Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΦΟΡΟΥΜ Οτιδήποτε έχει σχέση με το φόρουμ μας, όπως νέα, αναβαθμίσεις και τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχει κάποιος. |
|
|
14-08-11, 19:41
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κερατσινι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
παντως απο προσωπικη εμπειρια το 6αρι σασμαν ειναι μια χαρα οσον αφορα το ταξιδι,και εχει πολυ καλυτερη αισθηση απο τα υπολοιπα που αναφερατε στις αλλαγες.κυριως οχι για κοντρες απλα για ευχαριστηση του οδηγου!το εχω με glanza μοτερ μαμα και ολοσωμη εξατμιση,ζαντες work cr-kai 16' και ειναι πολυ καλη μετατροπη αν και λιγο πειραγμα το θελει μιας και ειναι πιο βαρυ τ αμαξι σε σχεση με το σταρλετ(επειδη ρωτησε καποιος πιο πανω)
|
|
|
|
14-08-11, 22:47
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
εχεις δοκιμασει το μοτερ σου στην corolla και με αλλα σασμαν και μετά εβαλες το 6ταχυτο? γιατι δεν εχει ιδιες επιδοσεις με τα αλλα, ειναι αναλογα το αμαξι κιολας και τις διαστασεις ελαστικών! επισης το glanza εβγαινε με 2 σασμαν, ειχε ενα σαν του GT που ειναι πιο μακρυ και ενα που ειναι ποιο κοντο. Οπως και μερικα με μαμισιο μπλοκε (πολυ σπανια αυτα). Εννοείτε πως βάζουμε οτι σασμαν εχουμε μην δίνουμε και τσαμπα χρήματα! εγω ειχα το μοτερ σε starlet gt με το δικο του σασμαν επάνω και πούλησα του 4E-FE. Exω δοκιμασει στο starlet gt με κοντο σασμαν (του ατμοσφαιρικου μοτερ του) και του GT ειναι σημαντικα ποιο μακρυ με καλυτερες επιδοσεις και ανοιγματα, πολύ καλυτερο σε ταξίδια και χαμηλότερη κατανάλωση, αυτο το σασμαν ειναι σαν του μαμα 4E-FE. Δεν ειπε κανεις πως δεν παει μια χαρα με 6ταχυτο, απλα το δικο του εχει περισσοτερες αντοχες (ιδιως αν το κανεις πολλα αλογα το μοτερ) και ανοιγει καλυτερα δλδ τραβαει καλυτερα το αμαξι, αυτο το λενε αλλοι δεν το εχω δοκιμασει προσωπικα το συγκεκριμένο σασμαν, γιατι ολοι μου ειπαν να μην βαλω 6ταχυτο και οτι δεν λεει στο turbo moter. Oι 16ares με τι διαστασεις ελαστικων ειναι? 205/45/16 ή 195?
Οι επιδοσεις του μοτερ ειναι αναλογα τι ζηταει ο καθενας! πχ για εμενα ειναι αψογο δεν θελω παραπανω αλογα με καλυπτουν και με το παραπανω! μια χαρα ειναι για το βαρος της corolla! μην ξεχναμε μαμα βγαινει με 82hp!!!! φυσικά στο starlet με το ιδιο setup ειχε καλυτερη επίδοση αλλά μονο οσο αφορά την επιτάχυνση. Γιαυτο και δεν πρεπει να βαζουμε μεγαλες διαστασεις ελαστικων και προτιμώ 195/50/15 για να μην χανω πολυ σε αυτο τον τομέα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 14-08-11 στις 23:02.
|
15-08-11, 00:46
|
|
|
|
|
Έτσι έτσι ψηστεμε τώρα εσείς να παω να βάλω σασμαν τον άλλο μήνα!!! Α απο gt θα βάλω γιατί Σήμερα στο ταξίδι δεν την πάλευε. 4000 rpm με 115km!!!! Και φοραω 205/40/17!!!
|
15-08-11, 03:52
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κερατσινι
|
|
195 ειναι το λαστιχο που εχω νικηφορε,η αληθεια ειναι οτι μετα απο starlet gt περασα στην ρολλα και μου φανηκε καπως αλλα γουσταρω να το φτιαξω ειναι αμαξι ρε φιλε οπως και να το κανουμε!
|
|
|
|
15-08-11, 09:25
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa
Έτσι έτσι ψηστεμε τώρα εσείς να παω να βάλω σασμαν τον άλλο μήνα!!! Α απο gt θα βάλω γιατί Σήμερα στο ταξίδι δεν την πάλευε. 4000 rpm με 115km!!!! Και φοραω 205/40/17!!!
|
Το σασμαν που εχεις δεν λεει ΜΙΑ για το 4E-FTE! βαλε το C52 (του Starlet GT) και πούλα το!
