Οπως συμπτωματικα αναφερω και σε αλλο τοπικ το κουστουμι της επισκευης (και για το οτι καιει λαδι και για τα χιλιομετρακια του που τα εχει,) ειναι τα εξης
μερικη επισκευη μοτερ που εκανα ερυνα για τα ανταλλακτικα βγαινει 550-600 χωρις εργατικα. τιμες λιανικης.
τα ανταλλακτικα που ζητησα ειναι τα εξης
1) κουζινετα στροφαλου
2) κουζινετα μπιελων
3) ελατηρια πιστονιων
4) σετ φλαντζες κομπλε (δεν ξερω αμα τα τσιμουχακια βαλβιδων ειναι μεσα στο σετ)
5)βiδες για το καπακι της κεφαλης
++ οτι αλλο χρειαστει και στην πορεια της επισκευης συν οτι μπορει να μου διαφευγει και κατι απο αυτα που θα πρεπει να αλλαχτουν.
οποιος ξερει κατι παραπανω ας συμπληρωσει
τελικα γιαννηgt το κοστος απο οτι βλεπω και υπολογιζω ειναι αφορητο
για την τσεπη μου αυτο το διαστημα,γιαυτο τωρα που αλλαζω λαδια πηρα ενα λιτρο εξτρα για να το εχω καβατζα
αστο να καιει το ρημαδι μεχρι να ερθει ο καιρος του να του αλλαξω κυριολεκτικα τα
κλαπετα,για να βγει μια και καλη κτηνος απο το συνεργειο.
και εφοσον δεν βγαζει ντουμανι,σα παπορι στο γκαζωμα, και με ενδεικτικο σημαδι τη δυναμομετρηση, απο αλογα και ροπη ειμαι φυσιολογικα,
δεν του κανω τιποτα εκτος απο τα σερβισακια του μεχρι να ερθει η μεγαλη μερα του τσαρτζερ.
ε μεχρι τοτε ομως ενα πργραματααααακι μαζι με 8ποδι και CAI για να ηρεμησω λιγο,γιατι δεν ειμαι καλα τα
επινεφριδια μου πονανε!!!!!
και αυτο συνεπαγεται οτι πρεπει να σκορπισω λιγη αδρεναλινη γτ δε τη παλεβω ωρε!!!!
να πουμε και ενα αστειακι τωρα.....
κανω χρονομισθωση τον Greddy ψηνεται κανεις
Υ.Γ. ταιριαζει σε 1ΖΖ,2ΖΖ,3ΖΖ,4ΖΖ και σε Ε11
το αφεντικο τρελλαθηκε