Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 508
Eγω Γιωργο εχω την πρωτη μετρηση καταγεγραμμενη σε βιντεο και απο εκει ειπα και τα νουμερα!
Αυτα που εχεις εσυ ειναι μετα που καναμε αλλες 2 , οποτε ΟΚ δεν θα τα χαλασουμε!!!
Ασε τα λογια και ελα τωρα να δουμε 160αρισες ή επειδη ειναι καλο το σασμαν νομιζεις οτι πηρε και αλογα????Περιμενουμε και ακομα να φανεις Βολο......
Δύναμη Σεβασμού: 390
γιαννη εχει δικιο ο γιωργος 157hp με 5η και 159hp με 4η,το ποιο δυνατο 20v που μετρηθηκε στο θοδωρα και του ιορδανη 155 νομιζω και του νικου(πορτοκαλι) 153, αυτα απο μαυρα και απο ασημι φυσικα το δικο μου καποτε 150 και ενα αλλο 143 νομιζω!
Ναι ρε ειδα ξανα τις μετρησεις!
Εγω απλα εχω στο κινητο μου το βιντεο απο την 1η που παντα βγαζει λιγοτερα και απο εκει το ειπα.........
Κρατω αρχειο,αφου ξερεις!
Δύναμη Σεβασμού: 482
σφαγη εγινε σημερα το βραδυ με ενα smart roadster brabus που ειχε σιγουρα εξατμιση και δεν ξερω τι αλλο,απο 2ες καπου 60 μεχρι τα 160 ημουν μπροστα 3 αμαξια κ μετα αρχισε να με μαζευει λογω αεροδυναμικης.εγω ημουν με το rav του πατερα μου,αυτοματο δικαβαλος.πονο μοιραζουν τα αυτοκινητα της οικογενειας...
Δύναμη Σεβασμού: 184
Tρελο ανοιγμα κατεβασμα κηφισιας απο κατ μεχρι υγεια με smart και polo tsi.
αρχισε με αναψε-σβησε φωτων απο σμαρτ ενω 'αραζα' με 60-70 με προσπερασε και μπηκε στο θεμα και το tsi που ερχοταν ψιλογρηγορα. περασα στα 180-190 μετα τις ανισοπεδες και πισω απ οτι προλαβαινα να δω γινοταν σφαγη με αλλαγες λωριδων λογω αλλων αυτοκινητων.κοψαμε λογω φαναριου κ κινησης. 4Α-FE POWER.
Φιλικο ανοιγμα με Clio Sport 172 ΠΡΙΝ 20 λεπτα στον Περιφερειακο , με εξατμιση ΑΥΤΟ και εγω με μπουκαλα στα τελειωματα με πιεση κατω απο 800PSI για τους γνωστες!!!Απο εκκινηση (σταση) 2αμαξια εκτοξευτηκα και στα τελειωματα 4ης 1+αμαξι εγω μπροστα(με μαζεψε λιγο 3ες) !!!ΝΑ πω οτι η μπουκαλα αδειασε τελειως και ειχε ΜΕΤΑ πιεση 600 οποτε καταλαβαινεται ολοι τι θα γινοναν με new μπουκαλα και 1000PSI!!!
Παω αυριο βαζω την 2η πανω ετοιμος για το Dynoday στην Θηβα!!!
ΥΓ1.Πως ετυχε ομως που ειχα την μπουκαλα και την πατουσα για να την τελειωσω και να την βγαλω αυριο να βαλω την αλλην για να την στειλω για γεμισμα!!!Ηρθε και αυτος διπλα και που να ξερε τι τον περιμενε......
Τελικα ειναι ΑΛΛΗ φαση!!!Ενω με του Turbo σε παιρνουν χαμπαρι με αυτον ψαχνουν να δουν τι εγινε....
ΥΓ2.Αν θεωρηθει OFF TOPIC ας σβηστει απο τους ADMIN(λογω οτι δεν ειναι ΤΟΥΟΤΑ και ειδικα Corolla,αλλα το ειπα και την αλλη φορα ειναι και πως νιωθεις ) ,απλα η χαρα μου ηταν μεγαλη και ηθελα να την μοιραστω μαζι σας λογω του ΕΜΦΥΛΙΟΥ ανταγωνισμου!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Ρε συ μην το πατας απο την εκκινηση. Ασε να σε περασει πρωτα 2-3 αμάξια να χαρεί και πάτα το μετα, να σε δει να φευγεις απο πίσω και να του κρεμάσουν τα μασέλια! χαχαχαχαχχαχα
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό μέλος
Corolless but still a Renegade... OlllllllO
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Ρε συ μην το πατας απο την εκκινηση. Ασε να σε περασει πρωτα 2-3 αμάξια να χαρεί και πάτα το μετα, να σε δει να φευγεις απο πίσω και να του κρεμάσουν τα μασέλια! χαχαχαχαχχαχα
Μιχαλη θα το εκανα ειλικρινα αλλα οπως ειπα ηταν στα τελειωματα η μπουκαλα οποτε αντι για 180 αλογα δεν ειχα ουτε 160 οποτε δεν το ρισκαριζα με τιποτα με την ευκαιρια που βρηκα!
Πιστεψε την πηρε χαμπαρι γιατι ενω κουμπωσαμε και οι δυο 4ες μολις ειδε οτι δεν με μαζεψε αφησε το γκαζι......
Το πιο τραγικο απο ολα ηταν οτι θα με περνουσε μετα γιατι η μπουκαλα απλα ΤΕΛΕΙΩΣΕ αλλα που να το ξερε ο αμοιρος...
Μετα αφου κοψαμε με προσπερασε και μου εριξε και γκαζια <κουφια>.....
Τωρα τι σημαινε αυτο δεν καταλαβα.......οτι με παραδεχτηκε ,οτι τσαντιστηκε ή οτι ηθελε και επαναληψη????
Αυριο μπανει η new πανω καθως η αδεια εφτασε Αθηνα σημερα για επαναγεμιση!!!