Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
22-04-12, 02:28
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ο Χρηστος θα σας λιθοβολησει με αυτα που λετε!!!
Του Χρηστου ειναι το 20βαλβιδο στην Carina του!!!
Παντως καπου στο 9 πρεπει να παιζει 0-100!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
22-04-12, 16:33
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
δεν με πειραζει βρε αφου αυτο δειχνει το βιντεο!αλλα δεν βγαζεις ποτε συμπερασμα για ενα αυτοκινητο μονο απο ενα βιντεακι,εγω ξερω πως παει και σιγουρα δεν ειναι αυτο που βλεπετε στο βιντεο,οσοι γνωριζουν το car μου καταλαβαινουν τι εννοω!
το νου σας γιΑτι παλι offtopic ειμαστε!χαχαχ...
|
|
22-04-12, 22:01
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
το μεσημερι βολτα καφε γυρνωντας σπιτι...καβαλας-λεωφορο αθηνων στο ρευμα προς χαιδαρι...σε φαναρι πριν βουτηξουμε κατω απο τη θηβων....διιπλα ενα rx8 δικαβαλο....αρχιζει και μαρσαρει με πολυ μπασο θορυβο ..χειροφρενο ανεβασμα 3000 3200 και πρασινο το αμολαω απο σταση τις πεθανε τις βασεις ο τετραφτερος πεταγεται το μαζντα εναμιση βαρια δυο μετρα μπροστα ημουν δηλαδη στο πισω φτερο του πρωτη ε3λεφριο σπινιαρισμα αλλαγη δευτερη μαζευω τριτη τεταρτη και το σταρλετακι απομακρυνοταν μπορει και κολωνα και το παρατησε μετα αποτι ειδα περναμε και το αλλο πρασινο φαναρι και μας πιανει το μεθεπομενο ερχεται διπλα τον ρωταω μου λεει ειναι με τα 210(βγαινει και αλλη εκδοση σε αυτο????) και φοραει εξατμιση απο μπροστα μεχρι πισω παντως εκανε πολυ ωραιο θορυβο...ε μολις του ειπα οτι ειναι κανα 140αρι μονο εξατμιση χωρις χταποδι και αρχισε να λεει κατω απο 170 δν εισαι και τετοια και του λεω κανε δεξια να δεις τουρμπινα και ιντερκουλερ και αν εχω βαλβιδα κλπ κλπ μετα εφυγε με κοφτες.... τo πρωτο ανοιγμα για το σταρλετακι ...ουτε λαδια δν εχω αλλαξει ακομα και δν ηθελα να το πολυ πιεζω αλλα εκατσε η φαση......αυτα συνφορουμιτες...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Pantelis : 22-04-12 στις 22:27.
|
22-04-12, 22:18
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Πτωματα ολα τα RX.Ακομα ενα μοτερ μετα το 20v που δεν παει για τα αλογα του.Παντελη και ατμοσφαιρα να ησουν θα του εριχνες(και καλα).Μεγαλος ταφος!
|
22-04-12, 22:26
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Πτωματα ολα τα RX.Ακομα ενα μοτερ μετα το 20v που δεν παει για τα αλογα του.Παντελη και ατμοσφαιρα να ησουν θα του εριχνες(και καλα).Μεγαλος ταφος!
|
συμφωνω σε ολα αντριανο σε μια φαση σκεφτηκα οταν εφυγε με κοφτες να τν κυνηγησω με πιεση στο low να δω ποσο πισω θα καθομουνα αλλα λεω αστο.. απλα τον μαγκωσα απο σταση να προσθεσω επισης οτι το σταλετακι ειναι λιγο πολυ λιγο ομως γονατισμενο μπροστα και σηκωμενο πισω με μετριας καταστασης κονι ετσι το ειχε δηλαδη ο προηγουμενος..και toyo t1r σε buddy club 16αρια ζαντικα...
22-04-12, 22:27
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Αντρεα συμφωνω για το RX8 οτι ειναι ταφος αλλα οχι για τα 20βαλβιδα!!!
Ας μπει ενα 20βαλβιδο σε καροτσα starlet και θα αλλαζαν πολυ τα πραμματα!!!
Εβγαιναν 2 εκδοσεις με τα 192 πραγματικα 180-185 και με τα 231 πραγματικα 200-205!!!
ΑΥΤΑ!!!!Τελειως ταφοι δυστυχως!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
|
|
|
23-04-12, 01:11
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Το θεμα με τα 20v το εχουμε κουρασει..ολοι μας.
Εγω δεν εχω πει ΠΟΤΕ οτι τα 20ν δεν πανε..
Εχω πει και συνεχιζω να το υποστηριζω, οτι τα 20ν δεν πανε για τα αλογα που δηλωνουν.
Μπορει ενα Levin αυθεντικο-εργοστασιακο να πηγαινει πολυ καλα και οχι μονο για 160 αλογα που δηλωνει η Τουοτα,αλλα και για 170!Δεν το ξερω γιατι δεν υπαρχει καποιο αυθεντικο levin εδω να το δω.
