Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
και εγω hr εχω και ουτε βρισκει και ειναι και ανετο.
|
εσυ δεν εχεις κονι! παντως στο starlet gt με eibach 3,5cm ηταν πολυ σκληρο και γινοσουν φραπεδιερα! εκτος αν εφταιγαν τα ελατηρια πχ αν ειχαν πεσει γιατι ετσι αποδειχτηκε στο τελος!
τελικα εχει 2 μοντελα λεει για corolla 92-αρχες 97 (Απριλιο) και μετα 97 (Μαιο) -2001 εμενα ειναι στην δευτερη ομαδα ετσι η τιμη δεν ειναι 460 ευρω αλλα 490 ευρώ και αυτο επειδη τα πισω εχουν αλλη διαμετρο στις μπουκαλες!
Υπαρχουν κιτ που κανεις απλα αμορτισερ coilover! αλλα αυτο συνεπαγεται και τα αντιστοιχα μειονεκτηματα! δλδ θυσια της ανεσης.....
ενα θεμα εχω εδώ :
http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=16712&page=1 και εχω δει πως γινεται και στα κονι.
edit : τελικα μου τα αφησε 470 ευρώ. Το weekend θα μοντάρω τα φυσίγγια επάνω στα kyb excel-g, θα κατασκευάσω με υλικά που ειχα στην δουλεια εναν εξωλκεα ελατηρίων γιατι που εψαξα ειναι πολύ ακριβοί και το επόμενο weekend θα γινει αλλαγη των αμορτισερ, αν θελει κανεις να ερθει καμια βολτα απο το εξοχικο Κυριακη πρωι αυτη ή την αλλη για να κανουμε καμια δουλεια μπορει να μου πει με PM!