Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 31-08-11, 19:35
Το avatar του χρήστη Glanzaboy
Glanzaboy Offline:

Μοντέλο: Ε111 Turbo
Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 271
Glanzaboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παιδες εχω ανοιξει στο παρελθον με golf tsi με τα 122 και σε καθε αλαγή ανοιγε η διαφορα συνέχεια
Παλιά 31-08-11, 19:46
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Σε βαρος ποιου ανοιγε? Μη μου πεις οτι σε αφηνε πισω μονο, θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!
Παλιά 31-08-11, 20:15
Το avatar του χρήστη Glanzaboy
Glanzaboy Offline:

Μοντέλο: Ε111 Turbo
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 271
Glanzaboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
δεν εγραψα γιατι νομιζα οτι ηταν αυτονοητο..........ημουν εμπροσθεν
Παλιά 31-08-11, 20:47
Το avatar του χρήστη g6_saligkaros
g6_saligkaros Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Κερατσινι
Δύναμη Σεβασμού: 232
g6_saligkaros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αχχαχαχααχ χριστε μου !μα κατι αποριες κι εσυ jl!
Παλιά 01-09-11, 00:31
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g6_saligkaros Εμφάνιση μηνυμάτων
αχχαχαχααχ χριστε μου !μα κατι αποριες κι εσυ jl!
Ελα ντε. Ντροπη και αισχος!! Δημητρης επι ευκαιρια. Glanzaboy ακομα την εχεις την 11αρα? Γιατι θυμαμαι οτι καποτε την ειχες βαλει πωλητηριο.
Παλιά 01-09-11, 00:49
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παιδες θα παρακαλεσω να ηρεμησετε.δεν ειμαστε 10χρονα.ηρεμηστε και αν θελετε να συνεχισετε τις βαριες κουβεντες καντε το μεσω pm.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Παλιά 01-09-11, 00:51
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 307
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh Εμφάνιση μηνυμάτων
παιδες θα παρακαλεσω να ηρεμησετε.δεν ειμαστε 10χρονα.ηρεμηστε και αν θελετε να συνεχισετε τις βαριες κουβεντες καντε το μεσω pm.
διαφανε και corollapatra εχετε δικιο συγγνωμη απο μερους μου..προσωπικα δν εχω με κανεναν απλα απαντησα σε αναλογο υφος ΕΞΕΛΑΒΑ...
Παλιά 01-09-11, 03:17
Το avatar του χρήστη giannis g6
giannis g6 Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: corolla e11 g6
Περιοχή: thessalonikh
Δύναμη Σεβασμού: 0
giannis g6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
βραδυνη βολτουλα!

Ξεκιναω απο Ηλιουπολη (Θεσ/νικης) για ν παιξω λιγο στις στροφες στο Ωραιοκαστρο!Λιγο πριν μπω στις στροφες ενα mini(μαλλον το 1.3)μ αναβει τ φωτα!τον αφηνω και ακολουθω!Μονος αυτος μονος και εγω!Σε 3-4 στροφες τον εφαγα!Απλα η αναρωτιεμαι τα μινι δεν μπορουν ν στριψουν?ο οδηγοσ δεν μπορουσε?Και χαρικα πολυ γτ δεν το περιμενα απο τ corollaki!
Παλιά 01-09-11, 07:58
Το avatar του χρήστη panagiotisfx
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Ε12 pro f/l
Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 315
panagiotisfx είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Χτες γυρνοντας απο νυχτερινη εξοδο στο φαναρι της ΒΙΑΜΑΞ και με πορεια προς Κορινθο στεκεται διπλα μια BMW Ζ4 αγνωστων στοιχειων.
Το αποτελεσμα ειναι να μετρησω 2 καροτσες στο τελιωμα 3ης.
Τον τελευταιο καιρο ολο πετυχαινω δυνατα Γερμανικα.Δεν με παει...
Παλιά 01-09-11, 09:34
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pantelis Εμφάνιση μηνυμάτων
διαφανε και corollapatra εχετε δικιο συγγνωμη απο μερους μου..προσωπικα δν εχω με κανεναν απλα απαντησα σε αναλογο υφος ΕΞΕΛΑΒΑ...
Αν και για εμένα το θέμα λήγει εδώ.... το ύφος.. εσύ το ξεκίνησες, προτιμώντας να τα χώσεις σε κάποιον... παρά να ανταπαντήσεις με όμορφο ύφος, όπως ήτανε το δικό μου πρώτο πόστ.
Καλό θα ήτανε να μην ρίχνεις λάδι στην φωτιά, και μετά να λές ότι δεν έκανες τίποτα. πως εσύ, δεν είδα να νοιάστηκες καθόλου για αυτά που έγραψα, γιατί να νοιαστώ εγώ. Το χέστηκα λοιπόν εκεί πήγαινε... απαντηση στα δικά σου ήτανε. Οταν δείχνεις αδιαφορία, θα λάβεις αδιαφορία.

Ξανασκέψου τι έγραψες ακριβώς, και αναλογίσου, το ύφος που χρησιμοποίησες. Είναι γνωστό σε όλους, ότι ποτέ δεν απαντάω με τέτοιο ύφος, παρά μόνο όταν με προκαλούνε. θα μπορούσες να τα θέσεις πολύ πιο όμορφα και να κάνουμε μια επικοδομητική συζήτηση, προκειμένου να βγάζαμε και κάποια χρήσιμα συμπεράσματα. Εσύ προτίμησες να μου την πείς με χίλια. Δεκτό. Μην περιμένεις όμως απο εμένα χαλαρή αντίδραση, και να σε αφήσω να γράφεις ελεύθερα ότι θέλεις.

