Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 06-09-11, 14:44
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Τα λινκ στο Youtube τα ειδατε?ο ανθρωπος εχει πολυ μεγαλη εμπειρια και εξηγει τα παντα.Αν εχει γινει σωστη ρυθμιση της αναλογιας αερα-καυσιμου δεν υπαρχει κανενα προβλημα στον αιωνα τον απαντα.το ιδιο ισχυει και με την βενζινη αν εχεις προγραματισει εγκεφαλο και ο μαστορας ειναι μαλ@@ας και σου φτιαξει ειτε φτωχα μειγματα ειτε αναλογια λ=1.
Οι λαδιερες οι ξυδιερες και οι τυροκαυτερες ειναι καθαρα θεμα κονωμας μερικων εξυπνων για να σου πουλανε τουρμπινελαιο για χρυσαφι και εκτος αυτου να εχεις και εναν τετραχρονο κινητηρα με διχρονο τροπο λειτουργιας.
Οπως εξηγει ο ανθρωπος ειναι αλλος ενας εξτρα υδρογονανθρακας μεσα στον χωρο καυσης ο οποιος επιβαρυνει και ειναι εντελως αχρηστος.
Δειτε και τα 2 βιντεο απο την αρχη μεχρι το τελος και θα καταλαβετε οτι πισω απο τις λαδιερες κρυβεται μονο η κονομησια καποιον εξυπνων που θελουνε συνεχως να σε εχουνε με το χερι στην τσεπη.σημειωση το συγκεκριμενο λαδι εχει στην χονδρικη το 10λιτρο οσο εχει το υποτιθεμενω λαδι λιπανσης βαλβιδων του λιτρου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-09-11, 17:10
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Εχεις απολυτο δικιο! και του φιλου μου οπως τα λες του τα πε ο μαστορας! μιλησαμε ξανα και μου ειπε τα ίδια! μάλιστα σε μια φαση που ειχα μιλησει με εναν ταξιτζη μου ειπε πως καποτε ειχε βαλει υγραεριο ξερεις τα παλια παλια, και τοτε βαζανε αρχικα και δουλευανε με πετρελαιο και μετα με το υγραεριο. Και είπε και αυτος πως ειναι πολυ μουσι. Αν βαζουμε λαδι για να λιπαινουμε τις βαλβιδες αυτο δεν εχει σαν αποτελεσμα να καιμε λαδια? και φυσικά αυτο θα φαινεται και στις μετρησεις καυσαεριων ή ακομα χειροτερα μελλοντικα να εχουμε προβλημα με τον καταλύτη μας!
και για να μην ξεχνιομαστε το υγραεριο που κανει ΞΗΡΗ καυση ηταν πολλα χρονια πριν! τα σημερινα υγραερια ειναι συνθετικά πχ εχουν μεσα βουτανιο, προπανιο κτλ και λιπαινονται οι βαλβιδες και δεν εχει προβλημα. Αυτα επειδη εχω μιλησει και με εταιριες υγραεριου λογω της δουλειας μου, και μια απο αυτες εχουν και εξαρτηματα για αυτοκινητα!
Τα βιντεο τα σπανε! ωραια τα λέει ο τύπος! γιαυτο τον πάω με 1000! :Ppp

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από The_Emperor Εμφάνιση μηνυμάτων
αυτό που είπαν σε μένα είναι ότι βοηθά/συνίσταται για ορισμένα μοντέλα...

