Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
26-03-12, 10:03
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλάνδρι - ΑΝΔΡΟΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εαν έκαναν παρέλαση οι κλέφτες, θα ήθελε ώρες για να περάσει. Κατά ομάδες. Ο εκφωνητής να λέει: "και τώρα οι κλέφτες του ΙΚΑ" ενα δύο, εν-δυο..., "και τώρα οι τυφλοί" ένα δύο, εν-δυο, και τώρα οι βολευτές, εν δύο, εν-δυο..., και μετά οι εργατοπατέρες... Αρε δεν θα έρθει αυτή η στιγμή και εμείς να πετάμε αυγά (κλούβια) και γιαούρτια (κεσεδάκι)...
26-03-12, 10:13
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Το ελικοπτερο θα επρεπε να εχει κουβα και να κουβαλαει 2-3 κιλα γιαουρτι να το αδιαζει πανω απο τους πολιτικους!
Ετσι θα επρεπε!!
Σα δε ντρεπονται οι αλητες να λενε οτι ηταν και η ωραιωτερη παρελαση!
Ουστ τσογλανια!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
26-03-12, 19:18
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
γιατι βριζεις αυτους που ψηφισες? χαχαχαχαχα
27-03-12, 00:18
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλάνδρι - ΑΝΔΡΟΣ
|
|
Άντε να έρθουν οι εκλογές να πάω να πάρω κάμποσα ψηφοδέλτια γιατί τα ανήψια μου θέλουν κόλλες για να γράφουν και να ζωγραφίζουν...
30-03-12, 12:35
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλάνδρι - ΑΝΔΡΟΣ
|
|
Αλήθεια αν γίνουν τα στρατόπεδα για τους λαθρομετανάστες, η πολιτεία θα τους παρέχει και nova?
|
|
30-03-12, 13:05
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
φιλε μου ανοιγεις μεγαλο θεμα...ειναι η μεγαλυτερη βλακεια που εχω ακουσει...οι περισσοτεροι ειστε απο Αθηνα και ξερετε τι γινεται στο κεντρο, εγω προσωπικα εμεινα 8 χρονια στα Πατησια και ημουν τακτικα Αγιο Παντελεημονα και Αττικη...τι εχω δει δεν λεγεται..τωρα τελευταια ανοιγαν και μαγαζι μπροστα στα ματια μου στην Πατησιων και δεν εκανε κανεις τιποτα, το 100 που καλεσα ηρθε 25 λεπτα μετα, η Διας ειχε σχολασει οποτε..το να πας απο 1000 ατομα σε 20 πολεις με το υπαρχον συστημα το μονο που θα καταφερουν ειναι ν αδειασουν 20000 θεσεις για καινουριους μεταναστες..και δεν ειναι ουτε 20000 ουτε 50000, ειναι πολλοι πολλοι περισσοτεροι...δεν τα εχω με τους μεταναστες, με το συστημα μας τα εχω που δεν μπορει να ελενξει τιποτα..και τωρα μια κατασταση που δεν ελεγχεται στην Αθηνα με τοσο μεγαλη αστυνομικη δυναμη θα ερθει στην επαρχια με ελλειπη αστυνομικη δυναμη..βεβαια το σπιτι σου πλεον θα ειναι ενα live history channel σε 3D κιολας αφου θα μπορεις να βλεπεις καθε μερα πως ηταν τα στρατοπεδα συγκεντρωσης..τι να πω...ελεος με τους αχρηστους και μετα μου λενε να ψηφισω, ρε ουστ!!!
|
30-03-12, 15:49
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλάνδρι - ΑΝΔΡΟΣ
|
|
Είδατε την "Νέα Αθήνα" που παρουσιάστηκε πριν 2 εβδομάδες σε.... μακέτα? Πολύ ωραία! Μπράβο καλή δουλειά..
|
|
30-03-12, 22:00
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Επιτέλους!!!!! εβαλαν μυαλο και μαζευουν τους λαθρομεταναστες!!! αντε να καθαρισει το κεντρο! μια ζωη μενω κοντα στο κεντρο, οταν ημουν μικρος, οταν πηγαινα σχολειο μεχρι το λυκειο πηγαινα βολτες στο κεντρο, γυρνουσα παντου, πλεον φοβασαι ακομα και με το αμαξι περνας και φοβασαι μηπως σου την πεσουν 20-30 ατομα σε χτυπησουν και σου κλεψουν και το αμαξι, πλεον αυτα που κανουν για μενα ειναι ενα μεγαλο + στην ασφαλεια των πολιτων,1000 μπραβο τους αλλα αυτο ειμαι σιγουρος 100% οτι ειναι προεκλογικο και μετα θα ξεχαστει το θεμα, ελπιζω οποιος και να βγει στις εκλογες να συνεχισει το ξεκαθαρισμα, η κατασταση εχει παραγινει. Το πρωι παω στην δουλεια μου και περναω για λιγα μετρα την Πατησιων και μου την πεφτουν ενα καρο αραπινες.....ελεος ποια! οποιος μενει κεντρο ή κοντα σε αυτο καταλαβαινει πως ειναι, να ζεις ετσι....κριμα πραγματικα για την Αθηνα και οχι μονο. Αυτο δεν συγχωρει οτι εκαναν οι πολιτικοι σε εμας και στην Ελλαδα γενικοτερα αλλα ειναι ενα πολυ θετικο βημα, φυσικα πρεπει μετα και να τους στειλουν απο εκει που ηρθαν και οχι να μεινουν στα στρατοπεδα, αλλα πρεπει και οι κατοικοι κοντα σε αυτα και στις γυρω περιοχες να καταλαβουν και οχι να σκεφτονται μονο την παρτη τους, δεν θα παθουν και τπτ, εμεις τι να πουμε που μενουν μεσα στις πολυκατοικιες μας? στους δρομους? στις πλατειες? ειναι ΠΑΝΤΟΥ???? το βραδυ δεν τολμας να βγεις εξω! ξερετε ποσους ξερω να οπλοφορουν? καποτε και γνωστοι μου κυκλοφορουσαν με μαχαιρια πανω τους απο τον φοβο! ηρθαν χτες και στην πλατεια κυψελης και τους μαζεψαν και σημερα γεμισε η πλατεια με γυναικες και τα παιδακια τους που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπορουν να παιξουν σαν ανθρωποι!!!!! τι να λεμε τωρα......πραγματικα ενιωσα χαρουμενος, θυμηθηκα τα παλια χρονια πριν τους λαθρομεταναστες, πριν απο τους κακους ανθρωπους που κατεστρεψαν την ζωη μας σε αυτη την πολη, μετα απο αυτα μπορει να με πει κανεις ρατσιστη? οχι δε νομιζω....γενικα το λεω μη με παρεξηγησετε αλλα ετσι εχουν τα πραγματα, αν ξερει κανεις απο κεντρο και τα γυρω μερη καταλαβαινει πολυ καλα τι λεω...
|
31-03-12, 00:10
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Μην ψαρωνετε ρε σεις... Προεκλογικά θα ακουσουμε πολλά...
|
31-03-12, 09:51
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Μην ψαρωνετε ρε σεις... Προεκλογικά θα ακουσουμε πολλά...
|
παντως τι να πω καθαρισε ο τοπος!!! το πρωι στην ΠΑτησιων δεν υπηρχε ΚΑΝΕΙΣ ξενος και ΚΑΜΙΑ αραπινα!!!! απιστευτο!!!! τωρα τι θα τους κανουν μετα ειναι άλλο θεμα!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18392491 seconds (76,36% PHP - 23,64% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:17. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|