Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
06-05-12, 22:48
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
για πες κ μια τιμη για ντυσιμο μπρος πισω με δερμα η μαλλον δερματινη, γινεται να κανουμε κ φουσκωματα στα πισω καθισματα?
|
06-05-12, 22:53
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
γεια σου φιλε...λοιπον δωσε και καμμια καλη φωτογραφια γιατι εξωτερικα φαινεται κομπλε οποτε δεν θα χρειαστεις και πολλα....εσωτερικα σαν ταπετσιερης καντα και μπακετ...μονος σου...επισης για μηχανη το καλυτερο ειναι το turbo στα κυβικα σου και χωρις δηλωμα...θα το χαιρεσαι καθε μερα νομιζω και θα εχει υπεραρκετα αλογα για τα κιλα του...και στο λεω ενω ειμαι ατμοσφαιρακιας, αλλα δεν ειναι εποχες για μπερδεματα με 1600αρι τωρα, θα σου φαει λεφτα
|
|
|
|
06-05-12, 23:37
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
εγω ξερω ατομα που πηραν ετοιμα και δεν ειχαν ΚΑΝΕΝΑ προβλημα!!!! ειναι θεμα τυχης ρε παιδια μην το δενετε σχοινι-κορδονι! ελεος!!!! επειδη ετυχε σε 1-2-3 ατομα δεν λει τιποτα!!! εχω φιλους που καναμε σχεδον μαζι τις μετατροπες στα starlet μας και ειχαμε προβληματα και τρεχαμε συνεχεια την μια το ενα την μια το αλλο, σε μια φαση ενας αλλος φιλος που πηρε το μοτερ απο μαντρα ειχε προβλημα στους κυλινδρους και ηθελε ρεκτιφιε! ενας ξαδερφος μου που το εκανε μετα μετατροπη επισης παρομοιο προβλημα και εδωσε ενα σκασμο χρηματα! μεχρι και τουρμπινα ειχε αλλαξει! και οταν λεω για προβληματα μετατροπης στο δικο μου πχ λεω για μερικες ας πουμε ατελειες ή παραλειψης λογω αγνοιας του μηχανικου οχι σοβαρα προβληματα! το ετοιμο οταν πας να το παρεις το ελεγχεις!!!! το ιδιο μπορεις να παθει με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μεταχειρισμενο αμαξι δεν ειναι αναγκη να ειναι μετατροπη για να εχεις προβλημα! μιλαμε απο θεμα κοστους συμφερει το ετοιμο! ειδικα το ξαναλεω αν ο φιλος δεν εχει αναρτηση, φρενα καλυτερα και look! αν ειναι εντελως μαμα και θελει αυτα ή ακομα και ζαντολαστιχα θα του παει ο κουκος αηδονι, 1000 φορες να το παρει ετοιμο με καλο ελεγχο παντα!
και για να μην ξεχνιομαστε εγω πηρα την corolla μου το 2008 και πηγα σε δικους μου για ελεγχο, μου λενε ειναι ενταξει παρτην, και με την μια ειδα πως θελει ευθυγραμμιση, δεν μου το ειπαν οκ, μετα βλεπω οτι χανει λαδια η κρεμαριερα, ειχε τζογους, χανει λαδια η αντλια υδραυλικου, ακομα και οι σωληνωσεις! απορω πως δεν κατεβαινει η σταθμη στο δοχειο, την εχω παρατησει ετσι. Γιαυτο τα λεω.... παντα μπορεις να την πατησεις οτι και αν κανεις, θεμα τυχης ειναι απλα...
στο μονο που θα συμφωνησω να μην παρει ετοιμο οπως ειπα και σε ενα φιλαρακι ειναι αν το αμαξι το ειχε απο καινουριο του κουτιου και τα εχει κανει αυτος ολα τα χλμ που εχει και ειναι στην πενα ολα αν την προσεχε και απο αναλωσιμα κτλ, τοτε και ΜΟΝΟ τότε!
|
06-05-12, 23:54
|
|
|
|
|
έλεος ρε Νικηφόρε, να δέχεσαι τις γνώμες των άλλων! Τις εμπεριστατωμένες γνώμες των αλλων, αυτούς που τα ζήσαν και να αφήσεις τις ιστορίες των φίλων σου.
