Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-11-11, 15:50
Το avatar του χρήστη MITSOS
MITSOS Offline:

Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 348
MITSOS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ωραίος ο Γιάννης!
Πολλά + από εμένα πάντως για το ότι αναφέρθηκες στην αναλογία κιλών ανά ίππο που είναι το πιο σωστό όταν αναφερόμαστε σε ανοίγματα.
Είναι πολλοί εκείνοι που πιστεύουν ότι επειδή έχουν 50-60 άλογα παραπάνω θα είναι μπροστά από τον άλλο.
Παιδιά να κάνετε πάντα μια πρόχειρη διαίρεση.
Μια διαφορά 200-300 κιλών μπορεί να είναι αντίστοιχη με μια ικανή αύξηση ιπποδύναμης.
Παλιά 18-11-11, 19:20
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Τhanx παιδια!
Σαλιγκαρε οχι keep walking αλλα το σωστο ειναι keep DRAG RACING.......
Αληθεια μια απορια οι TS ποσο ζυγιζουνε?Ξερει κανεις ακριβως ,την εχει μετρησει σε πλαστιγγα(απο περιεργεια εννοω) ή απο περιοδικα?

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Παλιά 18-11-11, 19:29
Το avatar του χρήστη kourou
kourou Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 173
kourou είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μετα απο πολυ καιρο αποφασισα να βγω στο γρηγορο στεκι της θεσσαλονικης (καρφουρ φοινηκα)! οταν αρχισα να μηλαω με τα παιδια διαπιστωσα οτι τα ts δεν τα εχουν σε καθολου υποληψη και αρχισαν να με κολανε αρκετη για να ανοιξουμε! αν και δεν ειχα σκοπο να ανοιξω λογο οτι τα συγχρονιζε δευτερας και τριτης ειναι φαγωμενα αποφασισα να τους κανω την χαρη! το πρωτο πατημα ηταν με ενα ραλυ το οποιο δηλωνε 140 αλογα! του ειπα και ανοιξαμε με δευτερες και αντι για κορνες του ειπα να πατησει πρωτος το αποτελεσμα ηταν γυρο στην μια κολονα! αμεσως μετα με περιλαβαν οι χοντακηδες τους ειπα να ανοιξω με τον πιο γρηγορο το οποιο ηταν ενα civic τριπορτο του 96 με integra μοτερ με τα 197 αλογα φ.π.ε και 15αρες ζαντες! δωσαμε απο δευτερες γυρω στα 60 και μεχρι τα 220 που κοψαμε λογο αυτοκινητων πηγαιναμε διπλα διπλα! μετα απο αυτο αρχισαν να αναθεωρουν για τα ts! το αμαξι μου ειναι 205 αλογα δυναμομετρημενο και 19.1 κιλα ροπη! συγνωμη αν σας κουρασα!
Παλιά 18-11-11, 19:38
Το avatar του χρήστη ΜΑΝΩΛΗΣ 19
ΜΑΝΩΛΗΣ 19 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 236
ΜΑΝΩΛΗΣ 19 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Θέλω να κάνω μία ερώτηση.Έχει ανοίξει κανείς με corolla ts με xsara 2.0 vts αυτό με τα 177?Έχω ένα φιλαράκι που με αυτό το αμάξι και φίτρο,εξάτμιση και ενισχυτικό οκτανίων ρίχνει 2 αμάξια σε s2000 και κολώνα corsa opc......Τα φώτα σας!!!!!!!!!!!!!!!Σε λίγο θα το παει και για πρόγραμμα...........
Παλιά 18-11-11, 19:45
Το avatar του χρήστη makiscorolla
makiscorolla Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla e12 carina e
Περιοχή: θεσσαλονικη
Δύναμη Σεβασμού: 222
makiscorolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γενικοτερα ειναι πολυ υποτιμημενα τα TOYOTA να φανταστεις μια φορα πριν απο 6 χρονια+(οταν συχναζα εκει) κυκλοφορουσε ενα γρηγορο 11αρι corolla 20v σπινιαριζε και την τριτη οταν εφευγε απο το carefour,ειχε ανοιξει μια φορα το καπο και κοιτουσαν μερικοι την εισαγωγη και ρωτουσαν που το εφτιαξε,δεν ηξερε κανεις οτι ειναι ετσι απο το εργοστασιο,ουτε εγω βεβαια.
Παλιά 18-11-11, 19:59
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Η αληθεια ειναι οτι αυτο το μοτερ επειδη δεν ηρθε Ελλαδα δεν το ξερει σχεδον κανεις.....
Τωρα Μανωλη οσο αφορα για το xoara το διλιτρο ειναι σαν αυτα της αστυνομιας!
Υποτιθεται οτι ειναι 167 αλογα και οχι 177 που αναφερεις!
Σε μαμα μορφη ειναι κηδειες αλλα σαν διλιτρο που ειναι αν το σκαλισεις σιγουρα σηκωνει αρκετα αλογα......
Αυτου του γνωστου σου για να ριχνει σε S2000 2 αμαξια ξερεις τι σημαινε?
Οτι εφοσον το S2000 κανει 400αρι σε περιπου 14.6 δευτ,αυτο κανει κατω απο 14.4 και σιγουρα εχει πολλα μα παρα πολλα αλογα πανω .......
Εξισου και το OPC ειναι οπλο και δεν ριχνεις κολονα σε αυτο με λιγοτερο απο 200-220 αλογα!
Αρα συμπερασμα ή ειναι μπουνια ατμοσφαιρα ή το βελτιωτικο οκτανιων που σου λεει ειναι ΝΙΤΡΟ με παροχη +50 ιππους και κανει τετοιες διαφορες με τοσο αξιολογα αμαξια!
Φυσικα με αυτα που μας λες το TS θα χασει πανω απο κολονα!!!!

