Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGE N.
Καλησπερα σε ολους.
Σημερα το απογευμα ειχα ενα φιλικο πατημα με honda civic 1.6 vtec σε καροτσα Eg 1992 μοντελο. Το αυτοκινητο ειναι σε μαμα κατασταση με την διαφορα οτι ειναι στημενο μονο για κοντρες και τελειως γυμνω, σοβρακο δηλαδη, 840 κιλα παρακαλω. Εγω ημουν κανονικα με ολα τα μπουγαλακια και με ρεζερβα χαχαχα εεε Γιαννη( Τσαφ Τσουφ)....
Το πρωτο πατημα εγινε απο εκινηση με αποτελεσμα 3 καροτσες πισω εγω.
Το δευτερο πατημα εγινε απο ρολλαριστες και παλι καμια τυχη κοντα στις 3 καροτσες και παλι πισω εγω.
Ημουν σιγουρος οτι θα εχανα αλλα με μικροτερη διαφορα... Τι να κανω αυτα τα honda θα πρεπει να τα φοβαμαι τελικα....
|
Δεν πρεπει να φοβασαι μονο τα Honda!!!!
Θα πρεπει να φοβασαι και τα γαλλικα και δεν εννοω τα RENAULT!!!
Εγω λεω για τα 840κιλα και οπως το ειδα εγω το σωβρακο αυτο και λιγο εχασες!!!!Αν εβαζε κανονικη εισαγωγη θα εχανες αλλο τοσο!!!
Οσο αφορα το πατημα με τον φιλο με την Celica ειναι οντως περιεργο ειδικα με το Type R αφου ενα τετοιο με αυτα που φοραγε ηταν 210+ ανετα και καμια 20+αρια κιλα ροπης !!!!
Παρολα αυτα το αποτελεσμα μετραει και μπραβο στο φιλο μας με την γρηγορη Celica του!!!
Για τα αλλα μοτερ που ανοιξε δεν εχω ιδεα τι κανουν αυτα τα μοτερ!!!!
Εχω δει μονο Integra και Κ20!Απο NISSAN μονο τα κλασικα 150αρια(143) διλιτρα που δεν πανε βημα!!!
19.7 κιλα ροπη το 1800??????Δεν ξερω αν σε ειχα ξαναρωτησει(πιθανον ναι) αλλα σε τι dyno αυτη η ροπη?Σε κανα DYNAPACK μηπως ή σε κανα VAMAG?