Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-11-11, 20:42
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Τώρα εχει αρχισει να τσιμπαει λαδακι αλλα ελαχιστο, αν γινει χειροτερα θα δω τι θα κανω, θα ελεγξω πρωτα το ρηγμα και αν δεν ειναι μεγαλυτερο απο τοτε θα προχωρησω σε επισκευη της που ειναι η ποιο φτηνη λύση! και εννοειτε οτι θα μπουν νεες φλατζες και νεο χταποδακι!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-11-11, 17:09
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa Εμφάνιση μηνυμάτων
Παρεπιπτόντως, Τ25, CT9 hybrid απο το site ή TD04 (Παίρνει και td05 αλλα νομίζω ξεφέυγουμε).

Θα μπορούσε ο Νικηφόρος και ο καθένας μας με τον "μαμα" 4E-FTE να βάλει κάποιο απο τα παραπάνω turbo χωρίς τρελές αλλαγές; Εκτος απο την πολλαπλή εξαγωγής που μάλλον θα πρέπει να αλλαχτεί;
Συμφωνω και εγω ,γιατι να βαλεις παλι την ιδια την CT9?
Παιρνεις μια Τ25 και εχεις και δυνατοτητα παραπανω αλογων αλλα και πιο ξεκουραστη λειτουργια αφου με την Τ25 θα βγαλεις τα ιδια αλογα με λιγοτερη πιεση απο την μαμα!ΟΚ θα λαγκαρει ελαχιστα παραπανω ,αλλα θα ειναι αμελητεα η διαφορα!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-11-11, 09:37
NikiforosGT Offline:
Moderator

Γιάννη δεν θα συμφωνήσω μαζί σου! ειναι ανάλογα τι θελει ο καθενας μας απο αλογα! οπως ειπα και ποιο πριν ειμαι 100% ευχαριστημενος με την αποδοση της μαμα τουρμπινας με μαμα πιεση, δεν με ενδιαφερει για τπτ παραπανω, οποτε τα θεωρω απλα πεταμενα χρηματα! με νοιαζει μονο να μην καιει λαδια και να μην χανει πιεση! το 2ο δεν το κανει, κανει μονο το 1ο αρα ειναι επισκευασιμη με ενα κιτ επισκευης που ειναι και πολυ φτηνό. Για να βαλω αλλη τουρμπινα θελω 1000 αλλα πραγματα απο αλλο i/c (γιατι εχω το μαμα μπροστά) μεχρι αναρτηση γιατι ειμαι με μαμα ελατηρια, καθως και φρενα γιατι εχω τα μαμα μπροστά. Και βαλε μετα ποσα αλλα μηχανικα πραγματα που τα γνωριζεις φανταζομαι. Επίσης θα βαλω υδρογόνο για να καιω λιγοτερο και ισως και υγραεριο αργοτερα! δεν θελω να το κανω να καιει περισσοτερο! και δε νομιζω πως σκοπος του να βαλουμε μεγαλυτερη τουρμπινα ειναι να βγαζουμε λιγοτερα αλογα! Το παρον τοπικ εχει σκοπο να βρουμε ΑΝ υπάρχει γιατι ακομα δεν βρηκα, καποιο tutorial ή αν κανεις το εχει κανει, να βοηθησει ΠΩΣ κανουμε ανακατασκευη την τουρμπινα αυτη μαζι με φωτογραφιες. Μαλιστα χτες βρηκα για μια αλλη στο youtube videos και ειναι σχεδον ιδια με την ct9!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=PSZtP949JHU (part 1)

http://www.youtube.com/watch?v=wqXe0ln7-WQ (part 2)

οποτε οταν μιλαμε για κιτακι επισκευης ακομα και με κοστος 40-50 ευρω δεν βλεπω κανεναν απολυτως λογο να αλλαξω τουρμπινα! το μονο που θα κανω ειναι να βαλω νεες φλατζες καθως και μια aftermarket πολλαπλη γιατι εχει ραγισματα στα τοιχωματα της εξοδου του 3ου κυλινδρου η μαμίσια, όπως παθαίνουν όλες αυτές!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-11-11, 10:09
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Η ιδανικη λυση για καποιον που δεν θελει να δωσει λεφτα ειναι μια CT9 μεγαλωμενη στην εισαγωγη ετσι δεν αλλαζεις ουτε εξαγωγη ουτε downpipe τπτ και εχεις +10 στην ιδια πιεση.
Οπως και να το κανουμε ολες οι εργοστασιακες CT9 ειναι τουλαχιστον 12 χρονων , ενταξει τι αλλο να σου κανει μια τουρμπινα τουλαχιστον 12 χρονων που δεν εχει ανοιχτει ποτε ουτε για σερβις..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-11-11, 11:18
aliengoa Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 254
aliengoa είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμφωνω και εγω ,γιατι να βαλεις παλι την ιδια την CT9?
Παιρνεις μια Τ25 και εχεις και δυνατοτητα παραπανω αλογων αλλα και πιο ξεκουραστη λειτουργια αφου με την Τ25 θα βγαλεις τα ιδια αλογα με λιγοτερη πιεση απο την μαμα!ΟΚ θα λαγκαρει ελαχιστα παραπανω ,αλλα θα ειναι αμελητεα η διαφορα!
Εγώ θυμάμαι Punto GT που άλλαξε την εργοστασιακή IHI με μια T25. Και μόνο αλλάζοντας λίγο το προγραμμα είχε τεράστια διαφορά (αν και δεν έκανε το τρελό overboost που κάνει η IHI). Στα εργοστασιακά επίπεδα και νομίζω με 1,2ct έφτανε τα 160hp. Πήγαινε πολύ καλά στο δρόμο και νομίζω και πιο άνετα. Για κατανάλωση δεν θυμάμαι.

