Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
(και ταυτόχρονα να πείσεις και όλους εμάς ότι είμαστε μ@κ@κες εάν επιλέξουμε να αγοράσουμε ένα παρόμοιο κιτ από κάποιον εξειδικευμένο κατασκευαστή με εμπειρία, γνώση, εγγύηση και πιστοποίηση),
|
Φιλε corollapatra.
καταρχην κανενας δεν προσπαθει να πεισει κανεναν εδω μεσα ουτε εγω ουτε ο Νικηφορος.ουτε ειπε κανεις οτι ειστε μα@@κες αν επιλεξετε ενα ετοιμο κιτ.Απο την αλλη εγω αισθανομαι πραγματικα μα@@κας αν καποιοι νομιζουνε οτι θα μου πουλησουνε ενα κιτ αξιας 100 ευρω με το ζορι στην εξωπραγματικη τιμη τον 650 ευρω χωρις τοποθετηση και με ενα κιτ που φτιαχνεται στην Ελλαδα με κολλες να προεξεχουν στις ενωσεις, μπουκαλακια bubbler απο σωληνες πλαστικους νερου και καλωδιωση που αν περασεις τα 10 αμπερ ειναι σιγουρο οτι θα παρει φωτια.Εχω δει το συστημα σε 2 αυτοκινητα να δουλευει και πραγματικα η παραγωγη υδρογονου ειναι για γελια ακομα και στα 5 αμπερ.μια φουσκαλα ανα 3 δευτερολεπτα.στο ενα αμαξι μαλιστα το ενα βubbler του οξυγονου το ειχανε βαλει σχεδον ξαπλωμενο ενω πρεπει να ειναι ορθιο.
Και επειδη το ιδιο εργο το εχω ξαναδει και στο υγραεριο απο ποτε θεωρουνται οι Ελληνες <<εγκαταστατες>> υδρογονου εξειδικευμενοι κατασκευαστες με εμπειρια,γνωση, εγγυηση και πιστοποιηση?
ειδα πολλα και στο μαγαζι που επισκεφτηκα αν δεις λιγα ποστ πιο πισω.εντελως ασχετοι με το αντικειμενο ειναι οι ανθρωποι.ο ενας γυριζει και μου λεει οτι οι γεννητριες φτιαχνονται σε ειδικο αποστειρωμενο χωρο για να μην υπαρχουν μικροβια μεσα στην γεννητρια.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.μαλλον ο τυπος νομισε οτι τα φτιαχνει η INTEL που φτιαχνει επεξεργαστες.
Αν αυτοι ειναι οι εμπειροι και οι γνωστες του αντικειμενου τοτε ευχαριστω πολυ αλλα εγω δεν θα παρω.
να σου θυμησω τι γινεται με το υγραεριο?
αντε 30 ατομα να εχουνε αδεια εγκαταστατη συσκευων υγραεριου οι υπολοιποι πατανε στις αδειες αυτον.
Να σου θυμησω επισης <<εγκαταστατες>> που βαζουνε υγραεριο κατω απο πολυκατοικιες πραγμα που απαγορευεται?
Να σου θυμησω επισης <<εγκαταστατες>> που βλεπεις την ταμπελα και γραφει ηλεκτρολογιο και με τεραστια γραματα ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ?
Αρα λοιπον δεν υπαρχει θεμα επαγγελματισμου στην χωρα μας αλλα αναλογα που τραβαει το κυμα εκει αρμενιζουμε.που εχει κονομισια το υγραεριο.τωρα πια ειναι η επομενη κονομα το υδρογονο.
Η λεξη επαγγελματισμος και γνωστης στην Χωρα μας ειναι μια βαρια λεξη και απευθυνεται σε παρα πολυ λιγους μετρημενους στα δαχτυλα επαγγελματιες.
Και κατι τελευταιο για να κλεισω εχουμε κανει ανοιχτη προταση με τον Νικηφορο οποιος θελει και μπορει να ερθουμε σε επαφη και να μας βοηθησει στο Project.ακομα δεν υπαρχει κανενα ενδιαφερον γιατι μαλλον οποιος ενδιαφερεται θα καταφυγη σε εμπειρο προσωπικο με γνωσεις πανω στον τομεα,κατι σαν το μαγαζι με σερβις μοτοσυκλετων.
Υ.Γ Συγγνωμη αν ειμαι καυστικος δεν εχω τιποτα ουτε με εσενα ουτε με κανεναν απλα σου εγραψα τα παραπανω για να σε βαλω σε σκεψεις,
και ειναι οι προσωπικες μου αντιληψεις για το τι σημαινει επαγγελματιας και γνωστης.
Επισης και ενα ευχαριστω για τον κοπο μας δεν ειναι κακο πιστευω.