Δηλαδή εγώ τώρα για να αντικρούσω τα παθήματα των φίλων σου πρέπει να φέρω παράδειγμα 3 γνωστούς μου που έκαναν μόνοι τους την μετατροπή και πήγαν όλα καλά ενώ εγω που το πήρα έτοιμο την πάτησα; αντε και το λέω τί θα σημαίνει δλδ αυτό;
Δεν είναι θέμα τύχης, είναι θέμα υπομονής, χρημάτων και πάνω απο όλα μηχανικού! Και ο μηχανικός που θα σου κάνει την μετατροπή θα το ξέρει καλύτερα το αυτοκίνητο παρα να του το πας εσύ και να σου λέει ότι δεν το έκανε αυτός (έτσι την πάτησα εγώ!! ακόμα δεν ξέρω ποιος το έκανε τελικά το αμάξι μου!!)
|
07-05-12, 00:22
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
To αμαξι και το μοτερ που θα σου τυχει ειναι λαχειο.Οπως επισης και ο μαντρας που θα το παρεις να ειναι σωστος απεναντι σου.
2 σωστοι μαντραδες που εχω στο μυαλο μου ειναι Αθηνα ο Αντωνοπουλος(ακριβος αλλα καθαρα μοτερακια)και Σαλονικα ο Κεσιδης(πολυ καλες τιμες).
Ειδικα ο κεσιδης ειναι πολυ εξηγημενος ανθρωπος.
Απο εκει και περα ο 4E-FTE δεν ειναι πανακια.ακουσα εδω ανεβαζει ευκολα αλογα.αν ειναι μαμα και αρχισεις να πιεζεις πιεσεις θα τον παρεις στα χερια πολυ συντομα.
Απο την αλλη με γυρω στα 700-800 ευρω περνεις εναν FTE(με πλεξουδα και εγκεφαλο) του κανεις ενα rebuilt με σφυριλατα και εχεις το κεφαλι σου ησυχο
Οπως ξαναειπα γνωμη μου ειναι να περασεις στον 21 αιωνα με ενα TS αφου θελεις αλογα.
|
07-05-12, 00:38
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
|
|
Ολα ειναι σχετικα...........
1ον το να παρεις ετοιμο σου βγαινει πιο φτηνα
2ον το να το φτιαξεις,ξερεις που βαδιζεις.......
3ον ο καθενας εδω μεσα εχει τις δικες του εμπειριες που ειναι διαφορετικες με τον αλλον.........
εγω το εχω 5χρονια και στα 4,5 μου εκαψε λαδι,δηλαδη τι επρεπε να πει καποιος που θα το επαιρνε,οτι τον κοροιδεψα?υπαρχουν ομως και περιπτωσεις που δεν θελω να στεναχωρησω κανεναν που πηρανε αμαξι φτηνα,αλλα δεν ηξεραν πριν τιποτα για αυτο................
Ολα στην τελικη ειναι λαχειο...............
|
07-05-12, 00:40
|
|
|
|
|
ναι Πραιτωριανέ καλά το "διάβασες" ο 4EFTE δυναμώνει εύκολα αλλα δεν πρόσεξες όλη την πρόταση, δυναμώνει πιο εύκολα απο τον 20ν έγραψα, είναι ψέμα μήπως;
1ο στάδιο σου λέει κάτι; δες του συμφορουμίτη μας Jason και ελα πες μου αν σπάει το μοτέρ. αυτοί που τα σπάνε μάλλον κάτι κάνουν λάθος...
700-800 βρίσκεις μοτέρ αλλα το rebuild και τα μπιελοπίστονα +++ κοστίζουν πάνω απο 2000.
Α και σε περίπτωση που δεν το καταλάβετε ο Αποστόλης δεν ψάχνει αμάξι!!
το g6 1.3 του θέλει να βελτιώσει!
