Παιδια ανοιγω αυτο το θεμα καθως σημερα εκανα εναν προληπτικο ελεγχο τα μπουζι μου μετα απο την αλλαγη 4 φρεσκων new πολλαπλασιαστων απο ebay της VALEO ενισχυμενοι και κατα 10% πιο αποδοτικοι οπως υποσχονται και ολα αυτα με 80 ευρω με μεταφορικα!!!
Ειχα κατι διακοπες εδω και περιπου ενα μηνα οχι παντα αλλα τις περισσοτερες φορες στο φασμα απο 1000 εως 2000 στροφες και μετα καθαριζε!!!
Υπεθεσα πως καποιος πολ/στης εχει αρχιζει <να τα παιζει> και ετσι μετα την ευκαιρια που βρηκα αφου τους αλλαξα ειπα τον μαστορα τωρα το απογευμα <δεν κοιταμε ρε και τα μπουζι?>
Το θεαμα σοκαριστικο!3ος και 4ος κυλιδρος ειχαν λιωσει οχι την ακιδα αλλα το πανω μερος απο την ακιδα το μεταλλικο στελεχος!!!!
Ως εκ τουτου τα αντικατεστησα ΟΛΑ με 4 NEW που ευτυχως ειχε ο μαστορας εκει παλι με DENSO IRIDIUM IK 22 τα ιδια δηλαδη ακριβως!!!
Το θεμα ειναι οτι δεν εχω κανει ουτε 5000 χιλιομετρα με αυτα τα μπουζι και πραγματικα προβληματιστηκα οχι για τα 60 ευρω που τα πληρωσα
αλλα γιατι το επαθα
και κυριως πως δεν επαθα καμια ζημια επειτα απο το weekend στις Σερρες καταναλωνοντας μια μπουκαλα ΝΙΤΡΟ!!!
Ουτε θελω να σκεφτομαι τι θα παθαιναμε απο 2 κ@λομπουζι που ηταν NEW σχεδον και υποτιθεται για 100.000χμ και πολυ καλη μαρκα !!
Εβαλα παλι τα ιδια απλα θα τα εχω το νου μου!!!
Ο μαστορας μου ειπε λογω νιτρων ισως
αλλα εγω δεν ξερω τι να πω....
Ειχε κανεις αλλος καμια τετοια εμπειρια?
Στο Punto που τα φοραω τα ιδια αλλα ΙΚ26 δεν εχουν κανενα προβλημα!!!
Βεβαια απο τα ενισχυτικα που του βαζω τα μπουζι ηταν καφε δειγμα καλης καυσης!!!Αρε TORCO τι εκανες........