Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 19-09-11, 22:44
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
χρηστο εμενα τα σχεδια με ενδιαφερουν παντως. σοβαρα...
οτι ειναι να χρειαστειτε-ουμε απο ανοξειδωτα μπορειτε να μου το πειτε.
οτι μα οτι εργαλεια χρειαστειτε τα εχω η θα τα εχω
εγω απλα κολαω στο ρευμα. σε τπτ. ο διαολος μου ειναι το ρευμα.

παντως και εγω σε λοιπες σκεψεις μου ειχα σκεφτει μηπως ειναι φαυλος κυκλος. δλδ η καταναλωση σε amper της μπαταριας και στη συνεχεια λαχανιασμα του δυναμο ειναι μια η αλλη...
απλα ηταν η σκεψη μου και ντραπηκα να τη γραψω χτες.
το 30% και ανω που υπολογιζεται και μενα μου φαινεται βουνο. αλλα και 15% και 20% να παρουμε παλι το θεωρω θετικο....

μηπως να πιουμε κανα καφε σε συναντησουλα?
Παλιά 19-09-11, 22:56
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
MARMEL το μοτερ που εχεις ειναι πολυ δυνατο οποτε θες τεραστιες ποσοτητες υδρογονου που σημαινει και πολλά αμπερ! για κανονικα συστηματα δεν υπάρχει προβλημα συνηθως με γεννητρια παλμών και ξηρου τύπου διαχωριστη καταναλώνει 3-5 ampers max! οποτε δεν υπάρχει πρόβλημα! σχετικα με την κατασκευη τωρα, εγώ εχω 2 προβληματα, το 1ο ειναι πως δεν εχω χωρο αρκετο να βαλω το κελυφος φίλτρου νερου γιατι εχω κατεβασει το intercooler μπροστα και οι σωληνωσεις που ερχονται μου τρωνε τον χωρο μου. Τα δοχεια που ελεγα και πρεπει να ειναι 2, εχουν διασταση καπου 8-10cm διαμετρο και 25-30cm κάθετο μηκος!!! και θελουμε 2 τετοια! επισης για να υπάρχει πληρωση πρεπει να ειναι καπου 10-15cm παρακατω απο το δοχειο πληρωσης νερου. Οποτε δεν μπορω να τα βαλω πουθενα και χρειαζομαστε εκτος αυτα, ενα δοχειο πληρωσης νερου (με ηλεκτρολυτη ΚΟΗ) και αλλο ενα που θα μπαινει μεσα το υγρο που θα περισσευει οταν βγαινει το υδρογονο που ειναι σαν παγιδα για να μην παρει νερα το μοτερ μας παρα μονο το αέριο υδρογόνο. Πάντως έστειλα email να ρωτησω κατι πραγματακια τον Αμερικανο από το ebay και μαλλον θα παρω διαχωριστη ετοιμο μονο και μονο λογω περιορισμου στο μεγεθος! υπάρχει και αυτος στο ebay που ειναι ίδιος με τον άλλον και βγαινει και στην ιδια καλη τιμή : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eB...84.m1423.l2649
Σε μερικες μερες θα εχω στην δουλεια τα κελυφη φιλτρων οποτε θα βαλω φωτο να δειτε πως ειναι, αλλα θα δοκιμασω και στο αμαξι να δω αν χωρανε να μπουν καπου 2 μαζι να ειμαι 100% σιγουρος αλλα αποκλειεται να χωρέσουν!

Y.Γ ΜΑRMEL για συνάντηση κανονισε κανα απογευμα Σαββατου για Ανατολικη Αττικη να turbocoroliasoyme!!!! :Pppp
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-09-11, 22:58
MARMEL Offline:
Αdministrator

αν δεν εχεις εσυ χωρο με το κεφτε σου λες να εχω εγω χωρο με το θηριο?
αντε να δουμε....

εληξε η αγγελια στο ebay?
σαβατο εχω βαφτιση
Παλιά 19-09-11, 23:20
NikiforosGT Offline:
Moderator

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HHO-G...item2566629079

κανονικα παιζει το link! το εδωσα πριν απο την σωμενη λιστα μου και μπορει να μην σου ανοιγε!!! δοχεια μπορουμε ευκολα να φτιαξουμε πχ σαν αυτα στην φωτο, που ειναι παρομοια με του waterfuel. Επειδη δεν ειναι διαφανα βαζουμε εξωτερικο σωληνακι για να βλεπουμε την σταθμη του υγρου μέσα! καπου βρηκα διαφανους σωληνες αλλα η ακρίβεια τους ειναι απιστευτη!!! ΠΡΟΣΟΧΗ αν τα πλαστικα υλικα των δοχειων δεν ειναι PVC δεν αντεχουν και ραγιζουν! τα δικα μου που εκανα τις δοκιμες αρχισαν τα ραγισματα! ενώ τα γκρι εξαρτηματα του πολυπροπυλενίου δεν παθαίνουν τπτ όπως και τα PVC.
Στις παρακατω φωτος δειχνω δοχεια σαν αυτα που θα φτιαξω, ενα σχημα εγκαταστασης διαχωριστη απο Ελληνικη σελίδα (ο διαχωριστης ειναι με 3 εξοδους οπως του waterfuel), γιατι στο ebay ειναι με 4 εξόδους. Και ενα σχηματάκι με την αρχή λειτουργίας του bubbler, δλδ του δοχειου προστασιας ωστε να μην μπορει να μπει νερό στον κινητηρα μας.
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  R30_1.jpg
Εμφανίσεις:  54
Μέγεθος:  66,6 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  51rq7Cn-3WL._SS400_.jpg
Εμφανίσεις:  49
Μέγεθος:  27,1 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  diagram2sm.jpg
Εμφανίσεις:  47
Μέγεθος:  113,1 KB  
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-09-11, 23:32
MARMEL Offline:
Αdministrator

