Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g6_saligkaros
με το megane ησουν λογικα γιαννη?μια χαρα παει ε?δεν το περιμενα να εχει και ταση για να μαζεψει μετα απο τοσο!μια χαρα!
|
Ε ναι φυσικα με το megane αλλα με ΝOS +40 PS (120 + 40 = 160 PS ) ετσι , οπως φαινεται και στην ωραια ΦΩΤΟ του Μητσου!Την ειχα γεματη (την μπουκαλα) για παρτη του Γιωργαρα!!!
Λογικο στα πολλα να μαζευω αφου με την αλλαγη απο 4η σε 5η επεφταν τα σχεδον 23 κιλα ροπης μπαμ στο μοτερ και το φορτωνε σαν τρελλο στα πολλα χιλιομετρα!!!!
Παντως οπως προειπα δεν το περιμενα απο το 20βαλβιδο(περιμενα να ειμαι πανω απο καροτσα εγω μπροστα
) αλλα το συγκεκριμενο θα τολμησω να πω οτι αν δεν ειναι το δυνατοτερο του club ειναι σιγουρα το γρηγοροτερο .........20βαλβιδο εννοω ε!!!
Και παλι ΜΠΡΑΒΟ!!!
ΥΓ: Θα ακολουθησουν και νεες μετρησεις με το οργανακι που μετραω και θα σας πω τι 0-100 και τι 0-400 μ. με τι ταχ.εξοδου και με το ΝΙΤΡΟ καθως μετα απο καιρο με προβλημα στον εγκεφαλο του NOS (απο το dynoday στην Αθηνα) τελικα εβαλα κουμπι manual και μαζι με τον εγκεφαλο , απλα τον εχω για ενεργοποιηση-απενεργοποιηση!!!