Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
09-02-12, 19:36
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Το στρογγυλοφαναρο 11αρη g6 αποβαρο και με 1/4 βενζινη το δινε η toyota στα 1090 κιλα.οταν το μετρησα εγω ημουν φουλ ντυμενος δεν ελειπε ουτε βιδα απο το αυτοκινητο,ρεζερβες,γρυλοι ολα μεσα συν μπουκαλα υγραεριου φουλ και η βενζινη αν θυμαμαι καλα ηταν αναμεσα στην μεση και στο empty
09-02-12, 23:07
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Και εγω με μπουκαλα το μετρησα αλλα οχι υγραεριου αλλα της NOS γεματη!!!
Εμενα ο RENAULT το δινει αλλου 1060 και αλλου 1080!!!
Και οι δυο τιμες απλα αισιοδοξες!!!!
Με ρεζερβα λαμπακι εδειξε 1110 κιλα!!!!
βεβαια εκτος της μπουκαλας ,εχω 16αρες απο τις μαμα 15αρες καθως αξονα πισω απο Scenic με δισκους απο ταμπουρα που ειχε και γι αυτο λογικα εχει αυξηθει τοσο το βαρος!!!!
Παντως δεν το περιμενα!!!
Σε αντιθεση το Punto στην ιδια πλαστιγγα με μισο ρεζερβουαρ 1015!!!
Το εχω ξανα αναφερει βεβαια ,απλα λεω τον πονο μου!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
10-02-12, 23:37
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
1220 ειμαι εγω με ολη την προικα.Σχεδον αδειο τεποζιτο, αλλα με ρεζερβες γρυλλους,θολομπαρες κ.α
1195 λεει ο κατασκευαστης.
11-02-12, 17:48
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
νικηφορε ξηλωσε τα μια φορα να θυμηθεις πως πηγαινε παλια το starlet να δω αν θα τα ξαναβαλεις.
|
μη λες βλακειες ρε! δεν με ενδιαφερει κατι τετοιο! ΠΟΤΕ δεν θα ξηλωνα τετοια πραγματα που ειναι θεμα ανεσης και ευχαριστησης (ηχοσυστημα) για να δω μια μικρη διαφορα στην επιταχυνση! μπορεις απλα να ριξεις κανα φραγκο παραπανω να το κανεις γρηγοροτερο. Θυμαμαι πολυ καλα πως πηγαινε το σταρλετ, αλλα μετρανε και οι διαστασεις ελαστικων! εκει ειχα και 185/55/14 και κοντο σασμαν! βαλε σασμαν ατμοσφαιρικου και 185/55/14 και θα παρεις μια καλη ιδεα πως πηγαινε το σταρλετ, μετα ερχεται το βαρος, γιαυτο σου λεω, αστο καλυτερα....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 11-02-12 στις 17:55.
|
11-02-12, 18:07
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
εδω εισαι λαθος,δοκιμασε με starlet με turbo σασμαν και ιδια διασταση ελαστικων με το δικο σου να δεις τι διαφορα θα σου κανουν τα 300+ λιγοτερα κιλα
|
11-02-12, 20:10
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
εχει δικιο ο νικηφόρος με σασμαν ατμοσφαιρικού και 14αρες η 15αρες ειναι μερα με την νυχτα το εχω διαπιστώσει και γω
|
|
|
|
11-02-12, 20:26
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
εδω εισαι λαθος,δοκιμασε με starlet με turbo σασμαν και ιδια διασταση ελαστικων με το δικο σου να δεις τι διαφορα θα σου κανουν τα 300+ λιγοτερα κιλα
|
εσυ εισαι ποιο πολυ λαθος γιατι εβαλες 17αρες!!!!! οταν δοκιμασεις με 185/55/14 ξαναμιλαμε! η διαφορα που λες με τα κιλα κάλιστα θα μπορουσε να γινει αν ειχες μια μικροτερη διασταση ελαστικων! επισης το κοντο σασμαν επιταγχυνει αρκετα ποιο γρηγορα απο το σασμαν του turbo! σε δοκιμες που καναμε τοτε με τα starletakia με αλλους φιλους με ιδιο setup και μονη διαφορα τις διαστασεις ελαστικων + σασμαν δλδ εγω ειχα 185/55/14 Και σασμαν ατμοσφαιρικου και ο αλλος 195/50/15 και turbo σασμαν ΠΑΝΤΑ τους εριχνα μια καροτσα+ απλα στα ταξιδια υπεφερε γιατι δεν μπορουσε να βγαλει πολλα χλμ. Δεν εχει νοημα το θεμα του βαρους που λες γιατι εγω πχ κοιταω την άνεση πλεον δεν με νοιαζει να κερδισω κατι ψιλα και να μην εχω ηχοσυστημα, υδραυλικο και A/C! ο φιλος που ανεφερα ποιο πριν ειχε το glanza ενα σκασμο αλογα και δεν χωρουσε και η τουρμπινα και το ψυγειο και εκανε αποξηλωσεις (οσον αφορα τα μηχανικα) και οχι για το βαρος! οσο για το ηχοσυστημα το ειχε ξηλωσει απλα γιατι ειχε και 2ο αμαξι! εμεις ενα εχουμε! αν θες αγωνιστικο το αμαξι σου τοτε ξηλωσε τα ολα ασε ενα bucket και εισαι ετοιμος! επισης στις διαφορες starlet-corolla κοβει και απο downpipe-εξατμιση, και αυτο γιατι στο starlet δεν εχει γεφυρα απο κατω και φευγει καλυτερα το downpipe με μικροτερη κουρμπα και η εξατμιση ειναι μια ευθεια και ποιο κοντή σε μήκος με φυσικό αποτέλεσμα την γρηγορότερη εξαγωγή των καυσαερίων, εγω στην corolla εκτος το downpipe που ξαναφτιαχτηκε λογω γεφυρας, τα αλλα ειναι αυτα που ειχα στο starlet! ενα κομματι της εξατμισης ισιο, αντικραδασμικο, καταλυτης και τελικο καζανακι και κανει και λιγοτερο θόρυβο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 11-02-12 στις 20:35.
