Εχεις απολυτο δικιο! και του φιλου μου οπως τα λες του τα πε ο μαστορας! μιλησαμε ξανα και μου ειπε τα ίδια! μάλιστα σε μια φαση που ειχα μιλησει με εναν ταξιτζη μου ειπε πως καποτε ειχε βαλει υγραεριο ξερεις τα παλια παλια, και τοτε βαζανε αρχικα και δουλευανε με πετρελαιο και μετα με το υγραεριο. Και είπε και αυτος πως ειναι πολυ μουσι. Αν βαζουμε λαδι για να λιπαινουμε τις βαλβιδες αυτο δεν εχει σαν αποτελεσμα να καιμε λαδια? και φυσικά αυτο θα φαινεται και στις μετρησεις καυσαεριων ή ακομα χειροτερα μελλοντικα να εχουμε προβλημα με τον καταλύτη μας!
και για να μην ξεχνιομαστε το υγραεριο που κανει ΞΗΡΗ καυση ηταν πολλα χρονια πριν! τα σημερινα υγραερια ειναι συνθετικά πχ εχουν μεσα βουτανιο, προπανιο κτλ και λιπαινονται οι βαλβιδες και δεν εχει προβλημα. Αυτα επειδη εχω μιλησει και με εταιριες υγραεριου λογω της δουλειας μου, και μια απο αυτες εχουν και εξαρτηματα για αυτοκινητα!
Τα βιντεο τα σπανε! ωραια τα λέει ο τύπος! γιαυτο τον πάω με 1000! :Ppp
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από The_Emperor
αυτό που είπαν σε μένα είναι ότι βοηθά/συνίσταται για ορισμένα μοντέλα...
αναφορικά με τις αυξήσεις στην τιμή του υγραερίου μου είπαν ότι η αύξηση που δικαιολογείται είναι της τάξης των 2 λεπτών...όποιος αυξήσει περισσότερο κλέβει...
|
τις αυξησεις θα τις παει οσο γουσταρει το κάθε λαμογιο! δεν προκειτε να ρωτησει κανεναν και κανεις δεν θα τον πειράξει! δεν τα βλέπουμε συνέχεια αυτα? μονο 2 λεπτα αυξηση δεν παιζει με την καμια. Εγώ λεω πως μεχρι τα Χριστουγεννα θα το δουμε κοντα στο 1 ευρώ και να μου το θυμάστε!