Εγώ θα πήγαινα σε μια τέτοια λύση η οποία είναι αρκετά γνωστή και διαδεδομένη. Και θα έχεις και πολύ καλύτερη τουρμπίνα ακόμα και καινούργια. Το μόνο πρόβλημα είναι τα λεφτά.
Αν δεν μπορείς να τα διαθέσεις πας με κλειστά μάτια σε ανακατασκευή της παλιάς CT9 και την μεγαλώνεις και λίγο.

Μια τελευταία ερώτηση: το πάντρεμα της CT9 με την CT12 βγάζει μια τουρμπίνα μεγαλύτερης παροχής απο οτι η CT9. Η ECU θα μπορεί να διορθώνει το μίγμα μόνη της; Το ίδιο θα κάνει και με την T25;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-11-11, 11:55
wastegate Offline:
Moderator

Ναι το ιδιο ειναι αλλα εως ενα σημειο ομως..
Εως το 0,8 δεν εχεις κανενα προβλημα γιατι αναλογα με τον τυπο του εγκεφαλου καπου εκει ειναι και κοφτης πιεσης..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-11-11, 12:05
NikiforosGT Offline:
Moderator

Αν καταφερω να βρω CT12 αφου και εκει υπαρχουν κιτ επισκευης δεν μπορώ να τις παντρεψω οπως στο how to? τι παραπανω εχω να κερδισω? μπορω να δουλευω με λιγοτερη πιεση και να αποδιδει καλυτερα? ή θα θελει περισσοτερο καυσιμο ? το ζητούμενο για εμένα είναι να μην καιω περισσοτερο καύσιμο! ο κοφτης πιεσης τουλαχιστον στου GT την ECU ειναι 0.87 bar, εμενα δεν με ενδιαφερει να τον αφαιρεσω γιατι απλα δεν ασχολουμε με μεγαλυτερες πιεσεις, αν δουλευει οκ στα 0.8 δεν θα με χαλαγε.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-11-11, 12:09
wastegate Offline:
Moderator

Μπορεις να το κανεις αυτο μιας και κρατας τα μουτρα της CT12 και τον κωλο της CT9 αν θυμαμαι καλα..
Το θεμα ειναι αν μπεις σε αυτη την διαδικασια καλυτερα μεγαλωσε την CT9.
Επισης το καυσιμο το ρυθμιζει ο εγκεφαλος εως ενα σημειο τωρα αν θα καψεις παραπανω σε βολτα οχι το ιδιο και λιγο λιγοτερο σε πατηματα οτι παει καει κιολας νομος απαραβατος!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-11-11, 12:15
NikiforosGT Offline:
Moderator

http://www.toyotagtturbo.com/forums/...20Supra%20CT12

για αυτο λεω, αλλα οπως ειπα στο αλλο τοπικ εχω μαλλον (ισως να την εχω δωσει) μια IHI απο μαμα punto GT 1.4 αν κανει με τον ιδιο τροπο και την εχω ακομα μπορώ να το κανω!
Αυτο που λες μπορω να το δοκιμασω! εχω μια διαλυμενη Ct9 (λειπει μονο το μαντεμι και το actuator) οποτε μπορω αν εχω την ΙΗΙ να δοκιμασω αν χωραει στο κελυφος εισαγωγης της ct9!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-11-11, 12:22
wastegate Offline:
Moderator

Αυτο ειναι που σου ειπα παραπανω!Μουτρα απο CT12 και τον κωλο της CT9!!
Δεν ειναι και τοσο ευκολο αυτο παντως ειδικα αν λυθει ο αξονας εκει γινεται η μαλακια μετα θελει ζυγοσταθμιση!

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ανακατασκευή δαγκάνας φρένου nvrkp streetracing TOYOTA COROLLA E 12 21 23-05-17 19:51

Page generated in 0,17217302 seconds (82,59% PHP - 17,41% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:48.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com