Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-10-11, 13:36
LISSAS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 111 vv-T-i
Περιοχή: Λεκανοπέδιο
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 301
LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
κυκλοφορεί και αυτό, πολύ γέλιο αλλά ταυτόχρονα πολύ λυπηρό και απαξιωτικό διεθνώς για εμάς!!!

http://www.youtube.com/watch?v=eWFSo...&feature=share
Παλιά 25-10-11, 15:58
Το avatar του χρήστη Speed_
Speed_ Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 230
Speed_ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS Εμφάνιση μηνυμάτων
κυκλοφορεί και αυτό, πολύ γέλιο αλλά ταυτόχρονα πολύ λυπηρό και απαξιωτικό διεθνώς για εμάς!!!

http://www.youtube.com/watch?v=eWFSo...&feature=share
Αν το προσέξεις καλά το συγκεκριμένο Βίντεο, θα διαπιστώσεις ότι μόνο απαξιωτικό δεν είναι και ούτε κακοπροαίρετο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-10-11, 23:06
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 318
CTS03 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Speed_ Εμφάνιση μηνυμάτων
Μία γεύση να πάρεις μπας και μπορέσεις να βγάλει έστω και ένα μικρό μέρος της άγνοιας σου από μέσα σου.

Επειδή δεν ακολούθησες την συμβουλή που σου έδωσα,

Ερώτηση Νο 3
Υπάρχει περίπτωση με οποιαδήποτε κυβέρνηση να
βγούμε από το μνημόνιο;
Απάντηση:
Όχι, ούτε κυβέρνηση ΚΚΕ δεν θα μας έβγαζε απ' αυτό
γιατί μνημόνιο πέρα από μέτρα σημαίνει και δάνειο.

Ερώτηση Νο 5
Τι πρέπει να κάνουμε για να σωθούμε;
Απάντηση:
Έχει απαντηθεί στο δεύτερο μέρος. Το σημαντικότερο είναι να διαλυθεί ο κομματισμός

Ερώτηση Ερώτηση Νο 6
Θα σωθούμε τελικά;
Απάντηση:
Μάλλον όχι, κυρίως γιατί δεν θέλουμε. Τον κομματισμό, την διαπλοκή και όλα τα κακά της μοίρας μας δεν μπορούν να τα αλλάξουν οι Ευρωπαίοι, πρέπει να τα αλλάξει ο ίδιος ο λαός και δεν δείχνει να έχει διάθεση γι' αυτό.

Η μελλοντική πολιτική τάξη, για να επιβιώσει, δεν θα έχει καμία σχέση με την σημερινή. Και αυτή με έναν φωτισμένο ηγέτη πρέπει να πείσει την Ευρώπη από την αρχή ότι είμαστε άξιοι να γίνουμε μέλη της ξανά.
Αγαπητέ speed
Είναι γνωστό ότι έχω άγνοια των πάντων και "μιλάω" πάντα με αμετροέπεια και το οικείο στυλ του "ξέρω καλά εγώ, ... μου το 'παν άλλοι".
Μου αρκεί εσύ να καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις.

Και το δικό μου σχόλιο στο κλείσιμο των παραπάνω. Ο μεσσιανισμός δεν έχει λύσει ποτέ προβλήματα, συμφορές και πολέμους έφερε. Ελπίζω αυτός που γραφει να εννοεί μια νέα γενιά μορφωμένων δημοκρατικών πολιτών και πολιτικών, που ξέρουν να κρίνουν και δεν έχουν μεταφυσικές και μικροσυμφεροντολογικές αντιλήψεις για τα δημόσια οικονομικά, τη πολιτική κτλ.
Σε αυτό το πλαίσιο πιστεύω πρέπει να αξιολογούμε θετικά και να στηρίζουμε όσους προσπαθουν να χαράξουν ένα νέο δρόμο, γιατι δεν είναι όλοι ίδιοι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CTS03 : 26-10-11 στις 23:14.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-10-11, 23:41
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από anivas86 Εμφάνιση μηνυμάτων
χαχαχαχα...συγνωμη που γελαω...αλλα πολλες ταινιες επιστημονικης φαντασιας βλεπετε!!!δεν υπαρχει ουτε στρατος ουτε τπτ απο αυτα που λετε!μαλακιες ειναι ολα απο τα καναλια για να δουν πως θα αντιδρασει ο κοσμος!και τελικα μια χαρα τα εχουν καταφερει....
Μαλλον δεν διαβασες καλα οτι ειπα! εκτος αυτα στις σελιδες, εχουμε γνωστο μας στον ΟΣΕ που ηταν στην μεταφορα των στρατιωτικων αυτων. Μαλιστα πηγαν αρχικα να δικαιολογησουν το γεγονος στον ΟΣΕ και τους ελεγαν πως ειναι της frontex και φυσικά άλλη ήταν η αλήθεια τελικά! προσωπικά δεν με ενδιαφερει τι κανουν, γουστο τους καπέλο τους, απλά για να μην ειμαστε με παροπίδες πρεπει να ξέρουμε και τι γίνεται γύρω μας! εξάλου ΠΡΩΤΑ το ειπε αυτος σε εμας και μετα το ειδαμε σε σελιδες, γιαυτο να μην γελας ΚΑΘΟΛΟΥ! γιατι 1ον δεν ειναι ψεματα και 2ον περιμενεις οτι δεν θα γινει κοινωνικη εξέργεση? αυτο φοβουνται και θελουν στρατο γιατι με τις περικοπες που κανουν στον δικο μας αλλα και στην αστυνομια, οταν γινει το μπαμ θα τους πουλήσουν απλά και θα πανε με το μέρος του λαού! η συγκεκριμενη μοναδα ειναι για αντιμετωπιση κοινωνικών και πολιτικων εξεργεσεων, εγω πιστευω τι μου ειπε ο γνωστος μου, τωρα αν δεν το πιστευεις εσυ δικαιωμά σου!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-10-11, 16:28
Speed_ Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03 Εμφάνιση μηνυμάτων
Αγαπητέ speed
Είναι γνωστό ότι έχω άγνοια των πάντων και "μιλάω" πάντα με αμετροέπεια και το οικείο στυλ του "ξέρω καλά εγώ, ... μου το 'παν άλλοι".
Μου αρκεί εσύ να καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις.

