Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 19-04-12, 12:24
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Γιωργο το POlO αυτο ειναι!
Αλλα το Ibiza δεν ειναι αυτο!
Ειναι αυτο:http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2292387/

Ιασωνα αν αυτο το ΙΒIZA το ριχνει η 1.4g6 που λες 2 αμαξια τοτε εγω την χαριζω και κολωνα σαν ατμοσφαιρα να την τρεξω!!!Εδω δεν με φτανει 1.6g6 ρε συ ,μην με τρελλανεις τωρα!!!

Τελοσπαντων πολυ θεωρια επεσε!!!Ας γινει και καμια <πραξη> και τα ξανασυζηταμε!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-04-12, 13:12
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιωργο το POlO αυτο ειναι!
Αλλα το Ibiza δεν ειναι αυτο!
Ειναι αυτο:http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2292387/

Ιασωνα αν αυτο το ΙΒIZA το ριχνει η 1.4g6 που λες 2 αμαξια τοτε εγω την χαριζω και κολωνα σαν ατμοσφαιρα να την τρεξω!!!Εδω δεν με φτανει 1.6g6 ρε συ ,μην με τρελλανεις τωρα!!!

Τελοσπαντων πολυ θεωρια επεσε!!!Ας γινει και καμια <πραξη> και τα ξανασυζηταμε!!!
αυτο που σου γραψε ο ιασωνας δεν ειναι θεωρια φιλος μας ειναι με 14αρα g6 μονο τελικο και οντως εφερε αυτα τα αποτελεσματα

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-04-12, 14:15
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 302
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
εγω στα post μου παιδια δεν μιλαω πουθενα για top gun.. εγω μιλησα για τα polo-ibiza προ 2000 1.4 16v gti που βγαζανε μαμα 108hp ηταν ντιζατα ,1000kg περιπου,και κανανε 10.5 0-100 χτυπωντας ολα τα 1400αρια και αρκετα απο τα 1600αρια .Το top gun που μου εδειξες γιαννη , δεν ξερω αν corolla g6 στεκεται διπλα του ...αλλα αυτα τα top gun http://youtu.be/5XXUaWWuxhw κλαινε απεναντι σε corolla g6 1400 στο 0-400
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-04-12, 17:35
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Λεμε για Seat και εχω ξενερωσει την ζωη μου, παντως ενας ξαδερφος μου που εχει σαν αυτο ιδιο αλλα μαυρο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2389774/
στην Χιο που ειμασταν διακοπες δεν το εφτανα με τπτ λεμε! πολυ δυνατο, αλλα ειχε ξενερωσει που δεν ακουγοταν τπτ! ουτε σκαστρα ουτε τουρμπινα! κριμα τοσα αλογα, τι να πω.....μακρια απο μας! :P ζηλεψε και ο γιος του με την ΕΕ90 και οχι μονο εβαλε 4EFTE αλλα την εκανε αντιστοιχα αλογα για να του δειξει τι παει να πει Ιαπωνας!!!! ετσι ετσι λεμε!!!! XAXAAXAXXAXAXA δυστυχως ουτε την ΕΕ90 φτανω, εμεινα αργός, (
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-04-12, 18:03
Το avatar του χρήστη tsaftsouf20V
tsaftsouf20V Offline:

