Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 24-02-12, 00:05
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Σπινιαρισμα δεν ειχε καθολου στην εκκινηση, αλλα ειχε μεγαλες ροδες (μαλλον 17αρες) και προφανως αφου ειχε μεγαλη τουρμπινα αρκετο lag παραπανω απο εμενα, αλλα μετα αφου ανοιξε λογικο και απο βαρους και απο τουρμπινας να φευγει σαν αεριοθουμενο! οσο και να το παταγα ουτε καν το εφτασα ξανα! επεσα και σε μεγαλη ευθεια αν ηταν ανοιγμα φαναρι-φαναρι δεν θα προλαβαινε να με περασει! :Ppp
Παλιά 24-02-12, 00:31
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Σπινιαρισμα δεν ειχε καθολου στην εκκινηση, αλλα ειχε μεγαλες ροδες (μαλλον 17αρες) και προφανως αφου ειχε μεγαλη τουρμπινα αρκετο lag παραπανω απο εμενα, αλλα μετα αφου ανοιξε λογικο και απο βαρους και απο τουρμπινας να φευγει σαν αεριοθουμενο! οσο και να το παταγα ουτε καν το εφτασα ξανα! επεσα και σε μεγαλη ευθεια αν ηταν ανοιγμα φαναρι-φαναρι δεν θα προλαβαινε να με περασει! :Ppp
Μου θυμιζει περιγραφη του Punto μου!!!! Ακριβως ομως !!!!17αρες οπως εγω ..............
Τωρα για το φαναρι φαναρι εφοσον δεν σπιναρε παλι δεν το δεχομαι!!!!0-100 5,7 ανετα και χωρις μπλοκε μονο με τα 8αρια!!!!Που να ειχα και μπλοκαδουρα...

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Παλιά 03-03-12, 00:35
Το avatar του χρήστη GEORGE N.
GEORGE N. Offline:

Μοντέλο: EΕ 101 20ν b/t
Περιοχή: ΛΑΡΙΣΑ
Δύναμη Σεβασμού: 295
GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός
Καλησπερα σε ολους.
Σημερα το απογευμα ειχα ενα φιλικο πατημα με honda civic 1.6 vtec σε καροτσα Eg 1992 μοντελο. Το αυτοκινητο ειναι σε μαμα κατασταση με την διαφορα οτι ειναι στημενο μονο για κοντρες και τελειως γυμνω, σοβρακο δηλαδη, 840 κιλα παρακαλω. Εγω ημουν κανονικα με ολα τα μπουγαλακια και με ρεζερβα χαχαχα εεε Γιαννη( Τσαφ Τσουφ)....

Το πρωτο πατημα εγινε απο εκινηση με αποτελεσμα 3 καροτσες πισω εγω.

Το δευτερο πατημα εγινε απο ρολλαριστες και παλι καμια τυχη κοντα στις 3 καροτσες και παλι πισω εγω.

Ημουν σιγουρος οτι θα εχανα αλλα με μικροτερη διαφορα... Τι να κανω αυτα τα honda θα πρεπει να τα φοβαμαι τελικα....
Παλιά 03-03-12, 00:59
Το avatar του χρήστη kourou
kourou Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 173
kourou είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
σημερα πηγα στην ευκαρπια στο καρφουρ ωπου ειχαν συναντηση οι honda fighters! με αποτελεσμα να δεθω προκλησεις για πατηματα! το πρωτο πατημα εγινε με ενα civic του 1992 με μοτερ 1.6 αλλα το ιαπωνικο που βγαζει 180 αλογα φπε. δωσαμε ρολ δευτερες απο τα 50 μεχρι τα 200 ημουν δυο κενα μπροστα! μετα ανοιξα με ενα nissan primera 2.0 vvl του 1998 μαμα βγαζει 190 αλογα και ηταν φπε. παλι ρολ απο δευτερες και 50 παλι εγω μπροστα 2 κενα μεχρι τα 200 και οι δυο φορουσαν 15αρες ζαντες! το κερασακι στην τουρτα ηταν ενα typer 2003 εισαγωγη kn και εξατμιση μετα τον καταλυτη δωσαμε ρολ δευτερες απο τα 60 μεχρι τα 200 με αποτελεσμα ενα με εναμιση κενο μπροστα εγω! συγνωμη αν σας κουρασα!
Παλιά 03-03-12, 01:34
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 379
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
πολύ καλο φιλε το celica σου αφου εκατσες σε primera 190 + fpe πάει πολυ πάνω αλλα έπρεπε νασε πισω λογικά μιας και ειναι γρηγορότερο απο το rs που σου ειχε κανει 1 κενο
Παλιά 03-03-12, 02:04
mpesikos Offline:

