Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-09-11, 01:56
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Φίλε mpriskot, σε παραδέχομαι... Αμέσως το κατάλαβες... Μπράβο σου... Πάλι εδώ αυτός... Έχει κολλήσει... Σα γραμματόσημο...
Παλιά 05-09-11, 02:01
mpriskot Offline:
Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 201
mpriskot είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ήμουν πισω απο το ΤΣΙ όταν το περνούσε στις ψηλες
Παλιά 05-09-11, 02:04
cool23 Offline:
banned

Μοντέλο: auris 1.6 f/l
Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 0
cool23 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ορίστε? Πως?
Παλιά 05-09-11, 02:07
corollapatra Offline:
Administrator

corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από cool23 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ορίστε? Πως?
Και δεν έχει αλλάξει καθόλου...

Τη διαδικασία την έχεις μάθει καλά φίλε μετά από τόσες φορές... Ξέρεις τι έρχεται στη συνέχεια, έτσι δεν είναι;

Πάντως, αυτό που γίνεται μου θυμίζει το ανέκδοτο με την αρκούδα και τον κυνηγό που λέει η αρκούδα: "Έλα, παραδέξου το, εσύ δεν έρχεσαι για το κυνήγι εδώ"...
Παλιά 05-09-11, 02:12
cool23 Offline:
banned

Μοντέλο: auris 1.6 f/l
Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 0
cool23 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν μας χέζεις κομπλεξικέ βραδυάτικα σε γνωρίζω?
Παλιά 05-09-11, 02:16
corollapatra Offline:
Administrator

Φίλε mpriskot, με έβρισε... Κλαψ... Μπουχουχου...
Παλιά 05-09-11, 02:21
mpriskot Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 201
mpriskot είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
στη θέση σου θα έβαζα την κορολλα μου να κλαίει :P

(σορρυ αλλα πρέπει να καληνυχτησω! )

ΥΓ: αν θέλετε αφήστε τον άλλη μια - μιαμιση μέρα
Παλιά 05-09-11, 19:57
Το avatar του χρήστη ΜΑΝΩΛΗΣ 19
ΜΑΝΩΛΗΣ 19 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 236
ΜΑΝΩΛΗΣ 19 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλησπέρα ...Επειδή έχω καιρό να αναφέρω κάποιο άνοιγμα με το καινούριο μου amore,νομίζω πως ήρθε η ώρα!!!!Ο έρωτάς μου είναι ένα μαύρο Auris f/l 1.6 132ps (100αρα βενζίνη,στο στρώσιμο,μετα οτι λάχει αλλά οχι απο όπου λάχει!)

1. vw golf 4 1.6 fsi (100αρα βενζίνη+μπουζί ιριδίου)απο γερμανία.Πάτημα απο τα 70 με 3ες μεχρι τα δικά μου 160 χλμ μια κολλόνα το auris μπροστά.

2.mazda mx5 1.6 με τα 116ps (Φίλτρο kn+τελικό).Πάτημα απο σταματημένοι μέχρι τα 160 δικά μου κολλόνα++ μπροστά το auris.Πάτημα απο 1ες ρολλαριστές 20χλμ περίπου μέχρι τα 100 δικά μου 1 κενό μπροστά το auris.Πάτημα με 2ες και 50 χλμ μέχρι τα 150 δικά μου 2-3 κενά μπροστά το auris με τάση να ανοίγει πολύ εύκολα.

3.nissan almera n16 sedan 1.5 με τα 98ps (εντελώς μαμά).Πάτημα από τα 80-85 χλμ 3ες και για 400 μέτρα ανοιφόρα 1 αμάξι μπροστά το auris.

4.cintroen xsara 2.0 με τα 173 (εξάτμιση απο μπροστά μέχρι πίσω+σκούπα).Πάτημα απο τα 120 με 4ες μέχρι τα 180 δικά μου κολλόνα++ μπροστά το xsara.

5.seat leon tsi (μαμά).Πάτημα απο 1ες ρολλαριστές 20 χλμ μέχρι τα 160 1 αμάξι μπροστά το auris.Mέχρι σχεδόν 3ες ήταν κόπιο η διαφορά έγινε οταν τράβηξα παραπάνω την 3 και 4 ταχύτητα..