Μοντέλο: ΑΕ86 Levin
Περιοχή: Βολος
Δύναμη Σεβασμού: 335
tsaftsouf20V θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
παιδια για να μην γραφουμε οτι ναναι ακουστε τι εγινε μιας κ η κοντρα θα επαναληφθη. το polo κ το corola φυγανε μαζι αλλα η corola αφησε κατω ολη την 1η κ την 2η ταχυτητα λογο φθαρμενων ελαστικων κ λαθος χειρισμου απο τον οδηγο της με αποτελεσμα να μεινει 5 καροτσες πισω αλλα τελικα μαζεψε στον τερματισμο τις 4,5 καροτσες. Την κυριακη καλως εχοντων των πραγματων θα ξαναγινει ανοιγμα αλλα με μενα οδηγο κ τα λαστιχα αλλαγμενα μπρος πισω οποτε θα εχουμε πιο ξεκαθαρα αποτελεσματα. οσο για το polo ηταν μαμα με εξατμιση κ φιλτρο μονο αυτο με τα 101 αλογα... το ανοιγμα εγινε αποτι ξερω 2 φορες. την 1η εμεινε στον τοπο η corolla κ στο 2ο τους εκοψε μηχανη που κατεβαινε αναποδα τον δρομο. το ανοιγμα εγινε για τον χαβαλε κ θα ξαναγινει...
Παλιά 19-04-12, 18:15
Το avatar του χρήστη makiscorolla
makiscorolla Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla e12 carina e
Περιοχή: θεσσαλονικη
Δύναμη Σεβασμού: 222
makiscorolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Η γνωμη μου για το seat ibiza που εβαλε ο γιαννης,ειναι ενα αυτοκινητο για κλαμματα στην κατασταση που βρισκονται ολα ουτε τις ταχυτητες δεν μπορεις να αλλαξεις με καποια σχετικη ταχυτητα σκαλωνει απιστευτα ο λεβιες,χερουλια και ταμπλο ξεβαφουν τοσο ευκολα λες και βαφτηκαν με νερομπογια ειναι,τα τηλεχειριστηρια απο τα κλειδια παραδωσαν πνευμα σε πολυ λιγα χρονια απο την κυκλοφορια τους,κονσολα αντιαισθητικη και εσωτερικα χερουλια που σπανε σαν οδοντογλυφιδες,το θεωρω οτι χειροτερο εχει βγαλει η seat,το ιδιο και για το cordoba της εποχης του,αυτο δεν ειναι να το παρεις για να ριξεις σε αλλο αυτοκινητο ειναι για να το ριξεις στην θαλλασα,δεν θελω να γινομαι εριστικος αλλα το εχω αχτι αυτο το ibiza,εχω οδηγησει παρα πολλα τετοια και αυτη ειναι η γνωμη(που μπορει να μην αρεσει κιολας σε καποιους),παντως για τα κυβικα του δυναμη εχει.Οσο για το seat που εβαλες νικηφορε,θα σου πω οτι σε μια βολτα που εχω κανει με golf 6 gti με το ιδιο μοτερ,σπινιαριζε μεχρι και την τριτη σε γυαλιστερο δρομο,δεν σταματουσε απο 1 σε 2 και απο 2 σε 3 να αναβοσβηνει το αντισπιν,δυναμη και ροπη απο χαμηλα χωρις να τελειωνει στα ψηλα,οσο για τον ηχο σε μαμα καταστασεις δεν καταλαβαινεις τιποτα!
Παλιά 19-04-12, 18:59
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Το ξερω το leon πως παει ειναι απιστευτο! αν και δεν συμπαθω αυτη την μαρκα.....εμενα με χαλαει που δεν ακουγεται τπτ ομως, οπως και τον κατοχο του αλλα το συνηθισε τωρα, βεβαια ο γιος του με την ΕΕ90 τον τσιγλίζει συνεχεια γιατι η ΕΕ90 στα αντιστοιχα αλογα εχει μια τουρμπινα ΝΑ με το συμπαθειο αν και 1300cc και εχει απλα απιστευτο ηχο! επισης αυτο το LEON αν και εχει πολυ καλα κρατηματα εχει απιστευτη ανεση! πραγματικα επαθα, βεβαια η τιμη του για νεο αμαξι φλερταρε στην εκδοση που το πηρε κοντα στις 30000 ευρώ! (το 2008) και επισης εχει σειριακο σασμαν και με το + - στο τιμονι!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-04-12, 23:11
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Γιωργο αυτο το Top Gun που εβαλες ειναι το new και δεν εχω ιδεα πως παει αυτο...αλλα αυτο που εβαλα εγω ηταν αρκετα καλο για 1400 και 101 αλογα που ειχε!!!
Δεν ξερω τι κανουν οι 1.4 g6 αλλα ξερουν τι κανουν οι 1.6g6 καθως και τι εκανε το megane μου ΠΡΙΝ με 108 δυναμομετρημενα αλογα και τι κανει τωρα με 120 δυναμομετρημενα αλογα.....

Τωρα επι της ουσιας Γιαννη tsaftsouf καλα εκανες και μας ενημερωσες για το τι εγινε.....περιμενουμε φυσικα επαναληψη αλλα να πω και κατι που ειπε και ο Jason αν δεν κανω λαθος ,οσο και να σπιναρει επρεπε να τον κανει πλακα καθως εχουν πανω απο 40 αλογα διαφορα.....
Τεσπα σε αναμονη νεου ανοιγματος ΑΝ γινει γιατι αυτος με το POLO ειναι φανταρος και ηταν εδω με αδεια απο οτι ξερω....