Δημήτρη αν του πείς την αλήθεια δεν υπάρχει πρόβλημα αλλα του πείς ότι δεν καίει λάδια το αμάξι και τελικά καίει, δεν είναι κοροϊδία; Για μένα είναι! Και είναι κάτι που δύσκολα ελέγχεις.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aliengoa : 07-05-12 στις 00:51.
|
07-05-12, 00:52
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa
δυναμώνει πιο εύκολα απο τον 20ν έγραψα, είναι ψέμα μήπως;
1ο στάδιο σου λέει κάτι; δες του συμφορουμίτη μας Jason και ελα πες μου αν σπάει το μοτέρ. αυτοί που τα σπάνε μάλλον κάτι κάνουν λάθος...
|
Οχι δεν ειναι ψεματα αλλα σε μαμα καταστασεις δεν μπορεις να πειραξεις πολλα πραγματα.
Αμα το παμε ετσι βρισκει το παιδι εναν 4A-GZE τελευταιας γενιας πεταει το κομπρεσορα βαζει μια τουρμπινα και με κλειστο μοτερ φτανει ανετα τα 300αλογατα και δεν περνει χαμπαρι.
Ειπαμε καλος ο FTE αλλα πολυυυ παλιο μοτερακι και οχι για πολλα-πολλα.ενα 1300αρι ειναι ρε παιδια μην το κανουμε και θεο.
οσο για σφυριλατα που αναφερεις αν θες να το κανεις σωστο θα τα δωσεις και θα του πινεις το αιμα.
|
|
|
|
07-05-12, 00:57
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
οποτε εχουμε δυο διαφορετικες αποψεις...που καταληγουν ας πουμε σε ενα ιδιο συμπερασμα..οποτε ειτε ενα ετοιμο παρεις ειτε κανεις μονος σου την μετατροπη εναι λαχειο...ας παμε ενα βημα παραπερα...ειτε ενα εικοσαβαλβιδο ειτε ας πουμε ειτε ενα γκλανζα μοτερ εχει τα χρονακια του εχουν τα χμ τους οποτε ας πουμε οτι ως ενα βαθμο ενα οβαλ θα το εχουν στους κυλινδρους ...οποτε εχουμε και λεμε στο πρωτο σκελος σε αυτο που ειπε ο νικηφορος οτι μπορει με λιγοτερα λεφτα να παρει ενα ετοιμο αλλα σε περιπτωση επισκευης θα πρεπει να σταξει αλλα τοσοα να το κανει σωστο...ρεκτιφιε- πιστονια κλπ κλπ εγγυυση απο ιδιωτη που θα ταγορασεις απολυτως καμια....
ενω πας στον βελτιωτη σου του λες θελω μεταχειρισμενο μοτερ στο παιρνει το σερβισαρει το κουμπωνει το βαζει μπροστα βλεπεις ανθυμιασεις..ο σωστος εππαγγελματιας θα στειλει το μοτερ στον μαντρα φερε μου αλλο...φυσικα χωρις καμια επιβαρυνση του πελατη..ειδικα οι δυο τελευταιες προτασεις μου εμπεριεχονται στο μειλ που παρελαβα στον βελτιωτη που εστειλα...οποτε αφου το παληκαρι που ανοιθξε το τοπικ οπως και ολοι μας δηλαδη μετραμε και το τελευταιο ευρω ψαχνουμε και την καλυτερη δυνατη εγγυυση...και εγγυση ο ιδιωτης που σου πουλαει ετοιμη μετατροπη δν δινει καμια οποτε εκει εισαι ακαλυπτος...
