Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA AURIS Το καινουργιο (corolla ) Hatchback με την καινοτομο ονομασια για την αναφορα του σε πιο νεο κοινο. www.auriclub.gr |
|
|
|
ΠΡΌΒΛΗΜΑ Ή ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΌΣ ΘΌΡΥΒΟΣ??? |
|
07-01-12, 17:11
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΗΡΆΚΛΕΙΟ-ΚΡΉΤΗΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ΠΡΌΒΛΗΜΑ Ή ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΌΣ ΘΌΡΥΒΟΣ???
παιδιά έχω ένα καινούριο auris,κ στην αρχή στο ξεκίνημα κ κύριος όταν θα το αφήσω το αμάξι κάμποση ώρα ακίνητο,μου κάνει ένα θόρυβο στο ξεκίνημα κ άκουγετε από έξω.το πήγα στη toyota κ μου είπαν ότι ο θόρυβος αυτός είναι που ενεργοποιείται το αντισπιν κ ο ελενχος ευσταθιας.στέκει κάτι τέτοιο να ενεργοποιείται κάτι κ να κάνει το θόρυβο?
|
07-01-12, 17:24
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Ποιο Αuris ακριβως εχεις? και ποιας χρονολογιας? ο αδερφος μου εχει το 1.33 δεν υπάρχει antispin και τετοια πραγματα, απο το μυαλο τους τα βγαζουν? δικαιολογιες μου φαινονται εμενα.....επισης δεν υπάρχει ο θορυβος που περιγραφεις, πιστευω κατι αλλο ειναι!
|
07-01-12, 17:37
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dj.jorge
παιδιά έχω ένα καινούριο auris,κ στην αρχή στο ξεκίνημα κ κύριος όταν θα το αφήσω το αμάξι κάμποση ώρα ακίνητο,μου κάνει ένα θόρυβο στο ξεκίνημα κ άκουγετε από έξω.το πήγα στη toyota κ μου είπαν ότι ο θόρυβος αυτός είναι που ενεργοποιείται το αντισπιν κ ο ελενχος ευσταθιας.στέκει κάτι τέτοιο να ενεργοποιείται κάτι κ να κάνει το θόρυβο?
|
κάνει κάτι σαν κρακ κρακ?
έτσι είναι ενεργο/ση trc k.t.l
|
07-01-12, 18:38
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΗΡΆΚΛΕΙΟ-ΚΡΉΤΗΣ
|
|
ναι στο ξεκίνημα το κάνει αλλά όχι συνέχεια.είμαι όντως ενεργοποίηση του συστήματος?το μοντέλο είναι 12του 2011.κ έχει φίλε μου αντισπιν το 1.3είναι.
|
07-01-12, 18:57
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Αντισπιν το ESP λετε? παντως στου αδερφου μου (τον ρωτησα κιολας) δεν εχει αντιληφθει καποιον θόρυβο σαν αυτον που περιγραφεις.
Μηπως αυτο που λες εχει να κανει με το σταματημα - ξεκινημα μετα απο ακινησια? γιατι σβηνει το αμαξι οταν κατσει για καποια ωρα ακινητο.
|
07-01-12, 19:12
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΗΡΆΚΛΕΙΟ-ΚΡΉΤΗΣ
|
|
φίλε μου εμένα στο μοντέλο το δικό μου δεν έχει το σταμάτα ξεκινά.η κάθε έκδοση έχει τα δικά της δεν είναι μόνο η έκδοση του αδερφόυ σου...!ο θόρυβος είναι ένα κρακ κρακ στην αρχή μόλις ξεκινήσω.έχει το αμάξι esp.κ στο απότομο φρεναρίσμα μετά το κάνει.
|
07-01-12, 19:24
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Στο κάνει συνεχώς ή όταν βρέχει; Αυτό μου το κάνει εμένα μετά από βροχή γιατι πάει νερό στους δίσκους των φρένων. Ίσως να είναι επειδή είναι ακόμα αδούλεφτα τα τακάκια.
|
07-01-12, 19:43
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΗΡΆΚΛΕΙΟ-ΚΡΉΤΗΣ
|
|
όχι φίλε μου κάθε φορά μου το κάνει.στην όταν τους το πήγα μου είπαν ότι ενεργοποιείτε το νcs.τώρα τι να πω.για αυτο θέλω την γνώμη σας.
|
07-01-12, 19:44
|
Νεότατος
|
|
|
|
ο θορυβος που ακους ειναι οι βαλβιδες που ενεργοποιουνται του συστηματος abs κτλ μην ανησυχεις.
|
07-01-12, 19:55
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dj.jorge
φίλε μου εμένα στο μοντέλο το δικό μου δεν έχει το σταμάτα ξεκινά.η κάθε έκδοση έχει τα δικά της δεν είναι μόνο η έκδοση του αδερφόυ σου...!ο θόρυβος είναι ένα κρακ κρακ στην αρχή μόλις ξεκινήσω.έχει το αμάξι esp.κ στο απότομο φρεναρίσμα μετά το κάνει.
|
Νομιζα πως ειχαν ολα τα μοντελα αυτης της χρονολογιας! μαλλον το ABS το κανει! για τον θορυβο μετα απο βροχη που λετε το ακουω και στην corolla μου αλλα γινεται ΜΟΝΟ αν βρεχει και ειναι παρκαρισμενη και μετα την παρω και φυγω και αυτο μονο στο 1ο φρεναρισμα μετα δεν ξαναγινεται, και αυτο λογικοτατο ειναι, ΑΝ ειναι αυτό.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16088390 seconds (81,28% PHP - 18,72% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:46. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|