Παράθεση:

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-04-12, 23:27
Το avatar του χρήστη tsaftsouf20V
tsaftsouf20V Offline:

Μοντέλο: ΑΕ86 Levin
Περιοχή: Βολος
Δύναμη Σεβασμού: 335
tsaftsouf20V θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Για την ακριβεια το παλικαρι που οδηγουσε την corolla εκανε μεγαλη πατατια γιατι σημερα το απογευμα ηρθε απο το σπιτι κ καναμε τραμπα τα λαστιχα κ μετα πηγαμε στα 400 για να δω τι εκανε στο ανοιγμα. περιτο να σου πω οτι απλα το εθαψε το αμαξι στην αλλαγη 1η-2α.ξεκηνησε ταπα 1η βαρεσε 2-3 κοφτες κ καπακι αλλαγη. αποτελεσμα 2α στις 3000στρ κ κρεμασμα τρελο. τεσπα του εδειξα κ τωρα ειναι οκ. πριν εβγαινε απο τα 400 με 125χλμ κ τωρα με 145+ οποτε ειναι μεγαλη η διαφορα κ το καταλαβε κ αυτος τωρα τι εκανε λαθος. οσο για το ανοιγμα δεν καιγεται το παλικαρι γιατι δεν ειναι φανατισμενος. απλα ειπε να δει τι μπορει να κανει κ δεν του βγηκε ειτε απο αγνοια ειτε απο αγχος.δεν ειναι κοντρακιας ουτε ψαχνετε οπως εγω που εσπασα 2 σαζμαν κ 1 φορα μοτερ... χαλαρα...
Παλιά 19-04-12, 23:30
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V Εμφάνιση μηνυμάτων
Για την ακριβεια το παλικαρι που οδηγουσε την corolla εκανε μεγαλη πατατια γιατι σημερα το απογευμα ηρθε απο το σπιτι κ καναμε τραμπα τα λαστιχα κ μετα πηγαμε στα 400 για να δω τι εκανε στο ανοιγμα. περιτο να σου πω οτι απλα το εθαψε το αμαξι στην αλλαγη 1η-2α.ξεκηνησε ταπα 1η βαρεσε 2-3 κοφτες κ καπακι αλλαγη. αποτελεσμα 2α στις 3000στρ κ κρεμασμα τρελο. τεσπα του εδειξα κ τωρα ειναι οκ. πριν εβγαινε απο τα 400 με 125χλμ κ τωρα με 145+ οποτε ειναι μεγαλη η διαφορα κ το καταλαβε κ αυτος τωρα τι εκανε λαθος. οσο για το ανοιγμα δεν καιγεται το παλικαρι γιατι δεν ειναι φανατισμενος. απλα ειπε να δει τι μπορει να κανει κ δεν του βγηκε ειτε απο αγνοια ειτε απο αγχος.δεν ειναι κοντρακιας ουτε ψαχνετε οπως εγω που εσπασα 2 σαζμαν κ 1 φορα μοτερ... χαλαρα...
Α ρε γιατι δεν με πηρες κανα τηλ?
Θα ερχομουν σιγουρα,αφου αυτα μου αρεσουν!!!
Θα ερθει στην συναντηση την Κυριακη?Παρτον και ελατε ρε!!!

Παράθεση:

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Χρονια πολλα!!!!! Νο 3,01 Beta endurasKE-30 OFF TOPIC 382 26-12-15 11:52
Videakia No 4,01 beta endurasKE-30 OFF TOPIC 150 06-11-15 22:17
Φιλικα Μαχαιρωματα Nikos ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ 181 05-08-13 23:57
Φιλικα ανοιγματα και κοντρουλες Corollakiδων Νο 6.02 Beta Version endurasKE-30 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1012 23-03-12 13:17
Ζητειται 90-αρα Για Κοντρουλα (φιλικα Πραγματα) ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ TOYOTA COROLLA E*90 0 09-05-06 20:06

Page generated in 0,18570304 seconds (76,47% PHP - 23,53% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:50.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com