Μοντέλο: CTS
Δύναμη Σεβασμού: 395
mpesikos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kourou Εμφάνιση μηνυμάτων
σημερα πηγα στην ευκαρπια στο καρφουρ ωπου ειχαν συναντηση οι honda fighters! με αποτελεσμα να δεθω προκλησεις για πατηματα! το πρωτο πατημα εγινε με ενα civic του 1992 με μοτερ 1.6 αλλα το ιαπωνικο που βγαζει 180 αλογα φπε. δωσαμε ρολ δευτερες απο τα 50 μεχρι τα 200 ημουν δυο κενα μπροστα! μετα ανοιξα με ενα nissan primera 2.0 vvl του 1998 μαμα βγαζει 190 αλογα και ηταν φπε. παλι ρολ απο δευτερες και 50 παλι εγω μπροστα 2 κενα μεχρι τα 200 και οι δυο φορουσαν 15αρες ζαντες! το κερασακι στην τουρτα ηταν ενα typer 2003 εισαγωγη kn και εξατμιση μετα τον καταλυτη δωσαμε ρολ δευτερες απο τα 60 μεχρι τα 200 με αποτελεσμα ενα με εναμιση κενο μπροστα εγω! συγνωμη αν σας κουρασα!
πολυ περιεργα αποτελεσματα!!
τα πατηματα με τα honda δεν κολανε μεταξυ τους..
Εισαι πανω απο 230?
Παλιά 03-03-12, 14:30
Το avatar του χρήστη kourou
kourou Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 173
kourou είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g Εμφάνιση μηνυμάτων
πολύ καλο φιλε το celica σου αφου εκατσες σε primera 190 + fpe πάει πολυ πάνω αλλα έπρεπε νασε πισω λογικά μιας και ειναι γρηγορότερο απο το rs που σου ειχε κανει 1 κενο
λοιπον το πατημα με το rs εγινε ρολ δευτερες απο τα 50 πραγμα που δεν με βολευε γιατι αυτος ηταν τουρμπο και παραπανω αλογα και πατησε και πρωτος! με το νισσαν εχουμε ανοιξει ξανα απλα τωρα ειχε αλλαξει χταποδι και εκανε την εξατμιση 63.5 ! το αποτελεσμα ηταν παλι εγω μπροστα! τωρα μου ειπε σε δυο εβδομαδες να ξανα δωσουμε γιατι θα κανει κατι!!!!!!! ησουν το βραδυ στο πατημα με το rs;

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos Εμφάνιση μηνυμάτων
πολυ περιεργα αποτελεσματα!!
τα πατηματα με τα honda δεν κολανε μεταξυ τους..
Εισαι πανω απο 230?
το αμαξι μου ειναι δυναμομετρημενο στα 206.1 αλογα με 19.7 κιλα ροπη! το περιεργο που σου φαινεται; και αν δεις πιο πανω εχω κανει και αλλα ανοιγματα!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 03-03-12 στις 17:01. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Παλιά 03-03-12, 21:32
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGE N. Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπερα σε ολους.
Σημερα το απογευμα ειχα ενα φιλικο πατημα με honda civic 1.6 vtec σε καροτσα Eg 1992 μοντελο. Το αυτοκινητο ειναι σε μαμα κατασταση με την διαφορα οτι ειναι στημενο μονο για κοντρες και τελειως γυμνω, σοβρακο δηλαδη, 840 κιλα παρακαλω. Εγω ημουν κανονικα με ολα τα μπουγαλακια και με ρεζερβα χαχαχα εεε Γιαννη( Τσαφ Τσουφ)....