αναφορικά με τις αυξήσεις στην τιμή του υγραερίου μου είπαν ότι η αύξηση που δικαιολογείται είναι της τάξης των 2 λεπτών...όποιος αυξήσει περισσότερο κλέβει...
τις αυξησεις θα τις παει οσο γουσταρει το κάθε λαμογιο! δεν προκειτε να ρωτησει κανεναν και κανεις δεν θα τον πειράξει! δεν τα βλέπουμε συνέχεια αυτα? μονο 2 λεπτα αυξηση δεν παιζει με την καμια. Εγώ λεω πως μεχρι τα Χριστουγεννα θα το δουμε κοντα στο 1 ευρώ και να μου το θυμάστε!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 06-09-11 στις 17:27.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-09-11, 18:42
davarisx Offline:
banned

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα βιντεο τα σπανε! ωραια τα λέει ο τύπος! γιαυτο τον πάω με 1000!
είναι από τους ανθρώπους που σου μιλάνε τεκμηριωμένα και από τους ανθρώπους που πραγματικά θα εμπιστευομουνα το αμάξι μου και ας μην τον ξέρω καν.
τα λαδοτηρια όπως τον άκουσες και είπε μόνο ζημία κάνουνε σε καταλύτη και λαμδα και μόνο πρόσθετα κατάλοιπα και ρύπους διμηουργουν.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-09-11, 19:21
NikiforosGT Offline:
Moderator

Γνωρίζω πολύ καλά πως δουλευουν οι κινητηρες και οι βαλβίδες και γιαυτο καταλαβαίνω απόλυτα 100% τι ακριβώς λεει και τον πιστεύω! είναι ακριβώς όπως τα λεει! πάντως ουτε ο φιλος μου εχει βαλει, ουτε ενα παιδι απο την δουλεια μου και αλλους που έχω δει δεν εχουν. Αν ειναι δυνατον να βαζουμε ενα μπουκαλακι με λάδι μεσα, δεν ξερω μου φαινεται κάπως....καρβουνιστηρι, φριτεζα το κανουμε το μοτερ χωρις λόγο! και πριν που είπα για τον καταλύτη δεν είχα δει ακόμα τα βιντεο, αλλα ξερω πως και ρύπους παραπάνω βγαζεις, και τον καταλυτη χαλας σιγα σιγα, αλλά και προβλήματα με τον λαμβδα θα προκύψουν.
Εδώ στις φωτος του Jason που ειναι και ο μοναδικός που εχω δει να εχει υγραεριο στο ιδιο μοτερ με το δικο μου, δεν εχει λαδιερα.
http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=21450&page=6

Jason κάνε τον κοπο ρε συ και γραψε μαρκα και μοντελο για τα μπουζι που εχεις! για να ξερω ποια κάνουν! εγώ τωρα εχω denso iridium IK22 αλλα αν εχεις υγραέριο κάνουν τα ίδια ή θέλει άλλα?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 06-09-11 στις 21:38.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-11, 09:13
The_Emperor Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Toyota Corolla 2006
Δύναμη Σεβασμού: 199
The_Emperor είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Η πράξη θα αποδείξει την αλήθεια...
Ομολογώ ότι επειδή ο αδερφός μου είναι μηχανικός αυτοκινήτων και έχει αναλάβει την corollitsa μου από τη στιγμή που την πήρα στα χέρια μου παρακολουθεί τις βαλβίδες μου και γενικά κάνει λεπτομερη έλεγχο στο αυτοκίνητο κάθε 5.000 χλμ που αλλάζω λαδάκια...Συνεπώς, μπορώ να παρακολουθώ το αμάξι σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αξιολογώ αν κάτι δεν πηγαίνει καλά ή όχι...Πάντως, όπως προανέφερα, μέχρι στιγμής το αμάξι πάει πένα και δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Τέλος, μου φαίνεται υπερβολικό να θεωρήσω ότι ο εγκαταστάτης με εξαπάτησε για να μου βάλει λαδέρια όταν το κόστος της είναι αμελητέο...Σιγά μην είχε ο Φαρμάκης ανάγκη από τέτοια ψίχουλα...ο οποίος παρεπιπτόντως έχει σταθερά τη χαμηλότερη τιμή στο υγραέριο στην Ελλάδα (0,75)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-11, 12:34
davarisx Offline:
banned