Και οι διαστασεις ελαστικων σου είναι θεμα οχι μόνο το σασμαν. Αλλα σίγουρα θα δεις σημαντική βελτίωση με την αλλαγή του σασμαν!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g6_saligkaros
195 ειναι το λαστιχο που εχω νικηφορε,η αληθεια ειναι οτι μετα απο starlet gt περασα στην ρολλα και μου φανηκε καπως αλλα γουσταρω να το φτιαξω ειναι αμαξι ρε φιλε οπως και να το κανουμε!
|
195/45/16 δλδ? λογικό είναι όποιος πάει απο starlet GT σε turborolla να του φανει κάπως, εμένα τουλάχιστον στην αρχή μου κακοφάνηκε γιατί στο σταρλετ ειχα και 14αρες και σκοτωνε στην επιτάχυνση, αλλά τώρα και την έχω συνηθήσει αλλά και επειδή πάω ταξίδια και σε νησιά κτλ με το αμαξι δεν θελω αλλαγες, πειράγματα και να καιει πολύ, θέλω μεγιστη αξιοπιστια, οποτε μονο φιλτροχοανη, εξατμιση και τπτ παραπανω. Το πολύ πολύ καμια φορα να της βαλω υγραέριο. Ουτε και χαμηλωμα γιατι δεν θελω να βρισκει σε διαφορα περιεργα σημεια. Και λάστιχα 195/50/15 να εχουμε και την ανεσή μας αλλά και χαμηλο κόστος.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 15-08-11 στις 09:32.
|
15-08-11, 10:55
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa
|
Στις 3100-3200 ειμαι στα 120 km ατουρμπιστος με ανεση και καταναλωση πολυ,πολυ χαλαρη!
Το 6αρι δοκιμασμενο ειναι πολυ κοντο για γουστακια!Ειναι αυτο που ειπε ο Νικηφορος τι ζηταει ο καθενας απο το αμαξι του αν και η δικη μου αποψη ειναι οτι αν ημουν κοντρακιας δεν θα εβαζα glanza θα εβαζα 3sgte και αν εβαζα glanza θα το ανεβαζα τα αλογα κατα πολυ..........
|
15-08-11, 12:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimitrise111
Στις 3100-3200 ειμαι στα 120 km ατουρμπιστος με ανεση και καταναλωση πολυ,πολυ χαλαρη!
Το 6αρι δοκιμασμενο ειναι πολυ κοντο για γουστακια!Ειναι αυτο που ειπε ο Νικηφορος τι ζηταει ο καθενας απο το αμαξι του αν και η δικη μου αποψη ειναι οτι αν ημουν κοντρακιας δεν θα εβαζα glanza θα εβαζα 3sgte και αν εβαζα glanza θα το ανεβαζα τα αλογα κατα πολυ..........
|
+1000 πολύ σωστός ο Δημήτρης!
|
15-08-11, 16:57
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
το σασμαν απο turbo ειναι το καλυτερο για αυτο το μοτερ,απλα σε ανοιγματα πρεπει να εισαι στα καταλληλα χιλιομετρα.
|
15-08-11, 17:24
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Πάντως και σε εκκινήσεις καλα τα παει αν εχεις τις καταλληλες διαστασεις ελαστικων, δλδ να μην κοβουν πολύ αν ειναι φαρδια τα λαστιχα. Εχω κανει διαφορα ανοιγματακια και τα παει μια χαρα! τα κοντα σασμαν ειναι μονο για κοντρες οπως ειπαμε και πριν φαναρι-φαναρι. Ουτε καλα ανοιγουν σε πολλα χλμ, και για ταξιδια ουτε κανουν γιατι ταλαιπωρουν το μοτερ και εμας, αλλά και μεγαλύτερη κατανάλωση έχουν. Κάτι ξέρει η μαμά Toyota και ο Ιάπωνας που τα έβγαζαν αυτά τα μοτερια με συγκεκριμένα σασμαν!
|
15-08-11, 18:27
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
ναι νικηφορε...κατι ξερει η μαμα toyota!!απλα το σασμαν και το μοτερ ειναι καταλληλα για σταρλετ οχι σε αυτοκιν 200 κιλα πιο βαρυ τουλαχιστον!αρα εμεισ κατι λαθος κανουμε οταν βαζουμε αυτο το glanza-gt σασμαν στο corolla!επειδη ειναι μετατροπη το αυτοκιν με αυτο το μοτερ θελει πολυ ψαξιμο μεχρι να βρεις κατι να σου ταιριαζει και να σε ικανοποιει!
οταν ειχα το glanza μοτερακι στο corolla μου το ειχα με 6αρι σασμαν!μεσα στην πολυ εκαιγε πολυ λιγοτερο(εγω ημουν με μεγαλυτερα μπεκ 390cc και 1 bar πιεση και με τουρμπινα απο ταξι) απο του φιλου μου το μαμα starlet glanza!σε ταξιδι ομως εκαιγε πιο πολυ!αναλογα τι ψαχνει ο καθενας!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17366099 seconds (82,68% PHP - 17,32% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:04. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|