυτου εχω κολαρο 90 μοιρων και μια γωνια ακομα 90 μοιρων που παιζουν ας πουμε και τον ρολο πνιχτη. Οι διαφορες επιδοσεων οφειλονται βασικα στο οτι τωρα ρουφαει μονο δροσερο αερα και οχι καυτο οπως πριν!!! επισης ακουγεται καλυτερα ο ηχος της τουρμπινας ποιο ζωηρος, καθως και ο ηχος της φιλτροχοανης οταν ρουφαει με τερμα γκαζι πολυ πορωση ο ηχος! την μαμα πολλαπλη δεν την ντυνω με τπτ θελω να βλεπω το ρηγμα! γιατι σημερα μοιαζει μεγαλυτερο?

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g Εμφάνιση μηνυμάτων
για έλεγξε το έλασμα πάλι στην αντλία μήπως δεν δίνει αρκετή αντίσταση στο καπάκι . τοτε που την είχες επισκευάσει πάλι την καθάρισες καλά με καθαριστικό carburetor ? μετά θέλει λίγο λάδωμα και το νεο λαστιχάκι πριν το βάλεις
το ελασμα την αντλια το ειχα ελεγξει εδειχνε οκ, το εβαλα οπως ηταν, ισως να εχει χαλασει τι να πω το ειχα καθαρισει με αντισκουριακο, και εβαλα και λαδακι στο λαστιχακι. Λεω να την καθαρισω καλα πισω και να βαλω σιλικονη υψηλων θερμοκρασιων που ειναι για εξατμισεις-σομπες-τζακια κτλ μηπως σταματησει η διαρροη, αλλιως θα παρω μια απο τον Καπελλά με 60 ευρω και δινει και 6μηνες εγγυηση! χτες που τουρμπιζα συνεχεια φυσουσε τα λαδια το wastegate και τα εκανε ολα χαλια!!! πιτσιλιμενα λαδια υδραυλικου ακομα και στο ψυγειο!!! τωρα ελευθερωθηκε εκει ο χωρος και γιαυτο. Eβαλα τωρα σιλικονη διαφανη κανονικη να δω αν χανει, αν και αυτη μαλλον δεν θα κρατησει δλδ θα φυγει λογω θερμοκρασιων εκει περα, αν κανει δουλεια ομως θα παρω μετα την αλλη να βαλω για να μην αλλαξω αντλια.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason Εμφάνιση μηνυμάτων
ειδες που στο ειχα πει οτι θα παρει λιγο σε δυναμη και δεν θα χτυπαει κοφτη πιεσης?μια χαρα εγινε, βαλε στο προγραμμα ενα χταποδακι, ειναι το μονο σημειο που μπορει να παρεις το μοτερ στο χερι...κ θα παρει κ 10 αλογακια απο το χταποδι.
τωρα εχω αλλα εξοδα στη μεση και δεν μπορω, αλλα θα κανονισω στα σχεδια και ενα aftermarket παντα χταποδακι, οχι ομως με εξωτερικο wastegate! :P όσο για την ιδεα σου με τα PP εξαρτηματα δεν ξερω αν την σκεφτηκες εσυ παντως φοβερη ιδεα! πολυ καλη αποδοση, καλυτερος ηχος, και μενει πολυ κενος χωρος στο μοτερ! επιτελους ξεφορτωθηκα την βλακεια την μαμα σωληνα εισαγωγης!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 27-05-12 στις 10:00.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-05-12, 14:04
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Δύναμη Σεβασμού: 377
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Νικηφορε αν βαλεις χταποδι να βαλεις inox και οχι σιδερο και φυσικα ΟΧΙ απο το ebay.Επισης εννοειται οτι το χταποδι σου θα εχει πλακακι για external και εννοειται οτι καποια στιγμη θα το βαλεις κιολας.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-05-12, 17:39
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Νικηφορε αν βαλεις χταποδι να βαλεις inox και οχι σιδερο και φυσικα ΟΧΙ απο το ebay.Επισης εννοειται οτι το χταποδι σου θα εχει πλακακι για external και εννοειται οτι καποια στιγμη θα το βαλεις κιολας.