Aμα εχει γινει μ@λακια στην εγκατασταση-ρυθμιση την οποιαδηποτε λαδιερα και να βαλεις η ζημια θα γινει θες δεν θες.
Για τον λογο αυτο εβαλα 5ης γενιας συστημα που ο εγκεφαλος του αυτοκινητου φτιαχνει τα μειγματα οπως πρεπει.
Απλα θεωρω ξεφτιλα να πας καθε 3 και λιγο και να χρυσοπληρωνεις στο καθε λαμογιο ενα δοχειακι τουρμπινελαιο λες και προσφερει κατι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-11, 13:44
The_Emperor Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Toyota Corolla 2006
Δύναμη Σεβασμού: 199
The_Emperor είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx Εμφάνιση μηνυμάτων
Aμα εχει γινει μ@λακια στην εγκατασταση-ρυθμιση την οποιαδηποτε λαδιερα και να βαλεις η ζημια θα γινει θες δεν θες.
Για τον λογο αυτο εβαλα 5ης γενιας συστημα που ο εγκεφαλος του αυτοκινητου φτιαχνει τα μειγματα οπως πρεπει.
Απλα θεωρω ξεφτιλα να πας καθε 3 και λιγο και να χρυσοπληρωνεις στο καθε λαμογιο ενα δοχειακι τουρμπινελαιο λες και προσφερει κατι.
δεν υπερασπίζομαι τη χρήση λαδιέρας...απλά για να μη φτάνουμε σε υπερβολές να πω ότι σε ένα χρόνο χρήσης με 25.000 χλμ χρειάστηκε να αλλάξω μια φορά το λάδι αυτό...
Συνεπώς το κάθε τρεις και λίγο μου φαίνεται υπερβολή...οπως και το ότι αποτελεί μεγάλο έξοδο.
Τώρα το εάν όντως χρειάζεται η λαδιέρα ή όχι δεν μπορώ να το αξιολογήσω εγώ...Πάντως ΜΕ τη λαδιέρα το αμάξι δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Μπορεί το ίδιο να γινόταν και ΧΩΡΙΣ...Αλλά δεν είμαι πρόθυμος τώρα να δοκιμάσω την εναλλακτική...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-11, 15:06
davarisx Offline:
banned

Bρηκα καποια ενδιαφεροντα προγραμματα εδω για κατοχους BRC
http://www.brcgasequipment.ua/programs.php
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-11, 15:22
LISSAS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 111 vv-T-i
Περιοχή: Λεκανοπέδιο
Δύναμη Σεβασμού: 302
LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Για το VIALLE (Ολλανδικό) έχει ακούσει κανείς τπτ? 5ης γενιάς για τούρμπο εφαρμογές...
Παλιά 07-09-11, 18:15
NikiforosGT Offline:
Moderator

Βασικά το να βάζουν λαδιέρα μπορεί να μην είναι θέμα εξαπάτησης ή για να βγάλουν περισσότερα χρήματα. Απλά όλοι βάζουν υγραέριο (δλδ ο κάθε μηχανικός πλέον) όπως είπε και αυτός στο βιντεο και πολλοί "θεωρούν" πως είναι απαραίτητη και την βάζουν, γιατί απλά δεν καταλαβαίνουν πως στην τελική είναι ένα περιττό εξάρτημα που επιβαρύνει τσάμπα το μοτερ μας.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
LPG υγραέριο στα Toyota ergatis TOYOTA AURIS 67 29-06-22 23:50
Υγραέριο σε Corolla soulfunkdjx ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 40 07-11-15 20:14
Υγραέριο σε μαυροκαπακο COROLLA293 4AGE 20v Levin 17 25-03-14 00:13
Υγραέριο σε Auris 1.6 5τάχυτο 2007 dimververis TOYOTA AURIS 1 12-07-12 10:39

Page generated in 0,19193792 seconds (75,80% PHP - 24,20% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:40.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com