Νικηφόρε και Ιάσωνα σας ευχαριστώ ρε παιδιά που ασχολείστε!Δείτε το video αυτό και θα δείτε ότι δεν δουλεύει το όργανο στο ρελνατί!Μόλις ξεκινήσει και δίνει κίνηση μετράει!Δείτε το λινκ
http://www.youtube.com/watch?v=O1pzZ18bm6w
Το ταχύμετρο είναι αυτό που βλέπετε!Να σας πω ότι το καντράν του αδερφού μου δεν είχε οικονομόμετρο στο στροφόμετρο.Το έβαλα από ένα ίδιο 1.3 με διαφορετική συνδεσμολογία στο τυπωμένο στα pin του αλλά όλα τα όργανα ήταν ίδια και τα δοκίμασα ένα ένα.Απλά έβγλα το στροφόμετρο που είχε ενσωματωμένο το οικονομόμετρο και το έβαλα στην θέση του αδερφού μου για να κρατήσω τα δικά του όργανα και χλμ.
Σχετικά με το σήμα που θέλω!Παιδιά για να κάνει εναλλαγή χρειάζεται σήμα περίπου 5V και χαμηλώτερα.Ο MAP που έχει τροφοδοτείται με 5 και βγάζει περίπου 1,2 έως 2,3 μεταβολή!Αποτέλεσμα μόνιμα πορτοκαλί ένδειξη.Θα διαβάσω το σχέδιο σου Νικηφόρε και θα δω τα pinout του καντράν μου.Πάντως κωδικός μηχανής είναι 4E-FE EE101L αν σας βοηθάει περισσότερο.Πατριωτικά και μόνο θα το βρώ που να πάρει!Ειλικρινά σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!Άντε και σας δίνω και πρόβλημα για το σπίτι!χαχα