πολλα τουοτα βλεπω για πειραματοζωο... υπαρχει εμπιστοσυνη στον κινητηρα?

http://www.car.gr/parts/photos/788473/
Παλιά 20-09-11, 00:22
NikiforosGT Offline:
Moderator

Βλέπω δοχεία που ειναι με εξαρτηματα PVC 16 ATM οπως αυτά που έχω στο μαγαζί, καλά είναι ετσι, η γεννητρια μοιαζει με το waterfuel, ΑΛΛΑ δεν ειναι διαχωριστης! βγαζει μαζι υδρογονο και οξυγονο πραγμα κακο οπως ειπαμε, και δεν αποδιδει τα μέγιστα κιόλας. Εκτος αυτου τα εξαρτηματα για τα σωληνακια στα δοχεια δεν ξερω αν ειναι ανοξειδωτα αν δεν ειναι θα τρυπησουν συντομα. Τα σωληνακια ειναι σαν αυτα στα μπαρομετρα και δεν βλεπεις αν περναει μεσα υγρο, καλο ειναι να μπαινουν διάφανα σωληνάκια! επίσης το δοχειο πληρωσης στο σχημα τουλαχιστον το δειχνει σαν bubbler αυτο δεν ειναι σωστο γιατι μπορει να παρει νερα στην εισαγωγη του μοτερ! και μια απορια δεν μπορουν να καθαριζουν λιγο το μοτερ πριν βαλουν φωτος για διαφημιση! αν ειναι δυνατον!!! μεσα στην μπιχλα το δειχνουν συνεχεια! διαφημιση κανουν!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-09-11, 00:38
MARMEL Offline:
Αdministrator

τουλαχιστον βρηκαμε ενα θετικο στοιχειο...
το μοτερ-μηχανοστασιο μου ειναι αστραφτερο...
Παλιά 20-09-11, 08:48
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Μarmel σε ευχαριστουμε πολυ για την προθυμια σου να βοηθησεις.
Εγω κατα πασα πιθανοτητα θα χρειαστω καποιο φυλο ανοξειδωτο 316.
Απο εκει και περα εχω τα παντα απο εργαλεια,ηλεκτροκοληση TIG κολες και οτι αλλο θα χρειαστει.
Οσον αφορα το <<αμαξακι σου>>(τερας θελω να πω)το συστημα θα δουλεψει γυρω στα 20 αμπερ εκτος και αν βαλεις γεννητρια παλμων PWM οπωτε εκει θα χρειαστεις τα μισα δυλαδη 10.
Κατι αλλο που θα πρεπει να προσεξεις ειναι το σωληνακι του υδρογονου να μην το βαλεις καπου μεταξυ τουρμπινας και φιλτρου αερα αλλα καπου στον παπα.
Ο λογος ειναι επειδη οταν τουρμπιζεις ρουφας μεγαλη ποσοτητα αερα ειναι φυσικο να διμηουργητε καποια μικρη υποπιεση και υπαρχει και καποιο ενδεχομενο να σου ρουφιξει και λιγο νερο.απλα το ριχνεις καπου κοντα στο φιλτρο και αυτο τραβαει μονο του.

Ειμαι και εγω μεσα στο να παμε για καφεδακι οι 3 μας η και οποιος αλλος ενδιαφερεται να τα πουμε απο κοντα και να λυσουμε τις αποριες μας και να γνωριστουμε κιολας.απαραιτητη προυποθεση να φερεις το 3S μαζι σου για να προσκυνησω
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-09-11, 17:35
MARMEL Offline:
Αdministrator

φιλτροχωανη εχω και μεχρι το τουρμπο μεσολαβει ελαστικος (μαμα) σωληνας περιπου 35εκατοστα. καπου σε αυτον τον σωληνα αναγκαστικα θα μπει....
Παλιά 20-09-11, 18:51
NikiforosGT Offline:
Moderator