Φιλε courou τι specs ειναι το TS σου και εχεις 205 αλογα και 19.1 ροπη και σε τι δυναμομετρο εχεις μετρηθει?
Παντως πολυ καλα σταθηκες με το civic integra!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!

Παράθεση:

Παλιά 18-11-11, 20:45
Το avatar του χρήστη ΜΑΝΩΛΗΣ 19
ΜΑΝΩΛΗΣ 19 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 236
ΜΑΝΩΛΗΣ 19 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σε κάθε γέμισμα βάζει ένα λίτρο ενισχυτικό οκτανίων ένα πορτοκαλί που πουλάνε στα βενζινάδικα....Δεν έχει ούτε έκκεντρα το αμάξι του...έτσι το πήρε και θα το πάει και για πρόγραμμα ανδριαννάκη μου είπε...έχει πάθει όλη η παρέα πλάκα με αυτό το αμάξι....Υπάρχουν 2 παρτίδες 2λιτρα όπως ισχυρίζεται αυτός.Μία με 163 που φορούσαν τα xsanthia και τα xsara-περιπολικά και μία με τα 177 όπως μου είπε.ολόσωμη εξάτμιση+100αρα+ενισχυτικό και καμιά φοράδεν φοράει και το φίλτρο στον παπά γιατί όπως λέει όταν έχει βενζίνες του δίνει το άφιλτρο....τωρα τι να πω....Πήγαινε κοπίο με astra gtc 1ο στάδιο όταν δεν έβαζε βενζίνες,τώρα πάει καλύτερα.
Παλιά 18-11-11, 21:40
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μανωλη ειχε δυο εκδοσεις οπως λες αλλα οχι τετοιες!
1) 136 αλογα ,τρελλη κηδεια
2) Αυτη που σου ειπα με τα 167

Οτι το πηρε ετσι το αμαξι περιπλεκει και αλλο τα πραγματα γιατι πραγματικα δεν ξερεις τι εχει κανει ο προηγουμενος ιδιοκτητης!
Παντως απο την στιγμη που ανεφερες τα δυο αυτα πατηματα με αυτα τα αμαξια τοτε ειναι κατι παρα μα παρα πολυ καλο και σιγουρα οχι 170 και 180 αλογα ,αλλα πολυ παραπανω......
Αν και με το S2000 ειδικα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ενα τετοιο αμαξι με οτι και να του κανεις ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΑ να μπορεσει να ριξει 2 αμαξια σε S2000!
Εγω λεω οτι μου μυριζει ΝΙΤΡΑ η δουλεια.......

