Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Kλασικός Μαραθώνιος ή απάτη???
Παλιά 10-11-11, 20:49
Το avatar του χρήστη TARZAN
TARZAN Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Corolla E11
Περιοχή: Βύρωνας
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 265
TARZAN είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Kλασικός Μαραθώνιος ή απάτη???

Eπειδή είμαι αρκετά χρόνια αθλητής, είχα την ιδέα φέτος να τρέξω στον μαραθώνιο(όχι όλο), για την χαρά της συμμετοχής και μόνο.Αρχισαμε λοιπόν, να μαζευόμαστε μερικά άτομα, αφού όλοι είπαμε ότι είναι μια πολύ καλή ιδέα. Ο κλασικός μαραθώνιος λοιπόν, ο οποίος αποτελεί ένα παγκόσμιο γεγονος πολύ σημαντικό για την χώρα μας(και περνάει και ένα μήνυμα κατα την γνώμη μου για τις μέρες που ζούμε), ο οποίος έχει ένα σωρο χορηγούς(και μεγάλους χορηγούς), έχει κόστος συμμετοχής για όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δηλαδή ζητάνε από τον απλό Έλληνα υπερφορολογούμενο, να πληρώσει για να πάρει μέρος σε μια τέτοια διαδρομή, η οποία επιπλέον λαμβάνει χρηματοδότηση από τόσους χορηγούς και έχει και την βοήθεια εθελοντών.
Πραγματικά, άλλη μια εθνική ξεφτίλα, σε λίγο θα ζητάνε συμμετοχή από τους μαθητές για τις παρελάσεις...
Για όποιον τον ενδιαφέρει, ο τιμοκατάλογος......http://www.athensclassicmarathon.gr/...?pagenb=148754
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-11, 20:56
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Δεν γνωριζω κατι απο αυτα που λες, ο αδερφος μου τρεχει στον μεγαλο Μαραθωνιο http://www.athensclassicmarathon.gr/...x?pagenb=21511 δεν μου εχει αναφερει κατι για πληρωμη, περσυ ειχε τρεξει πρωτη φορα και θα τρεξει τωρα ξανά. Θα τον ρωτησω ομως αυριο που θα τον δω.

Μιας και λεμε για Μαραθωνιο και το εξοχικο μου ειναι κοντα στον Τυμβο δειτε και μερικες καλες φωτος απο του 2010!

http://s180.photobucket.com/albums/x...ovrios%202010/

Y.Γ οι φωτος με την θαλασσα ειναι στην παραλία Τυμβου Μαραθώνα νωρις το πρωι απλα με το προγραμμα set φαινεται σαν ηλιοβασιλεμα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-11, 20:58
TARZAN Offline:
Πορωμένο Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν γνωριζω κατι απο αυτα που λες, ο αδερφος μου τρεχει στον μεγαλο Μαραθωνιο http://www.athensclassicmarathon.gr/...x?pagenb=21511 δεν μου εχει αναφερει κατι για πληρωμη, περσυ ειχε τρεξει πρωτη φορα και θα τρεξει τωρα ξανά. Θα τον ρωτησω ομως αυριο που θα τον δω.

Μιας και λεμε για Μαραθωνιο και το εξοχικο μου ειναι κοντα στον Τυμβο δειτε και μερικες καλες φωτος απο του 2010!

http://s180.photobucket.com/albums/x...ovrios%202010/

Y.Γ οι φωτος με την θαλασσα ειναι στον Τυμβο νωρις το πρωι απλα με το προγραμμα set φαινεται σαν ηλιοβασιλεμα!
Δες το Link, ή πήγαινε στις συμμετοχές.Όχι απλά έχει κόστός , αλλά είναι και μεγάλο
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-11, 21:03
NikiforosGT Offline:
Moderator

Μολις τον ρωτησα και μου λει πως ειναι 25 ευρώ ετσι ηταν στην αρχη, και αν εισαι μεσω συλλογου +10, δεν γνωριζει τα αλλα κοστη τι ειναι, αν ομως εχεις ξανατρεξει και εχεις κατω απο 3,5ωρες μεχρι το τερμα τοτε καθε φορα που τρεχεις τον ΚΑΝΟΝΙΚΟ Μαραθωνιο ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ δωρεαν, δλδ φετος ο αδερφος μου δεν πληρωσε ουτε ενα Ευρω!
αλλα αυτο ισχυει ΜΟΝΟ για το Πανελληνιο πρωταθλημα και τον μεγαλο Μαραθωνιο!

http://www.athensclassicmarathon.gr/...x?pagenb=21564

αυτα που πληρωνεις ειναι διαφορες παροχες οπως διαφορα φαγωσιμα που δινουν, μπλουζες, νερα, ισοτονικα κτλ κτλ, μην ξεχναμε ολη η διοργανωση εχει και καποιο κοστος, ειδικα αν δεις μετα ποσα ατομα πρεπει να μαζευουν τα σκουπιδια που μενουν σε 40+χλμ διαδρομης!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-11, 21:11
TARZAN Offline:
Πορωμένο Μέλος

Nαι όμως δες πόσους χορηγούς έχει...για μένα είναι ξεφτίλα να ζητάνε λεφτά από τον απλό Έλληνα που πάει να τρέξει για την συμμετοχή.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-11, 21:14
NikiforosGT Offline:
Moderator

οι χορηγοι μαλλον τελικα φαινεται να ειναι για διαφημιση αφου τα πληρωνουν ολα και με το παραπανω οι συμετεχοντες!!! ο μονος τροπος να μην πληρωνεις ειναι να τρεχεις για 2η φορα και βαλε γιατι την 1η πληρωνεις κανονικα, τον μεγαλο μαραθωνιο στο πανεληνιο πρωταθλημα που πρεπει να τερματιζεις με χρονο το πολυ 3,5 ωρες! παντως εγω Κυριακη πρωι θα ειμαι στην αφετηρια για να παω τον αδερφο μου με την turborolla και μετα θα ειμαι στον Τυμβο για φωτογραφιση, αν ενδιαφερεται κανεις να βρεθουμε καπου εκει μου λεει!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-11, 21:40
Το avatar του χρήστη g6_saligkaros
g6_saligkaros Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Κερατσινι
Δύναμη Σεβασμού: 232
g6_saligkaros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TARZAN Εμφάνιση μηνυμάτων
Nαι όμως δες πόσους χορηγούς έχει...για μένα είναι ξεφτίλα να ζητάνε λεφτά από τον απλό Έλληνα που πάει να τρέξει για την συμμετοχή.
μια μονιμη ξεφτιλα κι ενα συστημα που αιμοραγει απο παντου,αυτο βλεπω..
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ηλεκτρονικό Τσιγάρο: επαναστατική καινοτομία ή απάτη; mpesikos OFF TOPIC 1 04-11-09 16:12
Βλαστοκύτταρα. Απάτη ή προοπτική...; MARMEL OFF TOPIC 100 18-11-08 21:32
Η απάτη και η κερδοσκοπία του πετρελαίου gaspas ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 60 19-06-08 20:33

Page generated in 0,14732409 seconds (81,03% PHP - 18,97% MySQL) with 37 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:29.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com