Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 508
Mε το ανοιγμα που ειχα κανει εγω τις προαλλες που ειχα πει με το Swift Sport ειμαστε κοπιες στα 400μ.περιπου και απο οτι ειδα απο το συγκριτικο που εβαλες Ιασωνα το δινει 16.3 400αρη τοσο που κανω και εγω δηλαδη...!!!!
Οποτε ΝΑΙ το SUZUKI νικα κατα κρατος το GOLF!!!Φυσικα μιλαμε για μαμα καταστασεις γιατι το 122 με ενα προγραμμα απο τα 133-135 πραγματικα αλογα φτανει τα 150+και η ροπη απο 20 κιλα στα 25-26++++ οποτε μετα αντιο ε!!!
Δύναμη Σεβασμού: 420
ευκολα το swiftaki μπροστα εχουν απιστευτο κιβωτιο που βοηθαει πολυ το μοτερ
Εγω περιμενω πως και πως το καινουριο sport,το αμαξακι θα ειναι απλα απιστευτο!!!
Δύναμη Σεβασμού: 201
παιδια το τευλευτεο golf ηταν που ειναι τουρμπατο,πηγενε καλα παντος,ενταξει ειμουν δυκαβαλος δεν λεω,αυτος εχει καινουργιο μοτερ,εμενα εχει πεσει λιγο απο τους κυλιτρους που εχω μετρειση δεν 100-100-η δυναμητου.20ν..αλλα παλη καλα.χαχα..εγω σε κορολλα αε111...black top..
Δύναμη Σεβασμού: 256
δεν εχει και μεγαλη διαφορα το καινουριο σουιφτ απο το παλιο.
γιατι δεν του βαζανε μια τουρμπινουλα να φτασει 140-50 αλογα
να πουλησουν πολα στους νεους?
ολοι μικρα τουρμπακια αγοραζανε-ουν τωρα τελευτεα.
Δύναμη Σεβασμού: 420
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vaggosss1
δεν εχει και μεγαλη διαφορα το καινουριο σουιφτ απο το παλιο.
γιατι δεν του βαζανε μια τουρμπινουλα να φτασει 140-50 αλογα
να πουλησουν πολα στους νεους?
ολοι μικρα τουρμπακια αγοραζανε-ουν τωρα τελευτεα.
Εξαρταται τι ζητας απο το αμαξι σου!το swift δεν ειναι για ευθειες,εχει αλλα χαρισματα