Η αληθεια ειναι ομως οτι καμια μετατροπη δεν παει οπως πρεπει.Τον λογο δεν τον ξερω.Αλλοι λενε οτι φταινε τα ηλεκτρικα,αλλοι λενε οτι γινονται λαθοι στην επιλογη των πραγματων που τους βαζουν πανω..δεν ξερω!
Παραδειγμα το 20ν του φιλου του Παντελη που δηλωνει 145 ροδα και ειναι πολυ πισω απο ραλυ Φ.Ε περιπου 135 αλογα.
Οσο για το οτι starlet με 20ν παει καλα...και σε παπι να μπει οτιδηποτε μοτερ καλα θα πηγαινει.Παρτε ενα starlet με 20ν και αλλο ενα με 4εφτε στα 160 αλογα και τα 2 να δουμε..Αν και αυτα για μενα ειναι π@παριες.
|
|
|
|
23-04-12, 09:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Παραδειγμα το 20ν του φιλου του Παντελη που δηλωνει 145 ροδα και ειναι πολυ πισω απο ραλυ Φ.Ε περιπου 135 αλογα.
|
Εγώ ένα πράγμα δε μπορώ να καταλάβω το οποίο το βλέπω συνέχεια από πολλούς όταν γίνονται τέτοιου είδους συγκρίσεις. Λέμε κάθε φορά για μοτέρ και ίππους χωρίς να συνυπολογίζουμε στην αναφορά μας τις καρότσες που είναι φορεμένα τα μοτέρ. Ένα Rally με 135 άλογα θα είναι μπροστά από ένα Starlet με 20v; Ένα 20v μπορεί να μπει από Starlet μέχρι Carina. Αυτομάτως όμως δε θα πάει στο δρόμο το ίδιο και στα δύο αυτοκίνητα. Θα συμφωνήσω με τον Ανδρέα ότι, από τη στιγμή που είναι μετατροπή δε μπορούμε να έχουμε σαφή εικόνα των πραγματικών δυνατοτήτων του συγκεκριμένου μοτέρ, αφού πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια της μετατροπής μπορεί να μη γίνουν όπως πρέπει. Και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που υπάρχουν αρκετές διαφορές στην απόδοση των 20v μεταξύ τους... Για εμένα κάθε μετατροπή είναι ξεχωριστή περίπτωση και θα πρέπει να αναφέρεται ως μοναδική. Θέλω να πω ότι εάν εγώ περνάω το 20v του Τάδε, δε σημαίνει ότι περνάω και όλα τα υπόλοιπα 20v... Γνώμη μου...
|
|
23-04-12, 09:53
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
σκεψου οτι το rx ειναι 1430-1450 κιλα χωρις οδηγο (το συγκεκριμενο δικαβαλο κιολας) ...με μακρυ σαζμαν 6αρι για να καιει οσο το δυνατο λιγοτερο 18αρες θεοβαρες μαμα ζαντες και χωρις τουρμπο να του δινει επαρκη ροπη για ακαριαια ξεκολληματα στο πατα...για τα 200hp που βγαζει..( αν το μοτερ του εχει σωστη συμπιεση) εγω νομιζω μια χαρα εκατσε απεναντι σε ενα αμαξι γυρω στα 1000 κιλα μονοκαβαλο turbo...αυτα οτι κανουν το κανουν σταση-400 και οι πρωτες μοντιφες που τους κανουν ειναι α) κοντο κορωνοπηνιο ,β) ζαντες οσο το δυνατον ποιο ελαφριες 16αρες και γ)ξυλωμα...οποιος ειναι καμμενος με κοντρες πιστα
με λιγα λογια αυτο που θελω να πω ,συμφωνοντας με τους παραπανω,ειναι οτι περα απο την αποδοση του σε ενα δυναμομετρο,δεν ειναι σωστο να κρινουμε τις επιδοσεις ενος αυτοκινητου λαμβανοντας υποψιν μονο το μοτερ και τα αλογα...μια ποιο ρεαλιστικη ,(οχι απολυτη ομως) προσεγγιση ειναι η σχεση κιλων ανα ιππο για να δεις που βρισκεται ενα αμαξι...και μετα κοιτας σχεσεις σαζμαν, αεροδυναμικη...απωλειες στην μεταδοση κτλ..για ποιο ακριβη συμπερασματα... και φυσικα στα τυχαια πατηματα παιζει ρολο κι ο οδηγος ....
Αν πχ ο οδηγος στο ΡΧ8 αλλαζε στις 8500ή στις 9200,δεν μπορεις να το καταλαβεις ,ομως αυτο θα παιξει σημαντικο ρολο στο χαντακωμα του ΡΧ8 μιας κι εχει μικρο ωφελιμο φασμα 7500-9200 και πρεπει να αλλαζεις στον κοφτη για να παει 100% (οπως και τα ΤSPORT )
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 23-04-12 στις 10:13.
|
23-04-12, 10:18
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
γιατι σβηστηκαν τα μυνηματα μου?ΟΚ....
edit Aκυρο ξανα εμφανιστηκαν ,ευχαριστω
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18756700 seconds (76,31% PHP - 23,69% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:15. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|