Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
08-04-12, 13:11
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
το link για το bluetooth δεν το βγαζει..λογικα ειναι το Obd bluetooth αυτο που λες...η scangauge εχει και το scangauge e το οποιο ειναι αρκετα μικρο και μπορεις να το βαλεις καπου που να μην φαινεται...το ultragauge οντως βγαζει ματι
|
08-04-12, 13:16
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Ναι είναι OBDΙΙ, συγκεκριμένα το ELM327 chip (υπάρχουν και άλλα αλλά δεν το συνιστώ)
Ενδεικτικά, αυτό δηλαδή.
Με το καλώδιο του scangauge τι γίνεται; Πρέπει να κρυφτεί και αυτό κάπου.
Έτσι όπως το βλέπω εγώ, με μια 7άρα οθόνη μπορείς να βλέπεις τα πάντα, αφού το torque μαζεύει στοιχεία εκτός από τον εγκέφαλο και από το gps της συσκευής στην οποία τρέχει, όπως επιταχύνσεις g, 0-100 κλπ.
Έχεις εσύ καμιά φωτό με την κατασκευή που έχεις κάνει;
|
08-04-12, 13:23
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
σ εμενα ειναι διαφορετικη ιστορια γιατι εχω την 11αρα οχι την 12...το trip παντως το ειχα ψηλα περιπου εκει που το εχετε εσεις, εγω εβαλα οργανακια εκει για Volt, θερμοκρασια λαδιου κτλ...τεσπα θα δεις τις φωτογραφιες και θα καταλαβεις.. στην πρωτη το εχω ξεκουμπωσει εγω ε...δεν εχει τιποτα το ταμπλο
|
08-04-12, 13:29
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Ωραίο φαίνεται, καλύτερο από το "μαμά"!
Το scangauge που το βόλεψες;
|
08-04-12, 13:35
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
δεν εχω βαλει, δεν τρελαινομαι και τοσο με την καταναλωση, ετσι κ αλλιως δεν αλλαζω τον τροπο οδηγησης..στην δικια σου παντως το εχω δει στο ντουλαπακι...δες τις φωτογραφιες...και κατι ασχετο, το σημα με τον φωτισμο καλο ή πολυ καγκουρια??
|
08-04-12, 13:41
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Καλά, και γω δεν τρελαίνομαι τόσο με την κατανάλωση, ούτως ή άλλως οδηγάω σχεδόν πάντα με τον ίδιο τρόπο.
Κοιτάω τώρα την 11άρα σου στο θέμα που έχεις ανοίξει, είναι τέλεια!
Το φωτισμένο σηματάκι λίγο καγκούρικο μου φαίνεται, δε θα το έκανα. Άσε που τα φανάρια του θέλουν ντουκοχαρτιασμα!
|
08-04-12, 13:48
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
σ ευχαριστω πολυ η πρωτη φωτογραφια παντως δειχνει πως μπορεις να βολεψεις και car dvd gps και καταναλωση να βλεπεις..αν εξαιρεσεις τον εντονο φωτισμο που εχει στον συνοδηγο, φαινεται πολυ ωραιο το εσωτερικο του..και δεν βγαζει ματι και το οργανακι οπως θες...αλλιως για οθονη με adroid κτλ δεν ξερω..
|
08-04-12, 14:01
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Στο κεντρικό ντουλαπάκι είναι το trip computer, γιατί δεν το βλέπω
Η λύση με το android για μένα είναι η ιδανική όπως σου είπα, γιατί εκτός από το OBD scanner, θα του βάλω και 2-3 πλοηγούς που θέλω εγώ και ξέρω πως λειτουργούν, τις εφαρμογούλες μου, ακόμα και internet στο δρόμο μπορείς να έχεις και να μοιράζεις μέσα στο αυτοκίνητο ασύρματα.
Το ψάχνω, αλλά ακόμα δεν έχω βρει κάτι καλό.
|
08-04-12, 14:12
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηλιούπολη
|
|
Φαντάζομαι μπορείς να πάρεις ένα car pc και να του περάσεις μετά android.
|
08-04-12, 15:38
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Από ό,τι έχω διαβάσει, δεν αξίζει τον κόπο και το χρήμα κάτι τέτοιο γιατί πέρα από το κομμάτι του υπολογιστή θα χρειαστεί οθόνη και ενισχυτής.
Και δεν ξέρω πόσο καλά (και αν) τρέχει το android σε x86 επεξεργαστές και όχι τύπου Arm.
Κάτι Κινέζικα 2DIN που έχω δει στο youtube με android μου φαίνονται αργά και με χάλια οθόνες, πέρα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους που είναι 2ετίας σχεδόν.
Η μόνη σοβαρή πρόταση σε android είναι το Asteroid της Parrot, αλλά του έχουν βάλει τραγικά μικρή οθόνη για multimedia
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17063808 seconds (78,74% PHP - 21,26% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:05. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|