Και το δικό μου σχόλιο στο κλείσιμο των παραπάνω. Ο μεσσιανισμός δεν έχει λύσει ποτέ προβλήματα, συμφορές και πολέμους έφερε. Ελπίζω αυτός που γραφει να εννοεί μια νέα γενιά μορφωμένων δημοκρατικών πολιτών και πολιτικών, που ξέρουν να κρίνουν και δεν έχουν μεταφυσικές και μικροσυμφεροντολογικές αντιλήψεις για τα δημόσια οικονομικά, τη πολιτική κτλ.
Σε αυτό το πλαίσιο πιστεύω πρέπει να αξιολογούμε θετικά και να στηρίζουμε όσους προσπαθουν να χαράξουν ένα νέο δρόμο, γιατι δεν είναι όλοι ίδιοι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι!
Δεν βλέπω πουθενά την αναζήτηση του Μεσσία, στα παραπάνω.
Σαφώς και μιλάμε για ανθρώπους "Σοφούς" που να τους ενδιαφέρει η Χώρα και όχι το κόμμα.

Η διαφωνία μου μαζί σου είναι ότι υποστηρίζεις την την παρούσα Κυβέρνηση, σε ότι αποτυχημένο προσπαθεί να κάνει.
Αναδημοσιεύεις δηλώσεις αποτυχημένων Πολιτικών (Μπακογιάννη) λες και μπήκαν εχθές στην Πολιτική και διαπιστώνουν το Χάος.

Δεν μπορούν και δεν είναι φτιαγμένοι να σώσουν τίποτα από αυτή την Χώρα.
Πληρώνουμε 37 χρόνια βολέματος, ασυδοσίας και κατασπατάλησης.

Δεν υπάρχει κανένα άλλοθι για τους σημερινούς Πολιτικούς και για την Πολιτική τους.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-10-11, 16:34
anivas86 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: mr2 4a-gte
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 212
anivas86 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Μαλλον δεν διαβασες καλα οτι ειπα! εκτος αυτα στις σελιδες, εχουμε γνωστο μας στον ΟΣΕ που ηταν στην μεταφορα των στρατιωτικων αυτων. Μαλιστα πηγαν αρχικα να δικαιολογησουν το γεγονος στον ΟΣΕ και τους ελεγαν πως ειναι της frontex και φυσικά άλλη ήταν η αλήθεια τελικά! προσωπικά δεν με ενδιαφερει τι κανουν, γουστο τους καπέλο τους, απλά για να μην ειμαστε με παροπίδες πρεπει να ξέρουμε και τι γίνεται γύρω μας! εξάλου ΠΡΩΤΑ το ειπε αυτος σε εμας και μετα το ειδαμε σε σελιδες, γιαυτο να μην γελας ΚΑΘΟΛΟΥ! γιατι 1ον δεν ειναι ψεματα και 2ον περιμενεις οτι δεν θα γινει κοινωνικη εξέργεση? αυτο φοβουνται και θελουν στρατο γιατι με τις περικοπες που κανουν στον δικο μας αλλα και στην αστυνομια, οταν γινει το μπαμ θα τους πουλήσουν απλά και θα πανε με το μέρος του λαού! η συγκεκριμενη μοναδα ειναι για αντιμετωπιση κοινωνικών και πολιτικων εξεργεσεων, εγω πιστευω τι μου ειπε ο γνωστος μου, τωρα αν δεν το πιστευεις εσυ δικαιωμά σου!
νικηφορε,πιστευε ο,τι θελεις!επειδη ισως να ξερω και εγω κατι,δεν θα σταματησω να γελαω με αυτο το παραμυθακι για στρατους και σαχλες!πιστευω πως εχω μια Α κριτικη ικανοτητα και μπορω να διαχωρισω καταστασεις!ας πιστυεουν αλλοι τετοια μη πραγματικα γεγονοτα!ας ειναι αλλοι αυτοι που "και καλα ξερουν" και "τους εχουν πει" ενω στην πραγματικοτητα εχουν αγνοια!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-10-11, 19:27
NikiforosGT Offline:
Moderator

