nvrkp streetracing ας διαφωνεις και ας εχω ολο το αδικο του κοσμου.
ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΙ. ΤΟ 90% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΙ ΚΟΡΠΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΤΕΛΩΝΗΔΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΙ και κανα δυο ακομα λαμογιο υπηρεσιες ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ που ως γνωστον τα μαθαινουμε ολοι μας σιγα σιγα. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ειναι οτι ολες αυτες οι καριολιες εχουν γινει ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ του κοπου μου της πλατης μου και της αξιοπρεπεια της οικογενειας μου. αυτο θα το φωναζω μεχρι να πεθανω. το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ μαμιεται απο πανω μεχρι κατω!!!!
ολοι μας εχουμε ακουσει χιλιαδες παραδειγματα και εγω προσωπικα επειδη απεναντι απο το σπιτι μου εχω δημοσια υπηρεσια και επειδη μπολικες φορες εχω δουλεψει (σε επισκευη μεσα στη δεη ως εργολαβοι με το μαγαζι που δουλεω) διευκρινιζω οτι το πραγμα ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ...
οσο αναφορα τα κομματα τωρα, πριν 3-4 μηνες την χρυση αυγη οι πιο πολλοι την κοροιδευαν. τουλαχιστον στα site που διαβαζω ειδησεις. τον τελευταιο καιρο την κραζουν πολυ απλα γιατι την εχουν ακουσει, απο τα ποσοστα που μαζευει και μας δειχνει οτι θα μπει στην βουλη
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Αυτο για μενα κατι σημαινει και μακαρι αυτοι οι φασιστες η οπως αλλιως τους λενε να μπουν στην βουλη... εξουσια δεν προκειται να ασκησουν ποτε αλωστε.
ολοι μας λιγο πολυ εχουμε ψυθιρισει με τα εκτροπα που βλεπαμε.. α ρε χουντα που χρειαζεται...
και μη μου πειτε οτι δε το χετε ψιθιρισει γιατι δε θα το πιστεψω....
δεν ειμαι αυτης της ιδεολογιας που πιστευει η χρυση αυγη αλλα πιστευω οτι σε ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ πολυ απλα ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ......
με το μαθημα και με την τιμωρια των μαμημενων των πολιτικων, ΝΑΙ το συστημα θα φτιαξει. μπορει να αργησει αλλα θα φτιαξει!!!!!
α και φυσικα την τιμωρια των ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ δημοσιων υπαλληλων που πιστευω οτι ειναι πολυ χειροτερα λαμογια και πλουσιοτεροι ακομα και απο τα γιδια τους πολιτικους μας....