Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
καλα το ανοιγμα με το bravo ειναι το πιο κουλο ειναι 155αρι fpe δλδ κανα 190 ευκολα και του ριχνει.ισως το πιο κουλο απο τα ανοιγματα του,τα αλλα δικαιολογουνται με βαση τι δηλωνει το παιδι
|
νομιζω ειναι 120αρι φπε ή 150 στοκ το bravo.. κατι τετοιο δεν ειμαι σιγουρος ομως... παντως πατανε σταση..λιγα μετρα και το bravo ειναι αρκετα βαρυτερο.. οποτε μεχρι εκει μπορει να κρατηθει το ibiza μπροστα λογικα... μιλαω ομως με πολλες επιφυλαξεις γιαυτο το πατημα ...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX
νομιζω ειναι 120αρι φπε ή 150 στοκ το bravo.. κατι τετοιο δεν ειμαι σιγουρος ομως... παντως πατανε σταση..λιγα μετρα και το bravo ειναι αρκετα βαρυτερο.. οποτε μεχρι εκει μπορει να κρατηθει το ibiza μπροστα λογικα... μιλαω ομως με πολλες επιφυλαξεις γιαυτο το πατημα ...
|
εδω ειναι τα σχολια του παιδιου με το bravo για το πατημα..:
dvader wrote:
Πολλα πατηματα σημερα στο battle κ ειδικα απο σταση που το χαρηκα πολυ
το ιμπιζακι τα γνωστα,140-145 αλογα ατμο
με τη σειρα που εγιναν:
*vs fiat bravo(το 155αρι)φιλτρο -προγραμμα-εξατμιση
1ο πατημα 1ες ρολ με πολυ σπινιαρισμα το φιατ στην αρχη με αποτελεσμα να βρεθω 3-4 αμαξια μπροστα στο τελος
2ο πατημα 2ες ρολ μεχρι τα 300 μετρα που μας εκοψαν περιπου ημουν 1,5 αμαξι μπροστα
3ο πατημα 2ες ρολ δεν κουμπωσα 3η αλλα συνεχισα με αποτελεσμα μισο αμαξι πισω 400αρι με ταση να μαζευω
*vs rallye σκουπα-εξατμιση κλασσικα...
1ο πατημα 1ες ρολ 1 αμαξι μπροστα το ραλυ στο 400αρι
2ο πατημα σταση-400 παλι ενα αμαξι μπροστα το ραλυ
*vs corsa 1.4T 215 hp σταση-400 πεταγομαι 1ες-2ες τριτη μαζευει κ περναει με 2 κενα μπροστα στο 400αρι
*vs 206 2.0lt φιλτρο-εξατμιση-σφυρηλατο(to παιδι ετοιμαζει καλο project)
1ο πατημα σταση-400 1ες 2ες μπροστα εγω κ καποια ταχυτητα δν κουμπωσε στο παιδι κ κοψαμε.
2ο πατημα 1ες ρολ οπου σε καθε ταχυτητα ανοιγα καμποσο με αποτελεσμα γυρω στην κολωνα μπροστα στο 400αρι
*vs punto crab σταση-400 με αποτελεσμα γυρω στα 4 κενα μπροστα εγω.
αν μπερδεψα καμια διαφορα λογω των πολλων πατηματων διορθωστε με...
απαντηση παιδιου με bravo :
"φιλε να το χαιρεσαι το seat παει μπαλα για ατμοσφαιρα....
Ειμαι ο χρηστος που οδηγουσα του κουμπαρου μου το fiat bravo!!!
Στην 1κοντρα απο 1ες εκτός το γράψιμο που λες!!! δεν συνεννοηθήκαμε και σωστά και μου είπες οτι πάτησες και 1ος!!!!
Ασε που δεν το ξερω το αυτ/το νόμιζα οτι βγάζοντας το αντισπιν μπαίνει και το sport. [χαχαχαχα σκατα τα εκανα σημερα!!!!!!] Και πήγαινε με τη μικρή πίεση για αυτο ειχαμε και μεγάλες διαφορές. στο 1 πάτημα.......................... [2] πατημα δεν θυμάμαι να εισαι τόσο μπροστά που λες αλλα δεν τρέχει και τίποτα γιατι μπορει να το έκοψες πιο νωρίς δεν το καταλαβα. εγω δεν έκοψα πάντως !!!! θα δουμε και τα v
kia που θα εχουν τραβήξει τα παιδια !!!!!
[3] πατημα ηταν το fiat μισο αυτ/το μπροστα !!!!
πάντως απο τα πατήματα που βλεπω που εκανες μια χαρα έκατσε το fiat για τα kg!!!!
α εχεις δει με κανένα αλλο fiat bravo???
εδω να πω οτι το fiat ειναι κομπλε με καθίσματα, ρεζέρβες, κουκούλες,εργαλεια, και τα σχετικα!!!![ στο πόλεμο παει αυτο το παιδι γενικη επισκευή κανει στο δρομο χαχαχαχαχαχ ]
Ενώ το σεατ δεν ειχε τίποτα μεσα....
Κατα τα αλλα παει μπαλα το σεατ να το χαιρεσαι φιλε!!!!!"