Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΗ ΣΕ Ε11
Παλιά 28-01-12, 19:26
Το avatar του χρήστη billias07
billias07 Offline:
Νεότατος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
billias07 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΗ ΣΕ Ε11

καλησπέρα απανταχού corollaκιδες,

θέλω σαν τρελός να βάλω φιλτροχοάνη στην αγάπη μου, αλλά δύο μηχανικοί μου προτείνουν το αντίθετο γιατί θα παάθει ζημιά το airflow meter. Το έχει κάνει κανένας σας? ποία τα αποτελέσματα του?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-01-12, 19:59
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Ποιο μοτερ έχεις?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-01-12, 20:03
billias07 Offline:
Νεότατος

4EFE μοντελο 99
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-01-12, 20:12
NikiforosGT Offline:
Moderator

Εγω είχα βάλει σε 2E-E σε starlet ep82 μια μεγαλη φιλτροχοανη της Simota και είχα κάνει μια τρυπα στην σωληνα και εβαλα εκει το AFM (κατι σαν αισθητηρας ηταν), γιατι σε μερικα μοτερ ειναι μεγαλο εξαρτημα πχ σε Honda. Δυστυχως ομως μονο με φιλτροχοανη δεν κανεις τπτ! μονο φασαρια! για να δεις διαφορες θες και αλλα πραγματα! Εκτος αν την θες ετσι για την φαση και δεν σε ενδιαφερουν οι επιδοσεις, εμενα ειχε κρεμασει ψηλα παντως εκανε πολυ φασαρια και δεν τραβαγε καλα, προφανως εβαζε πολυ αερα. Το AFM μετραει τον ογκο του εισερχομενου αερα καθως και την θερμοκρασια του και ρυθμιζει αναλογα το μιγμα γιατι δινει μετρησεις στον εγκεφαλο, οντως μπορει να σου δημιουργησει προβληματα αλλα να χαλασει δε νομιζω! το 4Ε-FE μοτερ το ξηλωσα αμεσως και μπηκε 4E-FTE που ειχα απο πριν.
Δες εδω http://www.toyodiy.com/parts/p_E_199...MNKW_8404.html
τον κωδικο 89424-12010 inlet air temperature sensor
μπα ακυρο κατι παρομοιο εχει και στο 4EFTE αυτο ειναι ο αισθητηρας της θερμοκρασιας της πολλαπλης! http://www.mr2bitz.co.uk/engine_parts/AIT_Senor/1.jpg
εμεις ψαχνουμε για τον μετρητη ογκου αερα αλλα δεν το βρισκω ρε γμτ!

σαν αυτο εχεις πανω στο φιλτροκουτι σου ? http://www.smpeurope.com/index.html?...jb62ecrsop6i84
πρεπει να εχεις ενα βυσμα με καλωδια πρεπει να εχει ενα τετοιο! αν δεις ειναι σε πολλα αμαξια το ιδιο!!! στην δευτερη σελιδα αναφερει starlet 1.3 και ακριβως ετσι ηταν στο δικο μου! αν εχεις τετοιο απλα κανεις μια τρυπα στον λαιμο της φιλτροχοανης στην σωληνα της πχ και βαζεις εκει τον αισθητηρα αλλα να μην σου αφηνει κενα και χανει αερα! αν δεν το δειχνει σωστα η παραπανω σελιδα βαλε να ψαξει για αυτο το part number : 55728

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 28-01-12 στις 20:36.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-01-12, 20:31
billias07 Offline:
Νεότατος

τον γνωρίζω τον σενσορα αυτό. αν βάλω φιλτροχοάνη θα πρέπει να βάλω και αυτό? σε αυτή τη φιλτοχοάνη http://www.knfilters.com/search/prod...?Prod=57i-9001 δεν νομίζω να μπορεί να μπεί και ο σένσορας.
(εννοείται πως με ενδιαφέρουν οι αποδόσεις, και μόνο)

δεν νομίζω πως είνια της πολλαπλής!! είνια ακριβώς μετά το φιλτροκούτι. αν θυμάσαι υπαρχει αλλος ενας αισθητήρας πίσω ακριβώς απο το φιλτροκούτι. (του τεστιν 2 αισθητηρες μεχρι το airflow meter)

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
πρεπει να εχεις ενα βυσμα με καλωδια πρεπει να εχει ενα τετοιο! αν δεις ειναι σε πολλα αμαξια το ιδιο!!! στην δευτερη σελιδα αναφερει starlet 1.3 και ακριβως ετσι ηταν στο δικο μου! αν εχεις τετοιο απλα κανεις μια τρυπα στον λαιμο της φιλτροχοανης στην σωληνα της πχ και βαζεις εκει τον αισθητηρα αλλα να μην σου αφηνει κενα και χανει αερα! αν δεν το δειχνει σωστα η παραπανω σελιδα βαλε να ψαξει για αυτο το part number : 55728
ακριβώς αυτό είναι!!! δηλαδή λές ότι δεν θα έχω πρόβλημα έαν το βάλω στο λαιμό της χοάνης? (είναι ακριβό το airflow meter για να αντικασταθεί)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 29-01-12 στις 00:14. Αιτία: Συγχώνευση...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-01-12, 20:42
NikiforosGT Offline:
Moderator