|
11-02-12, 20:26
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
εχει δικιο ο νικηφόρος με σασμαν ατμοσφαιρικού και 14αρες η 15αρες ειναι μερα με την νυχτα το εχω διαπιστώσει και γω
|
αλλο το ατμοσφαιρικο σασμαν σταρλετ που λεει ο νικηφορος και αλλο του 4efe που λες εσυ αλεξ...και απο που το εχεις διαπιστωσει?μην μου πεις απο του φιλου σου του κωστα που φοραει αγραφο δουλευει πανω απο 1 bar με ατμο σασμαν και του jason που σηκωνε 0.7 με turbo σασμαν...να ξερουμε και τι λεμε με 2 τοσο διαφορετικα setup θες να πεις οτι καταλαβες εσυ την διαφορα των σασμαν
11-02-12, 20:28
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
εσυ εισαι ποιο πολυ λαθος γιατι εβαλες 17αρες!!!!! οταν δοκιμασεις με 185/55/14 ξαναμιλαμε!
|
ρε συ νικηφορε το θεμα ειναι να παταει και λιγο το αμαξι κατω οχι να ναι σπινιαριστρα...και στην τελικη τον jason δεν τον ενδιαφερον τοσο οι ευθειες οσο οι στροφες οποτε αυτη η διασταση δεν παιζει(ασχετο που αυτη η διασταση ταιριαζει ΜΟΝΟ στο σταρλετ και οχι στο corolla με το ιδιο μοτερ αν λαβεις υποψιν και τα κιλα που εχουν διαφορα)
|
|
|
11-02-12, 20:56
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Δεν αντιλεγω αλλα αν ειχε 195/50/15 πχ ή με 45αρι προφιλ θα ειχε γαμω τις επιταχυνσεις και παταει αψογα, οι 14αρες ειναι μικρες στην corolla γιαυτο και εγω δεν κρατησα εκεινα τα ζαντολαστιχα και τα δωσα στον father για το micra, οι 17αρες παντως ειναι σκοτωμα! μη μιλαμε για θεμα βαρους-επιταχυνσης αλλα με τεραστιες ροδες!
Επισης σημασια στα μοτερ μας παιζει το i/c , διαμετρος σωληνωσεων καθως και διαδρομες τους, μια σωστη επιλογη αυτων μας δινει λιγοτερο turbo lag με αποτελεσμα τα καλυτερα μπαμ, εγω ειμαι ευχαριστημενος παντως με το δικο μου, αλλα οταν μια φορα εκανα μια δοκιμη bypass το i/c δλδ την εξοδο τουρμπινας απευθειας στην πολλαπλη εισαγωγη επαθα πλακα!!! μηδεν LAG, 0.8 bar αντι 0.7 που ειχα και απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ επιταχυνση! ηταν καλοκαιρι και δεν μπορουσα να κανω βολτα για πολλη ωρα απλα ηθελα να δω απο που εχανα υποπιεση, απλα το αναφερω σαν ενα παράδειγμα. Ξεχασα να πω πως στο starlet ep82 (4πορτο) η άδεια ελεγε 780 κιλα αποβαρο! ενώ το starlet gt ep82 λεγανε πως ειναι 830kg. Πάντως οπως και να χει την σταθεροτητα που εχει η corolla δεν την ειχε ποτέ, κατι το καλυτερο συστημα ανάρτησης πισω, κατι το μεγαλυτερο βαρος, ισως και οι μεγαλυτερες διαστασεις ελαστικων εχει αλλη αισθηση που μου αρεσε πολύ περισσοτερο απο του starlet και με αποζημιωσε για οτι εχασα απο την επιταχυνση, επισης διαφορα ειδα οταν στο starlet από 185/55/14 + κοντο σασμαν πηγα σε 185/60/14 και 4ΕFTE σασμαν, αλλα και εκει αποζημιωθηκα γιατι στα ανοιγματα ανοιγει πολυ καλυτερα και σε μεγαλους δρομους ειδικα σε ταξιδια εχει καλυτερες επιδοσεις, το μοτερ δουλευει ποιο ξεκουραστα και με μικροτερη καταναλωση σημαντικα, με αυτα δεν ειχε σημαντικες διαφορες απο την corolla, δλδ πιστευω αν ειχα και στο σταρλετ 195/50/15 οι διαφορες μαλλον θα ηταν σχεδον αμελητεες. Αυτα για να κλεισουμε το θεμα συγκρισεων corolla-σταρλετ, εκτος αν καποιος ειχε-εχει και τα 2 να μας πει εντυπωσεις διαφορας λογω βαρους και τα σχετικά.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 11-02-12 στις 21:20.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17849708 seconds (83,08% PHP - 16,92% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:21. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|