Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 21-02-12, 16:59
Το avatar του χρήστη andreasece
andreasece Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Toyota Corolla E12 1.4
Περιοχή: Ηλιούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 213
andreasece είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλησπέρα παιδιά!
Έχω αρχίσει να τσαντίζομαι να βλέπω γραντζουνιές στο αυτοκίνητο και πριν αρχίσω να πηγαίνω σε μαγαζιά τύπου paint bull θα ήθελα καμιά γνώμη μήπως μπορώ να διορθώσω τίποτα μόνος μου και γλυτώσω κανα .
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-12, 19:45
Το avatar του χρήστη mlt184
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla G6 f/l
Δύναμη Σεβασμού: 278
mlt184 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
λοιπον, μπορεις να το κανεις και μονος σου αλλα μονο αν πιανει το χερι σου κι εχεις υπομονη....το κοστος δεν θα ειναι μεγαλο κ εξηγω...θα χρειαστεις χρωμα αυτοκινητου σε σπρει, γυαλοχαρτα, γεμιστικο ασταρι για τα πλαστικα μερη, ασταρι χρωματος για τα υπολοιπα κι ενα καλο βερνικι...

1)χρωμα νερου σε σπρει το πληρωσα 15 ευρω το μπουκαλι
2)γυαλοχαρτα βαλε 10 ευρω, νερου και ξερα
3)γεμιστικο ασταρι 10 ευρω
4)ασταρι χρωματος 10 ευρω
5)βερνικι το καλυτερο ειναι στα 25 ευρω
6)χαρτοταινια κ παλιες εφημεριδες
συνολο υλικα 70 ευρω ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!! οι τιμες ειναι για υλικα που προμηθευτηκα εγω και ειναι ενδεικτικες....

αυτο ηταν το ευκολο...
τωρα στο δυσκολο, που λεει ο λογος δηλαδη...
για τα πλαστικα μερη:
1)καθαριζεις καλα την περιοχη
2)ετοιμαζεις την περιοχη με ταινια και εφημεριδες (καλυπτεις την διπλασια επιφανεια περιπου)
3)περνας μ ενα χοντρο γυαλοχαρτο ξηρου τυπου την γρατσουνια να την καθαρισεις
4)σκουπιζεις
5)περνας γεμιστικο ασταρι και περιμενεις να στεγνωσει
6)τριβεις με λεπτο γυαλοχαρτο, οσο το δυνατον λεπτοτερο για να γινει λειο
7)περνας ασταρι χρωματος και περιμενεις να στεγνωσει
8)κι εδω αν μπορεις τριβεις με το πιο λεπτο γυαλοχαρτο νερου
9)περνας το χρωμα
10)αφου στεγνωσει ενα δευτερο χερι
11)αφου στεγνωσει 3 χερια βερνικι...με μεγαλα διαστηματα για να στεγνωσει το ενα στρωμα μετα το αλλο....
τωρα λογικα το το μονο που θα φαινεται θα ειναι μια θαμπαδα εκει που εβαψες η οποια φευγει με μια κρεμα της 3Μ (την λεπτη) και αλοιφαδορο..μπορεις να πας και να στο τριψουν αλλα ολ αυτα αφου εχει στεγνωσει καλα το σημειο

για τα μεταλλικα μερη οπως παραπανω μονο που αν εχεις βαθιες γρατσουνιες αντι για γεμιστικο ασταρι βαζεις σιδηροστοκο τον οποιο με τιποτα δεν τον βρεχεις..μονο με στεγνο γυαλοχαρτο..ξηρου τυπου δηλαδη

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!....αν νομιζεις οτι δεν μπορεις να το κανεις ΜΗΝ το κανεις...η ζημια μετα θα ειναι μεγαλυτερη και ακριβοτερη...
προσωπικα εκανα το φτερο μου κι εγινε παρα πολυ καλο...μονο η θαμπαδα μου εμεινε την οποια και θα βγαλω με αλοιφαδορο...αν θες πρωτα κανε δοκιμη σ ενα κομματι λαμαρινα....βαψτο γρατσουνισε το...ξαναβαψτο, για να δεις πως συμπεριφερονται τα υλικα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-12, 20:01
Το avatar του χρήστη iempan
iempan Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονικη,Ελλαδα
Δύναμη Σεβασμού: 207
iempan είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μηπως εριξες καμια παπαρα σε κανεναν και βρηκε το αμαξι σου και σου το εκδικηθηκε?Εμενα μια φορα μου το καναν και αφησαν και σημειωμα στο παρμπιζ,υπαρχουν και τετοιοι και συγνωμη για το παπαρα αλλα ετσι το λεμε εδω στην Θεσσαλονικη!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-12, 20:14
andreasece Offline:
Κυριλέ Μέλος