Οσο αφορα το 1λιτρο ενισχυτικο που λες και ολο το ντεποζιτο με ενισχυτικο να γεμισει δεν θα καταφερει κατι καλυτερο απο 4-5 αλογα παραπανω,αποδεδειγμενα απο μενα!
Ακομα και αγωνιστικο καυσιμο να βαλεις σε ενα μοτερ ,αν δεν τροποποιησεις το προγραμμα να δουλεψει για αγωνιστικο καυσιμο ,απλα πετας τα λεφτα σου και τιποτα παραπανω!Με 100 καθαρα οκτανια ενας κινητηρας ειναι στο 100% των δυνατοτητων του και ετσι ενα ενισχυτικο απλα ενισχυει την βενζινη πρατηριου!!!!
Μην σε παραμυθιαζει ο οποιοσδηποτε για να στο παιξει εξυπνος!!!
Εγω αυτα που σου λεω με τις βενζινες τα εχω πιστοποιησει και στο δυναμομετρο του φιλου μου μηχανικου!
Απο 95αρα σε 100αρα και σε 100αρα με 1 ενισχυτικο και σε 100αρα με 2 ενισχυτικα τα αποτελέσματα ειναι 2 εως 3 αλογα στα 120!!!! Μετα απο ενα σημειο και τα πολλα οκτανια λειτουργουνε αντιστροφως αναλογα και δημιουργουνε προαναφλεξη τα λεγομενα <πειρακια>!ΑΝ δεν τροποιησεις το προγραμμα ετσι.......

Παράθεση:

Παλιά 18-11-11, 23:07
Το avatar του χρήστη g6_saligkaros
g6_saligkaros Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Κερατσινι
Δύναμη Σεβασμού: 232
g6_saligkaros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλα εχω την εντυπωση οτι ο πρωτος που το ειχε ειπε μια τιμη στο παιδι που το αγορασε δικια του με προσωπικη εκτιμηση οπως και αυτη την ιστορια με τα μοντελα....κι εγω συμφωνω με τον γιαννη αυτα τα αλογα εχω ακουσει...

μπραβο στον kourou!!!ειναι σαν ιεροκυρηκας,διαδιδει την δυναμη της τουοτα επαξια!αχαχαχ ειδικα με το μοτερ=κοφτες=λυσσα integra!
Παλιά 18-11-11, 23:30
Το avatar του χρήστη kourou
kourou Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 173
kourou είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
δεν ρωτησα τη μαρκα ειναι γιατι απλα δεν με ενοιαζε τοσο αυτο οσο να παρω μια μετρηση τωρα και μια σε λιγο καιρο που θα αλλαξω εξατμιση! το αμαξι το μετρησα στο μαγαζι taxopoulos tunning! το αμξι φοραει εισαγωγη intzen, χταποδι dc sports με ροικη που το εκανα μονος μου και εξατμιση φ60 χωρις καταλυτη και μεσαιο!
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικα ανοιγματα και κοντρουλες Corollakiδων Νο 7.5 Beta endurasKE-30 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1180 27-01-17 01:04
Χρονια πολλα!!!!! Νο 3,01 Beta endurasKE-30 OFF TOPIC 382 26-12-15 11:52
Videakia No 4,01 beta endurasKE-30 OFF TOPIC 150 06-11-15 22:17
Καλησπέρα - Corolla E12 Version? ChrisGR Ειμαι νεος 16 17-12-14 17:47
Φιλικα Μαχαιρωματα Nikos ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ 181 05-08-13 23:57

Page generated in 0,18328094 seconds (76,34% PHP - 23,66% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:34.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com