Αλλο τι πιστευει ο καθενας και αλλο τι γινεται στην πραγματικότητα! όπως ειπα παραπανω υπάρχει και η λογικότατη και φυσιολογική εξήγηση, όποιος θελει το πιστευει, όποιος θελει οχι! παρτε τροφιμα να εχετε σπιτι και οσα μετρητα μπορειτε γιατι ερχονται τα δυσκολα! και εκτος αυτου ηδη οι τραπεζες δεν δινουν μετρητα πανω απο 1500 ευρώ! ακομα και αυτα πρεπει να ειδοποιησεις πριν.....και αυτο ΠΡΙΝ το κουρεμα γιατι οταν γινει 500 και ΑΜΑ! τουλαχιστον για μερικο καιρο στην αρχη που θα χασουν οι τραπεζες πολλα απο τα κεφαλαιά τους.

http://100greekblogs.blogspot.com/20...post_7238.html

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 27-10-11 στις 20:54.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-10-11, 21:28
anivas86 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: mr2 4a-gte
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 212
anivas86 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Αλλο τι πιστευει ο καθενας και αλλο τι γινεται στην πραγματικότητα! όπως ειπα παραπανω υπάρχει και η λογικότατη και φυσιολογική εξήγηση, όποιος θελει το πιστευει, όποιος θελει οχι!
αυτο λεω και εγω...αλλο τι γινεται στην πραγματικοτητα!και δεν πραγματικοτητα αυτο το γεγονος!εσυ πιστευεις καποιον τυχαιο απο ΟΣΕ!τεσπα!με τις υγειες!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-10-11, 21:39
Speed_ Offline:
Κυριλέ Μέλος

Έκτακτη εισφορά και οι πεθαμένοι, μέσω των απογόνων.
Όσοι πέθαναν μέσα στο 2010 και είχαν κάνει Φορολογική Δήλωση, θα πληρώσουν οι απόγονοι τους.

Δεν φτάνει ο καημός για τον άνθρωπο που έχασες και τα χίλια μύρια άλλα,
οι σκεπτόμενοι τον Ελληνικό Λαό θέλουν λεφτά εδώ και τώρα, ακόμα και από τον Τάφο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-10-11, 22:30
NikiforosGT Offline:
Moderator

http://news247.gr/health/afieromata/...l#commentsList

τα βλεπετε τα παραπανω? αυτες οι μερες δυστυχώς μας ζυγώνουν σύντομα!

μάλιστα σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα πολλά παιδιά σε διάφορα σχολεία περιοχών της Αθήνας (κέντρου) αλλά και επαρχίας λυποθιμούσαν απο ΑΣΗΤΙΑ!!!! το γεγονός καταγγελθηκε στην υπουργό παιδίας απο δασκαλους και τελικα το αρνηθηκε κατηγορηματικα οτι αληθεύει! φυσικά και ΨΕΥΔΕΤΑΙ ασυστολα! οι γονεις των παιδιών είναι ειτε άνεργοι ειτε δεν εχουν αρκετα χρηματα με αποτέλεσμα να μην τους δινουν να τρωνε στο σχολειο ή να εχουν μαζί τους κολατσό απο το σπιτι, επισης μερικα παιδακια δεν ειχαν χρηματα να αγορασουν αθλητικα παπουτσια ή φορμες γυμναστικης.
Γιαυτο λεω ειμαστε μονο στην αρχή! μερικα απο τα άρθρα :

http://www.inews.gr/127/symvainei-st...apo-asitia.htm
http://news247.gr/ellada/eidiseis/li...a.1408719.html
http://www.newsit.gr/default.php?pna...102645&catid=6 (σχολειο στο Μεσολόγγι)
http://www.newsit.gr/default.php?pna...100921&catid=3 (σχολειο Κυψελης)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 27-10-11 στις 22:40.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,20074892 seconds (76,68% PHP - 23,32% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:46.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com