Δυστυχώς οι χαλεποί χρόνοι που ζούμε δε μπορούν να γεμίζουν τις σκέψεις μας παρά μόνο με απαισιοδοξία.Προσωπικά, πιστεύω πως οι περισσότεροι δεν είναι άξιοι της διατήρησης των πολιτικών αξιωμάτων που τους έχουμε παραχωρήσει σαν πολιτεία-κράτος.Από την άλλη πλευρά δεν πιστεύω πως είναι λύση να τους κατηγορούμε όταν εμείς οι ίδιοι δεν προτείνουμε μια υλοποιήσιμη λύση στο αδιέξοδό μας.Παραδείγματος χάρη, λέμε πως πρέπει να αποσυρθούν από τα πολιτικά δικαιώματά τους.Ποιοι είναι άξιοι να αναλάβουν την ευθύνη του χάους και να βρουν διεξόδους και επιλύσεις των κρατικών προβλημάτων μας;Παράλληλα με τις απόψεις σας,που τις περισσότερες τις αποδέχομαι και τις υποστηρίζω,πιστεύω πως η ευθύνη είναι συλλογική και στην δική μας κατάντια εκτός από μας φταίνει και οι προηγούμενες γενιές.Λυπάμαι που έχω τέτοιες απόψεις και κλήνομαι στα 24 μου να απαξιώνω τις "πολιτικές κεφαλές" της χώρας μου αλλά η κατάστασή μας έχει φτάσει στα όρια εθνικού ξεφτιλισμού!
ΥΓ: Συγνώμη για την μακρυγορία μου.Οι απόψεις μου είναι στα πλαίσια της συζήτησης!
|