Εχω φάει και έγω ρίξει και άλλα αλλά αυτοί είναι η παρέα μου και το διασκεδάζουμε.....!!!Όλοι μονοκάβαλοι,εγώ με 95άρα..Γενικά έχω παρατηρήσει οτι ανοίγω καλύτερα στην 4 και πάνω και σίγουρα μετά τις 5000-5500 σ.α.λ!

Υ.Γ.
6.Τoyota celica 1.8 143ps και οι 2 δικάβαλοι απο στάση και 400 μέτρα μπροστά το auris 1 αμάξι...Έμεινα εκείνη την ώρα και δεν το πίστευα....σταματάμε στο φανάρι και τον είδα που με κοίταζε...του λέω
-"18αρι απλό?''
-''βέβαια που λεφτά για βενζίνες,πατησα γιατι με ρώτησε η κοπέλα μου πιο ειναι αυτο το τουοτα γιατι της άρεσε και είπα να δω τι κάνει,παει πολύ καλά!''
-''περίμενα να μου ρίχνεις άνετα''
-''έχω αναμένω a/c ''

και κατάπια την γλώσσα μου!!!!Εγω ξεροστάλιαζα το celica και αυτός το auris....Για αυτο θα μείνω τογιοτάκιας....γιατι έχουμε πνευματικό επίπεδο πως να το κάνουμε!!!!χαχαχα.Αυτα απο εμένα στο διάστημα που το έχω...έποντε και καλύτερα!!!φιλιά σε όλους και πάντα υγεία!!!!
Παλιά 06-09-11, 08:36
Το avatar του χρήστη COROLLAKIAS MIXALHS
COROLLAKIAS MIXALHS Offline:

Μοντέλο: auris 1800cc υπ/κβ
Περιοχή: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Δύναμη Σεβασμού: 284
COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός
Μπραβο ρε Μανωλακη! Εγω παιδια στις 2 το βραδυ κερασα ενα σταρλετ! Ατμοσφαιρα ηταν σιγουρα, εκεινος μου κολλησε απο πισω , ε δεν ηθελα αλλο κι εγω και ανοιξα ! Αλλα δν το αναφερω αυτο για να σας πω το αποτελεσμα! Μου συνεβη το εξης και τα ειδα κωλυομενα! Την ωρα που ανοιγαμε σε δρομο της περιοχης μου, που τον ηξερα, εκει που εχω ροπιασμενη τριτη , ξεχασα οτι μπροστα μου υπαρχει ενα παρα πολυ ομαλο ανηφορικο αναχωμα , που εαν πας με πολλα σε πεταει ανετα! Ε λοιπον ξαφνικα απο τα τρια ατομα μεσα στο αμαξι τα δυο βρεθηκαμε με τα κεφαλια στον ουρανο! Παιδια το αμαξι εκανε κατι σαν αλμα αλλα ουτε εκανε να φυγει απο την πορεια του! Δεν θελω τιποτα αλλο για να δοκιμασω τις αναρτησεις! Λειτουργησα αψογα και με εσωσαν....Παρ ολα αυτα ειλικρινα τα χρειαστηκα!
Παλιά 06-09-11, 16:09
Το avatar του χρήστη TARZAN
TARZAN Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Corolla E11
Περιοχή: Βύρωνας
Δύναμη Σεβασμού: 265
TARZAN είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εχθές πάτησα με 12v starlet turbo ep70 το οποίο είχε ανεβασμένη πίεση στο 1 Bar.Δκάβαλοι και οι 2 από Roll 1ες και 2ες πηγαίναμε μαζί και περίπου στα 140 έκανα μια πολύ μικρή διαφορά, κανα φτερό περίπου.Πολύ ωραίο πάτημα με εκλεκτό συνοδηγό και εκλεκτούς θεατές!!!!!
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικα ανοιγματα και κοντρουλες Corollakiδων Νο 7.5 Beta endurasKE-30 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1180 27-01-17 01:04
Χρονια πολλα!!!!! Νο 3,01 Beta endurasKE-30 OFF TOPIC 382 26-12-15 11:52
Videakia No 4,01 beta endurasKE-30 OFF TOPIC 150 06-11-15 22:17
Καλησπέρα - Corolla E12 Version? ChrisGR Ειμαι νεος 16 17-12-14 17:47
Φιλικα Μαχαιρωματα Nikos ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ 181 05-08-13 23:57

Page generated in 0,19539404 seconds (77,38% PHP - 22,62% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:30.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com