Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
22-02-12, 23:32
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
εγω θα δηλωνω 1300 ατμοσφαιρα φπε απο δω και περα, θα βαψω κ το intercooler μαυρο ...γεμισαμε κοντρακιδες,μην χασουν την καριερα
|
22-02-12, 23:36
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
εγω θα δηλωνω 1300 ατμοσφαιρα φπε απο δω και περα, θα βαψω κ το intercooler μαυρο ...γεμισαμε κοντρακιδες,μην χασουν την καριερα
|
Αμα μπεις στο τετρακοσαρι και δεις τι δηλωνουν θα καταλαβεις..........
Ξερω 5 αυτοκινητα βολιωτικα που θα τρεξουν και δηλωνουν παρακατω απο 50 αλογα μεχρι και πανω απο 300 λιγοτερα.............
Μονο εγω λεω την αληθεια μου φαινεται,απο αυτους που ξερω λεω ε!Καλα σιγουρα θα υπαρχουν και αλλοι απλα λεμε τωρα........
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
23-02-12, 14:18
|
Μέλος
|
|
|
|
παιδια εχω θυμαμαι μια κοντρα που ειχαμε τυχει να δω ενα axi citroen με μοτερ vts κοντο σασμαν , εγω ειμουν με ενα starlet gt 150 hp..βλεπαμε να ανοιγει αυτος πρωτα ενα punto gt και να του ριχνει ξυλο και για το σπιτι..καλα λεμε τι ειναι .το πετυχενουμε θαναρι ανοιγουμε και μετα χιλια ζορια ειμασταν 2 αμαξια δυκαβαλι και δυο ειμασταν ,πηγενε σαν τρελο παντου εγραφε..αλλα τελικα ειμασταν νικητες..αλλα μην ξεχαναμε εμεις ειμαστε tyrbo και αυτοι ατμοσφαιρα..παντος γεκινα τα saxo τα φτιαχμενα εχουν μονο μπελα ta honda vti με προγραματα και αυτα κτλ..αν και πιστευο τα honda ειναι παντα πρωστα
|
23-02-12, 14:39
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
απλα το σταρλετ δεν εχει καμια επαφη με το corolla.
|
|
|
|
23-02-12, 14:41
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κερατσινι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από παντελης 20v
παιδια εχω θυμαμαι μια κοντρα που ειχαμε τυχει να δω ενα axi citroen με μοτερ vts κοντο σασμαν , εγω ειμουν με ενα starlet gt 150 hp..βλεπαμε να ανοιγει αυτος πρωτα ενα punto gt και να του ριχνει ξυλο και για το σπιτι..καλα λεμε τι ειναι .το πετυχενουμε θαναρι ανοιγουμε και μετα χιλια ζορια ειμασταν 2 αμαξια δυκαβαλι και δυο ειμασταν ,πηγενε σαν τρελο παντου εγραφε..αλλα τελικα ειμασταν νικητες..αλλα μην ξεχαναμε εμεις ειμαστε tyrbo και αυτοι ατμοσφαιρα..παντος γεκινα τα saxo τα φτιαχμενα εχουν μονο μπελα ta honda vti με προγραματα και αυτα κτλ..αν και πιστευο τα honda ειναι παντα πρωστα
|
ειναι ποολυ δυσκολο να καταλαβει κανεις αυτο το μνμ... τα honda δυσκολα θα βρεις ατομα να τα δουλευουν σωστα στις αλλαγες γιαυτο και αδικουνται σε κοντρες αρκετες φορες ενα τα γαλλικα εχουν ολα κατι χεραδες που κανουν αλλαγες φορμουλιστικες...
|
23-02-12, 15:04
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
|
23-02-12, 15:23
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
|
Τα γαλλικα ειναι ψαροκασελες πουπουλα...και οι οδηγοι τους ποντικια....:PPPP Τα φτανουν 200αλογα και δηλωνουν φ.π.ε 150αλογα...
Τα honda παιζουν ,στα ισια και με προβαδισμα,στα 1600μονο με crx και το civic to 92αρι που εχουν αντιστοιχα ελαφριες καροτσες ,με την αναλογη επενδυση σε λαστιχα αναρτηση για προσφυση..
|
23-02-12, 22:25
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
ασε ειχα ανοιξει προσφατα με ενα honda και με ειχε λιανισει...αλλα ηταν 180+ αλογα...που θα παει θα ανεβω κατηγορια
|
23-02-12, 23:15
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
σωπα ρε! τι ηταν? εγω μια φορα ειχα ανοιξει με ενα civic vti 1600 αυτο του 93 περιπου και ειχε τρελες camper μπρος-πισω, αλλα δεν πηγαινε καλα, δεν με εφτανε με τπτ, μαμα πρεπει να ήτανε. Στο ιδιο μερος πετυχαινω ενα λευκο starlet gt, ανοιγουμε απο φαναρι σε ευθεια μεγαλη, μεχρι τα 140 ημουν ενα αμαξι μπροστα μετα με επερνε λες και ημουν παρκαρισμενος!!!! μεχρι τα 190 χλμ στο κοντερ μου ειχε φυγει πολλα αμαξια μπροστα!!! τι διαολο ειχε πανω??? παντως ακουσα σε μια φαση πολυ ΦΦΦΦΦΦΦΦΦφφφφΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 23-02-12 στις 23:24.
|
|
|
|
23-02-12, 23:48
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
σωπα ρε! τι ηταν? εγω μια φορα ειχα ανοιξει με ενα civic vti 1600 αυτο του 93 περιπου και ειχε τρελες camper μπρος-πισω, αλλα δεν πηγαινε καλα, δεν με εφτανε με τπτ, μαμα πρεπει να ήτανε. Στο ιδιο μερος πετυχαινω ενα λευκο starlet gt, ανοιγουμε απο φαναρι σε ευθεια μεγαλη, μεχρι τα 140 ημουν ενα αμαξι μπροστα μετα με επερνε λες και ημουν παρκαρισμενος!!!! μεχρι τα 190 χλμ στο κοντερ μου ειχε φυγει πολλα αμαξια μπροστα!!! τι διαολο ειχε πανω??? παντως ακουσα σε μια φαση πολυ ΦΦΦΦΦΦΦΦΦφφφφΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
|
τα civic ειχαν θεομακρα σαζμαν γιαυτο απο ρεμπριζ ηταν ταφοι για τα αλογα τους ,ειδικα εκτος vtec...Τωρα το starlet ετσι οπως το περιγραφεις ,για big turbo ακουγεται... που λαγκαρε-σπιναρε χαμηλα και στην 4η ταχυτητα (140-190km/h) σηκωσε φουλ πιεση λογω φορτιου...Με 250+ hp λογικο να σε καταπιει...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18449807 seconds (76,73% PHP - 23,27% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:30. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|