αυτο που ειχα δειξει στην αρχη ηταν της πολλαπλης και εχω ενα παρομοιο επανω στην δικια μου στον 4EFTE!
το αλλο η πλαστικουρα που εδειξα μετα αυτο δλδ http://partfinder.smpeurope.com/inde...ype=Intermotor
το ιδιο ειχα στο σταρλετ και αυτο το εβαλα στην σωληνα της φιλτροχοανης! αυτο ειναι το air flow meter δεν ειχε κατι αλλο! βλεπω ιδιο δειχνει στο προγραμμα και στην EE111!
δες και εδω τι λενε http://www.toyotaownersclub.com/foru...howtopic=13526
οπως ειπα ξηλωσα γρηγορα το μοτερ και πεταχτηκε φιλτροκουτι κτλ και δεν θυμαμαι κατι αλλο!
το link της φιλτροχοανης που εδειξες δειχνει και ενα μαυρο κομματι σωληνα (υποθετω ειναι πλαστικο) αν ειναι μαζι αυτη, ανοιγεις τρυπα και βαζεις εκει τον αισθητηρα. Εμενα ετσι μου ειχε πει τοτε μηχανικος, ειχα βαλει στο σταρλετ οπως ειπα και δεν ειχα προβληματα, αλλα επειδη ηταν μεγαλη στα ψηλα κρεμουσε το μοτερ! πολυς αερας και λιγη βενζινη βλεπεις....
δες http://www6.pic-upload.de/30.12.10/ypjx5iyzcrmy.jpg

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 28-01-12 στις 20:59.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-01-12, 21:11
billias07 Offline:
Νεότατος

σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου!! θα ψάξω το ζήτημα μίγματος..... είναι κατι που δεν είχα σκεφτεί
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-01-12, 21:54
Το avatar του χρήστη g6_saligkaros
g6_saligkaros Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Κερατσινι
Δύναμη Σεβασμού: 233
g6_saligkaros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
γτ δεν βαζεις απλως ενα φιλτρο ελευθερας στο φιλτροκουτι?αστες τις χοανες καλυτερα σε αυτα τα μοτερ...δυσκολα θα σου δωσει,ενας φιλος που φοραει απλως φιλτρο ειδε διαφορα στα ψηλα προς το καλυτερο,μικρη μεν αλλα ειδε!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-01-12, 22:42
Το avatar του χρήστη PANOS SPEED
PANOS SPEED Offline:

Μοντέλο: corolla e11
Περιοχή: ΣΕΠΟΛΙΑ
Δύναμη Σεβασμού: 272
PANOS SPEED είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Βαλε..εχω στο δικο μου εδω και 5χρονια και δεν εχει κανει τσικ το αμαξι και εχει αρπαξει στα χαμηλα..συν εχει και γαμω τους ηχους οταν το ακους να ρουφαει..!!εγω κατηργησα το φιλτροκουτι τελειως το εχω μεσα μεν αλλα χωρις το καπακι..βεβαια εχω αλλαξει και τον προφυλακτηρα με αλλον και ο αερας σκαει ολος πανω στο φιλτρο..το μονο που κανω το βγαζω καθε καλοκαιρι και το καθαριζω..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-01-12, 00:26
Το avatar του χρήστη dimitrise111
dimitrise111 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E11 WRC REPLICA
Περιοχή: Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
Δύναμη Σεβασμού: 334
dimitrise111 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Και γω υπερ του ελευθερας στο μανισιο φιλτροκουτι ειμαι........
Με χοανη ειχα θορυβο αλλλα μολις αρχισε κατω απο το καπο να ανεβαινει η θερμοκρασια ψιλοζοριζοταν το μοτερ........βεβαια χωρις πατεντες να παιρνει αερα απο μπροστα..........δεν ξερω αμα εκανα πατεντα..........
http://www.corollaclub.com/forums/vb...o=view&id=5505
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλτροχοανη σε Corolla E12 ts0ts0s SUPPORT 25 15-08-10 21:18
ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΗ Κ&Ν th@nos TOYOTA COROLLA E 12 61 22-05-08 18:42
Φιλτροχοανη Απο Που? ZHNA TOYOTA COROLLA 111(G6) 9 27-07-06 02:22
Φιλτροχοανη Σε Αε111 1.6??? andreascorolla SUPPORT 4 13-06-06 09:25
Εξατμιση Φιλτροχοανη kjunior TOYOTA COROLLA 111(G6) 15 06-04-06 17:40

Page generated in 0,17558908 seconds (82,27% PHP - 17,73% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:19.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com