Εληξε λοιπόν το θέμα.
Αν πάραυτα θέλεις να σχολιάσουμε το θέμα τις "κόντρας". Κανένα πρόβλημα.
Οταν λοιπόν, είσαι με τον φίλο σου.... και οδηγάς σε μια εθνική, δεν είναι δύσκολο να συννενοηθείς. Οποτε είναι σχετικά εύκολο. Επίσης, δεν είπα ότι κολλησα αμέσως πίσω του.... Είπα... ξεκινήσαμε στα 100-110. Και στα 140 περίπου ήμουνα πίσω του. Λάβε υπόψη σου, ότι είναι πιο πιθανό, να καθυστερήσω εγώ ένα κλίκ να πατήσω παρά εκείνος, που μου κάνει το σινιάλο. Παρόλαυτα, καταλήγω στο συμπέρασμα, ότι το Avensis, είναι ένα απο τα δυνατότερα της ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ του. Το Civic, είναι 140 άλογα. Το δικό μου 147. To Civic, πιο στημένο απο το δικό μου (Εδικά το πρώτο Civic).
Και αν θέλεις να βάλουμε και άλλον έναν παράγοντα (πιο πολύ για να σου τονίσω ότι η λογική της κόντρας έχει φύγει απο το μυαλό μου προ πολλού), και τα 2 αυτόματα! Για να συνεχίσουμε λοιπόν την κουβέντα εντός θέματος, η διαφορά τους εντοπίζεται σε 2 πράγματα (και ο λόγος που το συζητάω, και ήτανε και εξ αρχής ο λόγος, είναι για να δούμε εάν αυτοί οι λόγοι συντρέχουνε και σε σχέση με ενα VAG όχημα τέτοιας κατηγορίας), στην χαρτογράφηση του κινητήρα, όπου πιστεύω ότι η ΤΟΥΟΤΑ, έχει δώσει την δύναμη ψιλά.... (και αυτό το ξέρω επίσης απο τεσταρισμένη κόντρα με τον φίλο μου, όπου χαμηλά δεν μπορούσα να σταθώ δίπλα του ούτε για δείγμα), καθώς οικογενειακό/ταξιδιάρικο, άρα δύναμη στην Εθνική/προσπεράσεις. Ενώ η Honda την έχει δώσει χαμηλά. Και 2ον, σίγουρα πάιζει ρόλο το σασμάν. Το CVT της ΤΟΥΟΤΑ σαν τεχνολογία, είναι αλλού. Μην ξεχνάμε ότι είναι ένα σασμάν που προέρχεται σαν τεχνογωσία απο την LEXUS. Οταν το δικό μου αλλάζει κάτα βούληση ανάλογα με την στιγμιαία ανάγκη σε δύναμη ή ροπή, είναι λογικό -θεωρώ- να μην μπορεί να κάτσει δίπλα σε μεσαίες/μεγάλες ταχύτητες.

Ορμώμενος λοιπόν απο αυτό το σκεπτικό -το οποίο και ήλπιζα ότι θα αναλύαμε, αντι αυτού που έκανες- ήθελα να δούμε, εάν αυτές οι διαφοροποιήσεις μπορούνε να υπάρξουνε και σε μια συζήτηση AVENSIS - VAG Σεντάν. Εφόσον, υπάρχουνε, ίσως να επιβεβαιώνουνε την διαπίστωσή μου ότι δεν θα είναι και τόσο εύκολο σενάριο να περάσουνε το Avensis (Οπως θα είδες, εγώ δεν είπα ΠΟΤΕ ότι είναι μπροστά το AVENSIS, είπα όμως ότι μάλλον θα είναι δύσκολο σενάριο αυτό για τα οχήματα του VAG Group).

Αυτά τα ολίγα λοιπόν.. με καμιά διάθεση παρεξήγησης (άλλωστε δεν το ξεκίνησα εγώ). Απλά κάνε μου την χάρη, άλλη φορά, εάν έχεις κάποιο πρόβλημα.... να το λες κατ' ιδίαν. Και όχι αν προσπαθείς να επιτεθείς με τέτοιον τρόπο, και χωρίς λόγο και αφορμή.

Υ.Γ. Πίστεψέ με, είμαι ο τελευταίος που θα ασχοληθεί εάν με τσαγιάζει κάποιος ή όχι. Με αφήνει παγερά αδιάφορο. Απλά έτσι είμαι. Αν αυτό το εκλαμβάνεις ώς αδυναμία, είναι απλά επειδή δεν με ξέρεις. Οπότε σε δικαιολογώ απόλυτα. Τέλος, εάν το "χέστηκα" σε προσέβαλε.... σου ζητάω ΣΥΓΝΏΜΗ.

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικα ανοιγματα και κοντρουλες Corollakiδων Νο 7.5 Beta endurasKE-30 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1180 27-01-17 01:04
Χρονια πολλα!!!!! Νο 3,01 Beta endurasKE-30 OFF TOPIC 382 26-12-15 11:52
Videakia No 4,01 beta endurasKE-30 OFF TOPIC 150 06-11-15 22:17
Καλησπέρα - Corolla E12 Version? ChrisGR Ειμαι νεος 16 17-12-14 17:47
Φιλικα Μαχαιρωματα Nikos ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ 181 05-08-13 23:57

Page generated in 0,18327999 seconds (76,16% PHP - 23,84% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:08.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com