Σήμερα μου ήρθαν τα κέλυφη απο τα φιλτρα που λέγαμε, για να ξέρετε τα 2 μαζί με ενα κλειδί να τα βιδωνουμε-ξεβιδώνουμε λιανική τα δινουμε 40 ευρώ. Είναι απο PVC πλαστικό και ειναι ενισχυμένα και 100% στεγανοποίηση. Οπως είδαμε και στο internet πολλες εφαρμογες στηρίζονται σε τέτοια! δυστυχώς ειναι τεράστια για το χώρο μου! ειναι 12cm διάμετρος και 31cm ολικό μήκος! ετσι δεν χωρανε 2 μαζι διπλα διπλα. Εννοειτε μεσα θελει πλακες ινοχ 316 σαν την φωτο που θα δειτε παρακατω, το δοχειο εχει μια βιδα που μπορουμε να περασουμε ντιζα αν την βγαλουμε! Υπόψην πως πρεπει να ειναι τοποθετημενα ποιο χαμηλα αν θελουμε να εχουμε και δοχειο πληρωσης για να γινεται ελευθερη κυκλοφορια νερου, αλλιως μπορουμε να γεμιζουμε τα ιδια, αλλα με σωληνακια επανω και ηλεκτροδια χλομοτατο το κοβω! Μπορω ομως να χρησιμοποιησω ενα σαν hygrogen bubbler, γιατι οπως θα δειτε στις φωτος εχει κατι που εξεχει μεσα και μπορουμε να βαλουμε ενα σωληνακι και να παιζει σαν "αργιλες". Αν και με τοσο μεγαλο μεγεθος θα αργει να γεμιζει με αεριο και θα εχουμε κατι σαν lag στο συστημα, θελει μικροτερο δοχειο. Στο θεμα των PVC δοχειων απο σωληνες προτιμω να τα κανω απο διαφανες, αλλα βρηκα απο ενυδρεια σε ενα μαγαζι και ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ!!!! μιλαμε 2 μετρα μπορει να εχουνε και 70 ευρώ!!! και φυσικα δεν κοβουν κοματια! η σωληνα PVC γκρι χοντρη 16 ΑΤΜ μπορω να την παρω με 3,5 ευρώ/μετρο. Παραθετω μερικες φωτος απο το δοχειο που θελω να κανω για πληρωση αλλα θα γινει με PVC σωληνα 16ΑΤΜ, ταπα Nicoll Φ50 PVC για την πληρωση του δοχειου με νερό και μερικες φωτος να δειτε πως ειναι το φιλτρο της AQUA και που θα μπορουσε να χωρεσει στο μοτερ μου ενα δυο κομματια αλλα οχι για Hydrogen Seperator. Πρεπει να παρω τελικα έτοιμο διαχωριστη ξηρου τυπου.

Στην φωτο με τα 2 φιλτρα μαζι εβαλα ορειχαλκινα εξαρτηματα για την φωτο, πρεπει να βάλουμε πλαστικα ή ανοξειδωτα ΙΝΟΧ 316, αλλιώς θα τρυπησουν! οπως ειναι τα δοχεια στις 2 γωνιες δινουμε την πληρωση νερου απο δοχειο με λαστιχο 16mm και πρεπει να τρυπησουμε τα διαφανα πλαστικα απο πανω για να βαλουμε αναμονες μια για να βγαζει οξυγονο το ενα και το αλλο να βγαζει το υδρογονο που θα πηγαινει στο δοχειο προστασιας (Hydrogen bubbler) ωστε αν περασουν νερα οταν γεμιζουν τα δοχεια να μην μας πανε στο μοτερ!

Σωληνα διάφανη PLEXIGLASS Φ50/40 τιμή 70+ ευρώ τα 2 μέτρα!!!! http://www.aquaclubdesign.com/di-mer...-2-meters.html και δεν ξέρω σιγουρα αν κανει!! θελουμε PVC! τα δοχειακια που ειχα τα διαφανα ραγισαν μετά τις δοκιμές!!! και μερική χημική θεωρία σχετικά με την κατασκευη του PVC http://www.chem.uoa.gr/chemicals/chem_PVC.htm

και PVC διάφανο : http://www.aquaclubdesign.com/di-mer...er-10-bar.html
u-PVC PIPE TRANSPARENT Φ50/45.2 MM (10-BAR PIPE 2 METERS) PRICE FOR 2 METERS = 118 ευρώ τα 2 μέτρα????? OMG!!!!!
Συνημμένα Thumbnails

Όνομα:  dual-32plates-cell-hho-hydrogen-generator-system-kit-8702b.jpg
Εμφανίσεις:  32
Μέγεθος:  61,0 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  IMG_0485.JPG
Εμφανίσεις:  28
Μέγεθος:  151,6 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  IMG_0487.JPG
Εμφανίσεις:  16
Μέγεθος:  168,6 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  IMG_0488.JPG
Εμφανίσεις:  17
Μέγεθος:  138,5 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  IMG_0489.JPG
Εμφανίσεις:  16
Μέγεθος:  128,1 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  IMG_0490.JPG
Εμφανίσεις:  13
Μέγεθος:  120,4 KB  

Όνομα:  IMG_0498.JPG
Εμφανίσεις:  14
Μέγεθος:  126,4 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  IMG_0499.JPG
Εμφανίσεις:  13
Μέγεθος:  96,8 KB  

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 20-09-11 στις 19:21.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Υδρογονοκίνηση periklis87 TOYOTA AURIS 5 23-08-14 12:46

Page generated in 0,18354201 seconds (82,18% PHP - 17,82% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:44.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com