Κατατοπιστικότατος! Αυτό το ποστ πρέπει να μπει στα how-to's! Δεν έχω βαθιές γραντζουνιές, επιφανειακές είναι οι περισσότερες οπότε θα το κάνω έτσι. Αρχικά θα βάψω το κάτω μέρος του πίσω προφυλακτήρα που δεν φαίνεται αν γίνει καμιά χοντρή βλακεία, αλλά δεν φαντάζομαι να γίνει και τίποτα λάθος, νομίζω είναι σαφείς οι κινήσεις μόνο λίγη προσοχή θέλει και όχι βιαστικές κινήσεις. Τα υλικά (σπρέι χρώματος, βερνίκι, αστάρι) που τα βρίσκω; Χρωματοπωλεία παίζει;

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από iempan Εμφάνιση μηνυμάτων
Μηπως εριξες καμια παπαρα σε κανεναν και βρηκε το αμαξι σου και σου το εκδικηθηκε?Εμενα μια φορα μου το καναν και αφησαν και σημειωμα στο παρμπιζ,υπαρχουν και τετοιοι και συγνωμη για το παπαρα αλλα ετσι το λεμε εδω στην Θεσσαλονικη!!!
χαχα όχι στην Αθήνα είναι αρκετά χαζοί για να το κάνουν επίτηδες Τα 2 έγιναν από σαράβαλα που παρκάρουν μπρος-πίσω και περνάνε από πάνω σου για να βγουν γιατί δεν τους νοιάζει.. Το πίσω ήταν δικό μου σε ένα πεσμένο δέντρο που δεν το είχα δει

edit:Τώρα κατάλαβα ότι παίζει να μιλάς στον panos speed..

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andreasece : 21-02-12 στις 20:32.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-12, 22:46
Το avatar του χρήστη mlt184
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla G6 f/l
Δύναμη Σεβασμού: 278
mlt184 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
σε χρωματοπωλειο θα τα βρεις....δινεις και τον κωδικο απο το αμαξι και σου φτιαχνει το χρωμα σε σπρει...ρωτα και σ αυτον να σου πει κανα κολπο ή καμια συμβουλη, δες και βιντεακια στο youtube να δεις πως παει και ΣΙΓΟΥΡΑ κανε δοκιμη σε λαμαρινα πρωτα απ ολα...θα την βαψεις σαν να το εκανες στο αμαξι σου και μετα αφου στεγνωσει και βαλεις και το βερνικι θα την τεσταρεις με το χρωμα του αυτοκινητου..θα τα βαλεις διπλα διπλα να δεις αν εχει διαφορες...μονο οταν θα πετυχεις το ιδιο χρωμα και καλη υφη θα πιασεις το αμαξι...για να γινει καλη δουλεια το λεω....καποια πραγματα μπορει να μην τα χρειαστεις οπως πχ γεμιστικο ασταρι..αν εχει φυγει μονο το χρωμα χρειαζεσαι μονο το ασταρι για το χρωμα...οπως και να χει ρωτα και στο χρωματοπωλειο...και εννοειται οτι αλλο χρειαστεις ρωτας κι εδω....εγω τα εκανα με συμβουλες χρωματοπωλη και του deorge..Dk
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-12, 23:20
andreasece Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mlt184 Εμφάνιση μηνυμάτων
καποια πραγματα μπορει να μην τα χρειαστεις οπως πχ γεμιστικο ασταρι..αν εχει φυγει μονο το χρωμα χρειαζεσαι μονο το ασταρι για το χρωμα...
Μπράβο αυτό ήθελα να πω, γιατί οι γραντζουνιές είναι πολύ επιφανειακές, μόνο το χρώμα έχει φύγει. Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, είναι μεγάλη βοηθεία!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,19140196 seconds (79,76% PHP - 20,24% MySQL) with 34 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:49.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com