Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
08-09-11, 11:10
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g6_saligkaros
Πολυ καλα τα φοραω απλα εχω παρατηρησει οτι αμα πας για καφριλες κ ειναι κρυα σε πανε καροτσερι,αν τα δουλεψεις λιγο ειναι φοβερα ειδικα για τα λεφτα τους πολυ καλη επιλογη!
|
Φιλε σιγουρα για τα t1r αναφερεσαι?γιατι προσωπικα οσα εχω δοκιμασει τα t1r κρυα κραταγαν καλυτερα απολα και ζεσταινονταν στα πρωτα μετρα...
08-09-11, 14:18
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παιδιά... Ποιά η διαφορά του Τ1R και T1sport? Ποια κατάτην γνώμη σας είναι καλύτερα?
|
08-09-11, 16:54
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κερατσινι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
Φιλε σιγουρα για τα t1r αναφερεσαι?γιατι προσωπικα οσα εχω δοκιμασει τα t1r κρυα κραταγαν καλυτερα απολα και ζεσταινονταν στα πρωτα μετρα...
|
Σιγουρα.αυτο λεει στο λαστιχο επανω και τα εχω βαλει σε δυο διαφορετικα αμαξια κ τα δυο απο καινουργια.
|
08-09-11, 17:13
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
|
|
Απο μαρτυριες φιλων στα ιδια επιπεδα δυναμης εχουν πολυ καλες εντυπωσεις...
|
08-09-11, 19:29
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keratsiniotis
Παιδιά καλημέρα σας. Ποια η γνώμη σας για τα λάστιχα ΤΟΥΟ Τ1-R?
|
Ήταν τα προηγούμενα λάστιχα μου, πολύ ανώτερα τα Michelin Exalto.
Βασικά τα Toyo έχασαν απόδοση πολύ γρήγορα. Δεν θα τα ξανα-αγόραζα έστω και 200€ φθηνώτερα.
|
08-09-11, 19:43
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Και εγώ έχω ακουσει τα χειρότερα! οι γνωστοί μου λαστιχάδες μου λέγανε μακρια απο αυτη την μάρκα! επειδη δεν τα εχω δοκιμάσω δεν μπορω να πω κάτι παραπανω. Πάντως τυχαιο ειναι πως οσα βουλκανιζατερ ειναι κοντα εδω που μενω κανεις δεν εχει Toyo σαν μάρκα?
|
08-09-11, 20:03
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
μήπως με άλλες μάρκες όμως έχουνε περισότερο κέρδος και για αυτό δεν τα δουλεύουν;
|
08-09-11, 20:13
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
και όλοι λενε την ιδια απάντηση? τυχαίο? δε νομίζω! ακόμα και κοντά στην δουλειά μου 2-3 βουλκανιζατερ που βαζουμε λαστιχα στα αμαξια μας και αυτοί τα ίδια μου έλεγαν! τι να πω, εγώ εχω βρει καλά λάστιχα και δεν τα εχω δοκιμάσει και ουτε και πρόκειται να το ρισκαρω, εσεις που εχετε βάλει ξερετε καλύτερα! από όσα εχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα δεν εχω βρει καλύτερα απο τα kleber hydraxer.
|
|
t1r |
|
08-09-11, 21:34
|
|
|
|
Περιοχή:
ΗΜΑΘΙΑ!!!!!!!!!!!
|
|
t1r
φολος δεν ξερω τι εντθπωσεις εχουν οι αλλοι αλλα εγω αλαξα και 2 ζευγαρι και εβαλα παλη τ1ρ. ζεστενονται πολυ γρυγορα και απο κρατιμα τελοιο για εμενα. οσο γιατι δεν τα δουλευουν ολα τα βουλκανιζατερ. μηπος λεω δεν εχουν το ειδιο κερδοσ με τα αλλα?.......... για να μην παρεξηγιθω εγω απλα την γνωμη μου σε λεω.
|
08-09-11, 21:48
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Δεν ξέρω ειναι πολλα που δεν εχουν! περιεργο μου φαινεται! παντως η συμπεριφορα τους εχει να κάνει κυρίως σε τι αμάξι τα βάζουμε και με τον τρόπο οδήγησης και φυσικά σε τι οδοστρώματα πάμε! εγώ πάω και σε χωματόδρομους! όπως ειχα πει καπου τα conti που ειχα μπροστα αντεξαν μολις 20000χλμ! γιαυτο εβαλα τα kleber και πισω εχω τα conti ακόμα! και να ήθελα να τα δοκίμαζα δεν βρισκω που να τα βάλω!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17770505 seconds (80,13% PHP - 19,87% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:00. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|