Το πρωτο πατημα εγινε απο εκινηση με αποτελεσμα 3 καροτσες πισω εγω.

Το δευτερο πατημα εγινε απο ρολλαριστες και παλι καμια τυχη κοντα στις 3 καροτσες και παλι πισω εγω.

Ημουν σιγουρος οτι θα εχανα αλλα με μικροτερη διαφορα... Τι να κανω αυτα τα honda θα πρεπει να τα φοβαμαι τελικα....
Δεν πρεπει να φοβασαι μονο τα Honda!!!!
Θα πρεπει να φοβασαι και τα γαλλικα και δεν εννοω τα RENAULT!!!

Εγω λεω για τα 840κιλα και οπως το ειδα εγω το σωβρακο αυτο και λιγο εχασες!!!!Αν εβαζε κανονικη εισαγωγη θα εχανες αλλο τοσο!!!

Οσο αφορα το πατημα με τον φιλο με την Celica ειναι οντως περιεργο ειδικα με το Type R αφου ενα τετοιο με αυτα που φοραγε ηταν 210+ ανετα και καμια 20+αρια κιλα ροπης !!!!
Παρολα αυτα το αποτελεσμα μετραει και μπραβο στο φιλο μας με την γρηγορη Celica του!!!
Για τα αλλα μοτερ που ανοιξε δεν εχω ιδεα τι κανουν αυτα τα μοτερ!!!!
Εχω δει μονο Integra και Κ20!Απο NISSAN μονο τα κλασικα 150αρια(143) διλιτρα που δεν πανε βημα!!!

19.7 κιλα ροπη το 1800??????Δεν ξερω αν σε ειχα ξαναρωτησει(πιθανον ναι) αλλα σε τι dyno αυτη η ροπη?Σε κανα DYNAPACK μηπως ή σε κανα VAMAG?

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Παλιά 03-03-12, 22:04
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 379
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων

Απο NISSAN μονο τα κλασικα 150αρια(143) διλιτρα που δεν πανε βημα!!!
?

δεν νομίζω να φοράει το κλασικό 2.0 ε μοτερακι που κοιμάται ύπνο βαθύ αναφέρει για 190hp μαμά + φπε (extra) αρα εχει ενα αξιόλογο SR20VE μοτερακι που παει πολυ καλα και αρκετα βελτιώσιμο
Παλιά 03-03-12, 22:08
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εχτες αργα την νυχτα ερχομουν πειραια απο το ποταμι και ψιλοετρεχα...
ξαφνικα βλεπω φωτα νεον πισω μου και δεν ηξερα τι ηταν...
κανω δεξια να περασει να δω τι ειναι και ηταν κολημενος πισω μου... κανω πιο δεξια να περασει αλλα... τα ιδια....
λεω η γνωστος ειναι η με εχει....
κατεβαζω μια τεταρτη και την παταω τερμα....
χαθηκα....
τελικα ηταν ενα αλφα ρομεο μετατροπη σε τουρμπο. νομιζω αλφα 143

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικα ανοιγματα και κοντρουλες Corollakiδων Νο 7.5 Beta endurasKE-30 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1180 27-01-17 01:04
Χρονια πολλα!!!!! Νο 3,01 Beta endurasKE-30 OFF TOPIC 382 26-12-15 11:52
Videakia No 4,01 beta endurasKE-30 OFF TOPIC 150 06-11-15 22:17
Καλησπέρα - Corolla E12 Version? ChrisGR Ειμαι νεος 16 17-12-14 17:47
Φιλικα Μαχαιρωματα Nikos ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ 181 05-08-13 23:57

Page generated in 0,19130111 seconds (77,28% PHP - 22,72% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:05.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com