Χτες μου ήρθε το κλειδί και οι πρώτες εντυπώσεις είναι ..μέτριες. Είναι αρκετά μεγάλη γκουμούτσα, αλλά αν κρίνω απ'το μέγεθος της λεπίδας μάλλον δεν γίνεται διαφορετικά. Ίσως να μπορούσαν να το κάνουν λίγο πιο λεπτό, αλλά και πάλι.. Το κλειδί επάνω είχε άλλη λεπίδα, αλλά όπως σας είπα ζήτησα VALEO και στη συσκευασία μου την είχαν ξεχωριστά (χωρίς έξτρα χρέωση!). Τώρα θέλω να την αλλάξω πριν πάω στον κλειδαρά γιατί θα είναι σαν να τον κοροϊδεύω αν του πάω δικιά μου λεπίδα, αλλά δυσκολεύομαι λίγο. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Έχει μια πολύ μικρή τρυπούλα στη βάση αλλά δεν έχω τόσο λεπτό εργαλείο αν θέλει ξεβίδωμα, και δεν ξέρω αν υπάρχει, γιαυτό λέω μήπως θέλει κάτι άλλο. Μόλις το φτιάξω στον κλειδαρά θα δω και το immobilizer αν έχει πρόβλημα γιατί η πλακέτα μπαίνει αρκετά μακριά απ'το κλειδί. Επίσης για να χωρέσει η πλακέτα πρέπει να βγει το πλαστικό μαύρο κάλυμμα της μπαταρίας ή να φαγωθούν λίγο κάτι πλαστικές βασούλες που έχει.
edit: Το έφτιαξα τελικά στον κλειδαρά. Ήταν όντως δύσκολο γιατί και αυτός παιδεύτηκε αρκετά, αλλά η δουλειά έγινε (5€). Τελικά το immobilizer δεν λειτουργεί, οπότε το έβγαλα απ'το κύκλωμα του κλειδιού και το έβαλα πιο κοντά στη λεπίδα. Το κλειδί έχει θηκούλα για το immobilizer δίπλα στη λεπίδα, οπότε το έβαλα εκεί και μετά ήταν όλα κομπλέ! Τελικά βολεύει το αναδιπλούμενο!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andreasece : 14-12-11 στις 02:03.
|