LOL! πολυ σιγουρο σε βλεπω! ας τα παρουμε απο την αρχη, αυτα που πουλανε στο ebay και ειναι φτηνα πχ 150 ευρω απο τι υλικο ειναι?
http://www.ebay.ie/itm/TOYOTA-STARLE...item2a16436300
για παραδειγμα αυτο τι εχει δλδ? μια χαρα το κοβω! σχετικα με το 304 http://www.azom.com/article.aspx?ArticleID=965 οπότε μιλάμε για ανοξείδωτο γιατι τα ξερω και απο την δουλεια μου, βεβαια υπαρχει και inox 316 που ειναι ακόμα καλυτερο.
εγω θελω χταποδι να κανω την δουλεια μου οχι να δωσω ενα σκασμο χρηματα! δεν εχω καμια διαθεση να ανεβασω αλογα ή να βαλω μεγαλυτερη τουρμπινα ή εξωτερικο wastegate! αυτα που λες φανταζομαι πως κοστιζουν τρελο ποσο!
πες καμια τιμη, δειξε κανα link να τα δω γιατι δεν ξερω! επισης τι κερδιζω καλυτερο με external και ειναι νομιμο να φευγουν καυσαερια χυμα εξω ΧΩΡΙΣ να περνανε απο τον καταλυτη? δεν θα κανει πολυ θορυβο αυτο? δεν θα εχω και προβλημα με το ΚΤΕΟ? γιατι αν ισχυουν τα 2 τελευταια τοτε ειναι που δεν θελω με τιποτα!
ασχετο αλλα αυτος εχει εξαρτηματα για 4EFTE?
http://www.japansparecenter.gr/index...k=1&Itemid=195
Στην αντλια υδραυλικου εβαλα σιλικονη κανονικη εκανα 37χλμ σταγονα δεν εχασε! δεν ξερω αν θα μεινει εκει η σιλικονη βεβαια καθως δεν ειναι για υψηλες θερμοκρασιες και ειναι το χταποδι κοντα.
και αλλη μια φωτο με το ρηγμα, ειναι απο την πανω πλευρα οπως το βλέπουμε, γιατι πριν μερικα χρονια στο σταρλετ που ειχα κατεβασει τουρμπινα ειχε 2 ρηγματα εσωτερικα στα τοιχωματα της εξόδου του 3ου κυλινδρου και φωτο : http://i180.photobucket.com/albums/x...T/IM002710.jpg
http://www.race-tech.net/index.php?m...oduct s_id=19 ακριβη τιμη ε?
http://www.fensport.co.uk/Parts/Mode...tegory_12/1077 αυτη δεν μου αρεσει στην εμφανιση και δεν φαινεται να ειναι inox.
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  Ragisma xtapodi 3.JPG
Εμφανίσεις:  16
Μέγεθος:  119,7 KB  

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 27-05-12 στις 17:57.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-05-12, 18:12
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Δύναμη Σεβασμού: 377
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Του egay ειναι για τον φουτσο.Ειναι δοκιμασμενα ολα.Μπορεις να βρεις πολυ καλο με κανα 200 ευρω μεταχειρισμενο..Ψαξε σε αλλο forum.
Επισης μπορεις να παρεις zisco.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-05-12, 18:28
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Του egay ειναι για τον φουτσο.Ειναι δοκιμασμενα ολα.Μπορεις να βρεις πολυ καλο με κανα 200 ευρω μεταχειρισμενο..Ψαξε σε αλλο forum.
Επισης μπορεις να παρεις zisco.
Τι παθαινουν δλδ? κινεζικα ειναι και τα πουλανε απο Αγγλία? μεταχειρισμενο δεν εχω δει ποτε! καποτε πουλαγαν και εδω μεσα τωρα too late! η μαρκα που λες τι ειναι? δεν μου απαντησες σε αυτα που ρωτησα σχετικα με το external wastegate!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,19602990 seconds (81,73% PHP - 18,27% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:06.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com