Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Front bumper |
|
15-04-12, 17:30
|
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Front bumper
Παιδιά μου αρέσει πολύ αυτό το bumper. Αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Έχει κανένας ιδέα που θα το βρω???
|
15-04-12, 23:31
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη,Ελλαδα
|
|
Φιλε μου καλησπερα το ψαχνω και εγω το συγκεκριμενο προφυλακτηρα και δεν το βρηκα οτυλαχιστον εδω Θεσσαλονικη που βρισκομαι,πηγα σε αντιπροσωπια και μου ειπαν οτι αυτο ειναι για το καναδεζικο και το αμερικανικο tsport απο 2006 και μετα και δεν μπορουν να το εισαγουν στην Ελλαδα γιατι δεν υπαρχει ο κωδικος στα ανταλλακτικα τους.Νομιζω με πολυεστερα οτι μπορεις να κανεις οτι θες!!!Εγω το σκεφτομαι παντως...
|
16-04-12, 02:50
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Αλλά ούτε και ebay το βρίσκω... Με πολυεστέρα όμως μία φορά που είχα ρωτήσει μου είπαν ότι θα μου πιάσουν τον οπισθειον μου για να το κάνουν...
|
16-04-12, 11:34
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη,Ελλαδα
|
|
Γυρω στο 150αρι απο οτι ρωτησα,σου κοβουν τον δικο σου απο την μεση και κατω,κρατανε τις βασεις και απο εκει και περα το κανουν οτι θελεις...
|
16-04-12, 12:06
|
|
Μέλος
|
|
|
|
150 όλη η δουλειά?
|
16-04-12, 12:16
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη,Ελλαδα
|
|
Η τιμη παιζει αναλογα με την κατασκευη που θελεις να κανεις,εγω που ρωτησα εναν μαστορα και του ειπα χοντρικα τι θελω να κανω μου ειπε γυρω στα 150 με 200 ευρω αφου εχω ηδη τον προφυλακτηρα και ειναι ενταξει οι βασεις του κτλ απο εκει και περα ξεχασα να πω οτι η τιμη που εδωσε ειναι χωρις το βαψιμο...
|
16-04-12, 12:30
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κερατσινι
|
|
και επισης ξεχασατε να πειτε οτι οπου βρει η σας ακουμπησουν ο πολυεστερας θα σπασει με τη μια,αλλο να σου χαλασει το χρωμα σ εναν πλαστικο προφυλακτηρα και αλλο να κανει ρωγμη...αφηστε το παιδια τα εχω σκεφτει ολα γιατι κι εμενα μου βασανιζει τη ζωη ενα σποιλερ για την 11αρα που δεν βρισκω...
|
16-04-12, 13:01
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g6_saligkaros
και επισης ξεχασατε να πειτε οτι οπου βρει η σας ακουμπησουν ο πολυεστερας θα σπασει με τη μια,αλλο να σου χαλασει το χρωμα σ εναν πλαστικο προφυλακτηρα και αλλο να κανει ρωγμη...αφηστε το παιδια τα εχω σκεφτει ολα γιατι κι εμενα μου βασανιζει τη ζωη ενα σποιλερ για την 11αρα που δεν βρισκω...
|
καγκουρο...
|
16-04-12, 13:04
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Τα ξέρω αυτά με τον πολυεστέρα... Είχε βάλει μία φίλη μου σε ένα ibiza Και το πλαϊνό το βρήκε σε ένα πεζοδρόμιο και της έγινε κομμάτια... Απλά αυτό το σποιλερ μου αρέσει πάρα πολύ... Τεσπα. Κάτι άλλο θα βρω να φτιάξω... Που θα πάει...
Ευχαριστώ για την βοήθεια...
|
16-04-12, 13:51
|
|
Νεότατος
|
|
|
|
Με το πολυεστερα ασχολουμε καμποσα χρονια κ αυτο που λετε οτι "με το που ακουμπησεις καπου ραγιζει" ειναι καθαρα θεμα υλικου κ μαστορα μα πανω απο ολα του μαστορα!
Γιατι αυτο που φτιαχνουν εξω ολοι η' τα ετοιμα σποιλερ με πολυεστερα δεν εχουν καθολου αντοχη γιατι μιλαμε για 2-3mm(στη καλητερη περιπτωση) παχους πολυεστερα κ φυσικο ειναι με το που ακουμπησεις καπου ραγιζει με τη πρωτη!Μου εφεραν καποτε ενα πολυεστερωμενο aftermarket μπροστινο σποιλερ απο Ford ΜΚ2 για να των ανοιξω στη μεση κ να του μεγαλωσω τον αεραγωγο κ ειχε επανω απο το φαναρτζη-φανοποιο 2-5mm παχος στοκο κ ουτε 2mm παχος πολυεστερα!EEE... τι να κανει αυτο το σποιλερ...
Τωρα οτι γινετε αυτο το σποιλερ γινετε με πολυεστερα (αρκει να στο φτιαξει πολυεστερας)αλα δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα που θα σου ζητηση...η εκτος κ σου αρεσει τοσο πολυ....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16210794 seconds (82,18% PHP - 17,82% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:30. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|