και θα πω και κατι τελευταιο λιγο ασχετο αλλα και συναμα σχετικο εγω προσωπικα ελαβα την απαντηση απο τν συγκεκριμενο μηχανικο αλλα ταμαξι μου δν το πηγα εκει και ο λογος ηταν οτι εψαξα και βρηκα για μηχανικο ενα παιδι που ναι μεν ειναι γνωστης των ιαπωνικων αλλα επισης με αφησε οχι να ειμαι αποπανω του οπως πολλοι ξερολες μηχανικοι θεωρουν αλλα γιατι ηθελα να μαθω τι και πως πληροφοριες για το δικο μοτερ...με τι κιλα μονταρεις ...πως θα μετρησω το οβαλ ποσο εχει?? τι βιδες θα βαλω???και ο ανθρωπος μονταρε και μου εξηγουσε και αυτο ηταν που με κερδισε στον συγκεκριμενο ανθρωπο....τα μοτερ μας δν ειναι πυρηνικη φυσικη ειναι απλα μοτερακια....οποτε φιλε τολινιο εμενα η συμβουλη μου ειναι αυτη ψαξε εναν μηχανικο που να εχει διαθεση να σου δειξει εξηγησει.... ειναι πολυ σημαντικο μερικες φορες...
και για να απαντησω στο φιλο πρεατοριαν το 4εφτε το μοτερ δν χρειαζεται να δουλεψεις πιεση για να παρεις αλογα...και να κινηθεις πιο γρηγορα μενα ιντερκουλερ ενα χταποδι και ενα εξτερναλ...να κρατας και δυναμη ψιλα εισαι κομπλε εχεισ ενα αυτοκινητο 150 -160 γεματα αλογα και παιζεις ανετα με τν ανατγωνισμο στην κατηγορια σου...για να μην μιλησω για πολλα σταρλετ για κλειστα μοτερ με 25αρες που γλειφουν τα 180- αλογα για πολλα πολλα χιλιομετρα με μαμα σωθικα...αυτα τα μοτερ πονανε στα λουκια των πιστονιων...αλλα με 4 custom πιστονια μηχανουργειου με ελατηρια κοστους 150 ευρω λυνεται και αυτο και παιζεις για πολυ καιρο μπαλα με αυτο το σετ απ...για παραλληλο κλπ που γινεται ακομα πιο σωστο δν σου μιλαω γιατι θα μου πεις για κοστος και θα χεις και δικιοα αι εμνα 500αρικο κανεις δουλεια..επισης γκλανζα μοτερ εικοσαβαλβιδο μαυροκαπακο και κομπρεσορατο τελευταιας γενιασ εχουνε ιδια χρονακια σε ηλικια...με επριφερεια το 13αρακι κανει θαυματα..με κομπρεσορατο κλειστο 300?? ισως αλλα με κοντινη ημερομηνια ληξης αγραφους καλυτερα δικσοπλατα και εν ασωρο αλλα μπικικινια...ενω με 13αρακι πας 200 αλογα με ψιχουλα και αξιοπιστα 25αρα χταποδι εξτρεναλ παραλληλο και αντιο ανταγωνισμε .....
αλιενγκοα ηρεμησε αγορι μου τι εχεις παθει δν βγηκε το πασοκ πρωτο κομμα και τσιτωσες?
07-05-12, 01:35
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσ/νικη
|
|
παίδες μην μαλωσετε κιολας... το πολυ πολυ παω μια καιω το μοτερ και εχω μια δικαιολογια να το φτιαξω μονος μου με ενα μοτερ απο μ3 το κανω και μια πισοκουνα και αντε γεια... που θελω να καταληξω... ο αρχηκος μ προβληματισμος ηταν γιατι ειδα να πουλαν μοτερ με 6κατοσταρικα silvertop και ειπα αν μπαινει χωρις πολλες μετατροπες με αλλαγες πλεξουδων εγκεφαλου ψυγειων στριδια μυδια και τζατζικι θα το εκανα αλλιως αν ειναι για 3 καφετια το αφηνω στην ευχη τησ παναγιας(ουτοσ η αλλως το πηρα φτηνα) και περιμενω μια ευκαιρια .ps οποιος θελει να δει καποιες απο τισ δουλιες μας στο αρχικο ποστ εχω ενα link apo page sto fb m... και οποιος θελει καθισματα απο ολα τα ιαπωνικα εχω παλι ακρη.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18071604 seconds (83,80% PHP - 16,20% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:13. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|