Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mlt184
+100000000 στην ΤΟΥΟΤΑ εχουμε το τρανταχτο παραδειγμα του 1ΖΖ και του καινουριου 1.6 που ειναι στο lotus και αντιστοιχα στο celica και auris.....απλα αλλου οι επιδοσεις...
και για να μην λεμε μονο για χαμηλες ιπποδυναμεις δειτε το focus RS και το megane RS....5Ο αλογα διαφορα και απλα το megane το βλεπει με κυαλια το focus....(χαρα ο Γιαννης τωρα φανταζομαι χεχε) ενα σπορ αυτοκινητο δεν χρειαζεται απαραιτητα διζωνικο, μασαζ στα καθισματα κτλ..θελει χαμηλο βαρος αναρτηση κι ενα μπλοκε και η renault εκανε το γρηγοροτερο προσθιοκινητο ever ανεξαρτητου κατηγοριας στο nurburgring..μετα απο αυτο απλα respect απο εμενα..
|
Μιλτο ποτε δεν ημουν Fun της REΝΑULT ασχετα αν πηρα!!!!Εχω εξηγησει τους λογους που το πηρα το 2002 σε συναντησεις!!!
Αν επαιρνα τωρα αμαξι (συμβατικο να κανω την δουλεια μου,οπως τοτε το 2002) δυσκολα θα ξανα επαιρνα RENAULT!!!!
Αλλα αν ειχα τα φραγκα να παρω ενα διλιτρο ατμοσφαιρικο και ενα διλιτρο turbo θα επαιρνα ΣΙΓΟΥΡΑ το καινουργιο Clio RS καθως και το καινουργιο Megane RS!!!!
Οι λογοι παρα πολλοι και δεν ειναι του παροντος να τα γραψω αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ οχι επειδη ειμαι Κατοχος RENAULT!!!